|
![]() |
#2551 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Pfffff pazarija R4 za 400kn s prozorom brale ![]() http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=7740 CM690 je srićom zadrža cijenu od davno plaćenih 300kn (na Njušci ![]()
![]() |
#2552 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() također bi i ja našao razloge za bilo kakav hardver jer je bitno... pa makar bio loš fps na max postavkama u random igri ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2553 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Eh, kasno ja u raspravu stižem ali eto ![]() U zadnjih 16 godina tri kejsa za kompove koje sma si sam kupovao: 1. neki no name jeftini rezač žila i prstiju, brzo je otišao na otpad 2. Enermax, ne sjećam se točno cijene. dobar kejs, nakon 6-7 godina zloupotrebe otišao kod šogorice, pa bio kod nje par godina, a sad je kod punice - sve u svemu živi i radi već preko 10 godina, gazilo ga do sad 5-6 konfiguracija i ne da se 3. CM 690 - nekih 5-6 godina u pogonu Razlog zašto pišem - pošto je mačka gurala kandže u CM 690 i sjebala vent ![]() Posisao gro prašine (nisam 2-3 godine čistio case ovako detaljno), presložio kablove, ventove, čak i jedan vent izbacio. Na kraju s 1 ventom manje dobio tiši komp, a bome i hladniji, temp pale za 4-5 stupnjeva kod HDDa, a zamjenom intelovog stock coolera za neznatno bolji raijintek zelos dobio sam i tamo cca 10 stupnjeva niže temperature. Iako sam pikirao nanoxiu, izgleda da će CM 690 još neko vrijeme dobro služiti. Kome odgovara jeftino kućište i kome je to samo kanta - ok, razumijem to, no i ja sam jedan od onih koji na njemu neće šparati, radije na VGA i CPU. Meni uštedilo puno muke i živaca.
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 03.04.2016. u 09:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2554 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Slagao sam ljudima gaming konfe i svi oni bi šparali na kucistu i napajanjma i nikako im nije jasno da je to baš najlošije mjesto za uštedu. Loše kućište i napajanje uz puno gejminga će odvesti druge komponete u sigurnu smrt... Zasad dvojim između antec gx505 i phanteks enthoo pro m jer ne znam dali ću ga moći nabaviti pa je antec drugi izbor
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 03.04.2016. u 10:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2555 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Konfa i5 6600 asus z170 8gb hyper x ddr 4 2400 gtx 960 thermaltake 530w trazim pošteno kućište, imao sam zalman Z3 plus, nakon 6 mj nije bilo zrna prasine unutra, sad iamm A1 koje je nakon 2 mj puno prasine, znaci trazim nesto ranga z3 plus, tj alternativu ili mozda bolje prije nego ga opet uzmem, do 500kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
http://www.centro.hr/fractal-define-...napajanja.aspx eo u protisa je najjeftiniji https://www.protis.hr/products/detai...pajanja/104631 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2557 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2558 |
Asshole
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Premium
|
![]() |
#2560 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
koji će ti to đavo u 2016oj majke ti... ima već valjda 5-6-7 godina da nemam optiku ni u kompu ni u laptopu (a nosim je cijelo vrijeme u laptopu kao trebat će) ispalo je da nosim čabe to i opterećujem ruku jer mi nije trebala ni jednom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2561 |
Premium
|
meni treba, što za spržiti dvd i cd, što za pogledati klincima crtiće kojih imaju dosta na dvd-ima. Opet, sve ovisi što mu treba. ako mu ne treba dvd, onda neka uzme define S, ali ako ga kupi a previdi da nema mjesta za njega, onda ga moš *ebat.
![]() |
#2562 |
Asshole
|
a uvijek moze uzet externi i ubost ga po potrebi na usb http://www.ebay.com/itm/Slim-Externa...IAAOxyyq5TMoOS |
![]() |
![]() |
![]() |
#2563 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: de.fang. 03.04.2016. u 16:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2566 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Nemam optiku na desktopu jer ga imam na laptopu pa tamo snimim ako trebam nešto A ni za vodeno mislim da realne nema potrebe jer je non-k skylake, iako mislim da se na ovim z170 plocama moze ocat ako se ne apdejta bios |
![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Gospodo tražim potencijalnu zamjenu za tt core v1, znači trebam itx kučište koje prima atx napajanje, trenutno gledam cooltek u2 kao favorita, ali koliko vidim nema ga dostupnog/dobavljivog u hr, pa ako neko ima neki prijedlog za neko drugo ali da je tower tipa i relativno "malih" dimenzija, znam da tražim puno s obzirom da mora stati atx napajanje unutra
![]() |
#2569 | |
Premium
|
Citiraj:
evo koga zanima: TOP CASES OF 2015
![]() |
![]() |
#2570 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Uvijek dablčekati informacije iz ovakvih recenzija (iako su mi u hardverkanaksu najbolje recenzije kućišta). Primjerice, na Nodeu 804 ne dolazi jedan 140mm vent (svi su 120) i na podu nisu mjesta za 80mm ventove ![]() Inače kupio sam prvo kućište nakon gotovo 7 godina i moram priznati da sam razočaran kvalitetom. Šta je tek onda s jeftinijim primjercima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Split resist itself!
|
To si "Nodetom" razočaran ili nekim drugim kejsom? BTW Od jeftinjara ni ne očekuj kvalitetu i sve super, ali je gadno kad potrošiš 500-1000kn, a kvaliteta drek... Bija jednom davno slaga konfu u preporučivani Xigmatek Asgard - žali bože cca 300 novaca (čvrstoća i kvaliteta preplaćeni jedno 100-150kn) S obzirom na tadašnje preporuke po forumu očekiva sam puno više....
![]() |
#2572 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Uglavnom, izgleda da sam prevelika picajzla... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2576 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2016
|
Citiraj:
koliko vidim fractal r4,r5 imaju najbolji čelik,ovo sve ostalo je očito slabija klasa gledajući samo kilazu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2579 | |
Split resist itself!
|
Citiraj:
Još kad dodamo uštede u količini, tj. debljini materijala, nemoš ga više ni nogom prokinit da se ne raspadne (i to bez zaštitne kugle na vrhu cipele ![]() Stari kejsovi nisu imali toliko otvora (moj bivši Raidmax je patija od zatvora ![]() Jesi se bar dokopa modela sa plexijem? ![]()
![]() |
![]() |
#2580 |
Premium
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |