|
![]() |
#2521 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Mozda kod prebacivanja s odasiljaca na odasiljac ili sa 3g na 2g i obrnuto...Ista stvar se događala meni i na HTC Hero i U8650 i IP 3gs, Iphone je bio najdebilniji po tom pitanju, jer kad bi ostao bez 3g nebi ulovio mrezu dulje vrijeme i ispalo bi kao da je mob ugasen..
#2522 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Meni se to na huaweiu y300 dogada i dosta je iritantno. Ja i poruka tko me zvao smo vec na ti ![]() Rjesenje je da u onom control docku iskljucis podatkovni promet i tada pozivi rade ko sat. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2524 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ok, moja saga se nastavlja. Kako je ekran umro, dosao je novi ekran, ali samo ekran. Serviser kaze da je ekran zaljepljen na staklo i da su sanse pola pola da ce staklo puknuti. Ima netko neke ideje kako to staklo odljepiti sigurno? |
![]() |
![]() |
#2525 |
Brat od Đon Vejna
|
Fenom i kreditnom karticom, koliko sam vidio po netu..moj buraz je uspio odvojit digitizer i lcd od SGS pa ti tokom dana pitam njega kako je to izveo
#2526 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Kada se isključi 3G tj. kad je samo 2G upaljen onda se to ne dešava tj. nema ispadanja iz mreže. Znači problem je u tome što mob valjda ne zna automatski prebacivat sa 3G na 2G kad mu nestane signala nego samo forsira 3G i kad on nestane onda si bez ikakvog signala. Ja sam isključio 3G jer ionak imam doma i na poslu wireless pa mi nije od presudne važnosti ali je stvarno bedasto . ![]() Kao što kolega Papčić navodi da čak i renomirane marke imaju sličnih problema, smiješno da to nemogu nakak pametnije riješit. Zadnje izmijenjeno od: Groowix. 19.09.2013. u 12:27. |
|
![]() |
![]() |
#2527 |
Premium
|
Programi su redom po fotkama: Stock android> quick settings/battery http://i.imgur.com/4uh0A9B.png DU Battery Saver i njegovi widget-i http://i.imgur.com/MwqHyAF.jpg Battery Monitor Widget http://i.imgur.com/ijZ9UeA.png @ ostali sa sugestijama u vezi 3G i 2G, tuljifon je bio na Edgeu, bez upaljenog data, dakle samo na 2G i to se desilo.
#2528 |
Premium
|
Meni isto na cubotu javlja 1500mah u Battery Monitor Widget. Molio bih da provjere pomocu istog vlasnici tronsmarta, zte-a, haiera, ioceana, yiayua i ostalih cuda pa da postaju podatke. |
![]() |
![]() |
#2530 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Ma očito je da Cubot ima 1500, previše je indicija (natpis ispod omota baterije, razni programi), tako da se to može uzeti kao sigurna stvar. Baš me zanima za ove ostale, posebno Haier.
|
Oglas
|
|
![]() |
#2532 |
Premium
Datum registracije: Aug 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2533 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Opet krive informacije, imam dvije baterije, jednu sam i odmotao te nema ništa odispod, nikakav natpis. THL W100 ima natpis 1500mah ispod ali baterije nisu ni fizički iste.
#2534 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Ne želim sad u raspravu o svetom Gt99, zanima me samo kako prolaze ostali kinezi u s baterijom u istoj aplikaciji.
![]() |
#2535 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koliko je uopće točan taj program? Trebalo bi ga probati na par brand name mobova za koje se znaju kapaciteti baterije i vidjeti je li točan.
#2536 |
RESPECT MY AUTHORITAH
Datum registracije: Jul 2008
|
Ni na brand name mobitelima ne pokazuje stvaran kapacitet. Fishkal, ne znam jesi li ti gurao istu raspravu na drugom forumu no dokazali smo da thl w100 baterije nisu jednake gt99 baterijama. Niti su fizički slične niti imaju konektor na istom mjestu. Neka netko proba na svom mobitelu tu aplikaciju...
#2541 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
#2543 |
Premium
Datum registracije: Sep 2013
|
pa zar i ti sine haiere?! zanimljivo bi bilo vidit i ioceana... |
![]() |
![]() |
#2544 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#2545 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U vezi mog pitanja Talijanima glede nemogućnosti registracije HR državljana, odgovoreno mi je da rade na tome i još su se pritom ponizno ispričali zbog tog problema.
#2546 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2547 |
Member
Datum registracije: Jul 2005
|
|