|
![]() |
#2461 | |
NePremium clan
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2465 |
crnjo
Datum registracije: Mar 2003
|
Hehe, vec duze gledam EMT, al' nova epizoda je top of the pops, u kombi sa deadmau5om ![]() ![]() EMT - Chtulu
![]() |
#2466 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
djelim mišljenje da bi ovo trebao biti kraj serije... Walt je prošao kompletan put i ovdje bi trebao biti kraj... Iako neće. Scena sa cvijetom u njegovom dvorištu je genijalna, i samo pojačava izjavu "pobjedio sam" Da je ostalo tako da je Gus izgubio slučajno, to nebi bilo to... ovako je baš pobjeda. Proračunata i genijalna. po meni je to scena sezone... |
Ja sam zadnjih 15 minuta gledao nagnut u ekran (kao stara kad gleda sapunicu) i napet k'o puška. Baš je legendarno završilo. To je to od njih, nema više?
|
Ne znam. Definitivno najbolja sezona od svih serija na TV-u u zadnjih godinu+ dana! Breaking Bad rula. Drago mi je da je Vince uzeo više vremena za script pa 4. sezona nije imala niš praznog hoda kao što je 3. imala više.
Kaj se tiče naj scene u cijeloj sezoni. Tko se ne slaže da ova scena nije najupečatljiviji trenutak ove sezone, ne znam http://www.tvgasm.com/wp-content/upl...aking-math.png Nisam bio siguran kak bu izvukli nakon te epizode zadnje dvije, ali eto. Uspjeli su isporučiti. |
djelim mišljenje da bi ovo trebao biti kraj serije... Walt je prošao kompletan put i ovdje bi trebao biti kraj... Iako neće. Scena sa cvijetom u njegovom dvorištu je genijalna, i samo pojačava izjavu "pobjedio sam" Da je ostalo tako da je Gus izgubio slučajno, to nebi bilo to... ovako je baš pobjeda. Proračunata i genijalna. po meni je to scena sezone... |
![]() |
#2467 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2469 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2470 |
Guest
|
OK je suits. Niš posebno, ali da se pogledati. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2471 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao prvu epizodu The american horror story.Sto reci nakon prve epizode osim : bolesno ,odlicno i jako zanimljivo.Alexandra Breckenridge je ![]() ![]()
![]() |
#2472 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Skinuo bi si prvu sezonu i pogledao ovo,jel valja to sta ? History Ancient Aliens http://www.history.com/shows/ancient-aliens |
![]() |
![]() |
![]() |
#2473 |
Guest
|
mislim da će bit sezone 5 u Breaking Bad. Misli koja je Gusova priča? On i brat su došli iz Čilea ,to smo svatili...ali pozadina toga je.? Karteli su eliminirani? Mike? Gdje je? Dalje šogor od Waltera i DEA ? Bojim se d aće se razvodnit u minimalno još jednoj sezoni. A i sigurno neće završit ovako sa "crime pay" porukom. |
![]() |
![]() |
#2474 |
Guest
|
a tek sad skužio. Ja mislio ovo je kraj. |
![]() |
![]() |
#2475 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2477 |
Banned
Datum registracije: Jun 2007
|
jel ovo neka kopija game of thronesa di ce frano lasic glumit kralja Winterfella ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2478 |
Guest
|
Jako sam optimistican zbog ovog. Htio bi nekaj bolje produkcije od nekog dedeka da samo sjedi i prica ispred kamere. Drzhim fige! |
![]() |
![]() |
#2479 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ima genijalnih nastavaka i teorija ali ima i nategnutih teorija vise za malu djecu. Treca sezona je pri kraju.
X:: Maus, E-100, T110E5, T57 Heavy Tank, 113, AMX50B, IS4, E-50M, Leopard 1, M48 Patton, 121, G.W. E 100, T92, Obj. 261, JagdPz E-100, WT auf E100, T110E4, T110E3, IX::IS8 VIII:: Lorr. 155 51, AC Mle 48 PREM:IS6, T34, T26E4, Pz. IV Schmalturm, T-25, Ram II, T14, Matilda BP, 105 leFH18B2, Chi-Nu Kai, T15, T2 LT, T1E6, Tetrarac, LTP, T7 Combat Car, Light MK. VIC, Type 97 Te Ke |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2480 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Happy Endings postao totalno smece u drugoj sezoni, pocela me boliti glava dok sa gledao trecu epizodu ......
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2481 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Meni ipak malo iznad prosjeka, dakle van kategorije "čisto za pogledat". U to kategoroji mi je onako CSI ![]() Sve u svemu drago mi je šta su potvrdili snimanje nove sezone ![]() E da, zaboravih motiv više; ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 14.10.2011. u 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2482 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
The american horror story pogledao sam prvu epizodu no iskreno nije me uopce dojmilo, vidim da je stigla druga epizoda pa cu probat dat sansu, ali ono nist spešl
![]() |
#2483 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() kad su walter i pinkman rekli na kraju "imamo posla za napravit" pomislio sam da će napravit još jednu turu prije nego se zdime ![]()
![]() |
![]() |
#2484 |
Guest
|
jel netko gledao DETROIT 187 ? Jel je čemu? Ima visoke ocjene na imdb? Tražim nekaj poslije wire , shield ,breaking bad... |
![]() |
![]() |
#2485 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
SOA se fino komplicira...
![]() |
#2486 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#2489 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#2490 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Jucer odlucio konacno pogledati prvu epizodu Game of Thrones..... Progutao sam cijelu prvu sezonu u jednoj noci. I sad shvatio da nema vise... Vec dugo me nista nije uspjelo prikovati za ekran 10satu u komadu. Kad to krece dalje? Meni osobno prva ove sezone koja me nasmijala ![]() Valjda zato jer su se maknuli od ljubavnih trokuta i cetverokuta (citaj; Friends koncepta) konacno i nastavili u tonu prvih sezona... Nadam se da nije samo privremeno.... Takodjer mi se i start sezone u HIMYM svidio... A 2.5 Muskarca + Bruce Wilisov sin - Carli Šin ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|