|
![]() |
#2431 |
d(O.o)b
Datum registracije: Dec 2004
|
Terra nova nelosa? ajme, meni katastrofa CGI ocajan, jos jedna tipicna obiteljska drama .. takvih mi je vec pun kufer. Da ne pricam o klincu koji me razj**al u prve 3 sekunde ... zakaj ne naprave vise seriju ili film u kojoj roditelj opali samar djetetu radi glupih i razmazenih izjava, onak kak je vecina nas dobila?. I glupe scene tipa 10 njih ima puske, ali ne, oni budu radije bjezali od jednog fakin dinosaura. njesra. shift delete |
![]() |
![]() |
![]() |
#2433 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
ovaj "Locke and Key" je kao "Krug" ali serijal..? mislim serije.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2434 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Odlično izgleda ovaj Locke and Key, tragedija šta ne prikazuju takve serije.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2435 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2010
|
Baš šteta za Locke and Key, čini mi se zanimljivo po ovome kaj sam vidla. Al zato American Horror Story ide na spisak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2436 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Jel može kakva preporuka za neku dobru seriju. Idealna bi bila neka humorna drama s ekscentičnim likovima poput serijala "M.A.S.H." i "Život na sjeveru" ili humoristična poput "Malcolm"-a. Ili nešto što zbog sadržaja nije za prijeponoćni termin (nešto poput "OZ"-a). |
![]() |
![]() |
![]() |
#2437 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Preporučija bih ti Men of a Certain Age, meni je bila zaista odlična serija. Nema velikih dramskih sukoba ni ničega sličnog, dosta opuštajuća serija sa običnim likovima.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2439 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Znam da debelo kasnim, al evo natjerao se napokon da počnem gledat Game of Thrones..samo ću reć da nisam bio ovak prikovan za ekran od Tudorsa..ukratko pogledao većinu prve sezone u dva dana, jučer krenuo i evo sad se spremam pogledat zadnju epizodu...već odavno pratim razvoj serije, gledao trailere, čitao radnju i preporuke...iskreno nije me previše privlačilo i nisam previše očekivao, zato sam valjda i toliko oduševljen...da sad ne hvalim na sva zvona seriju, tko nije ovo pogledao ili se sprema već neko vrijeme (kao ja npr.) obavezno pogledat!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2440 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2441 |
Guest
|
baš idem pogledat kakav je american horror history i stavljam the borgias na spisak. Čekam samcro i zadnju breaking bad a niš pametno između nisam našao pa da vidimo. |
![]() |
![]() |
#2442 |
Guest
|
Pogledao pilot american horror history i sviđa mi se! Djeluje obećavajuće. Ja sam očekivao neki serijal tipa "tales from the crypt" , al nije. Ovo je serija ne epizodni serijal. |
![]() |
![]() |
#2444 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Ostala mi za pogledat zadnja epizoda Bb, nemogu docekat ![]() Nego ratne serije me zanimaju, jel ima nesta tipa ove epic serije http://www.imdb.com/title/tt0185906/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2445 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
nazalost ja nisam gledao nista boljeg od Band of The Brothers u tom stilu, recimo nesto slicno "braci" je The Pacific http://www.imdb.com/title/tt0374463/
![]() |
#2446 | |
Neradnik
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2449 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
pobledo bas finale Breaking Bad... predobro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2450 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Završija sa Human Target, a ono, nije kvaliteta ala Breaking bad, al nije loša serija za uvit malo vrimena, humor je na razini, a akcije ima i viška. Podsjećaju me malo na Leverage
![]() |
#2451 |
Misanthrope
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#2452 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
koliko san ubra imaju još 2 sezone po 8 (prethodna vijest je bila 1 sezona sa 16 epizoda).
![]() |
#2453 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#2455 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
http://imageshack.us/photo/my-images...e13720phd.jpg/ In memoriam, valjda. Meni najjaca scena u cijeloj seriji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2456 |
Guest
|
Ne znam. Definitivno najbolja sezona od svih serija na TV-u u zadnjih godinu+ dana! Breaking Bad rula. Drago mi je da je Vince uzeo više vremena za script pa 4. sezona nije imala niš praznog hoda kao što je 3. imala više. Kaj se tiče naj scene u cijeloj sezoni. Tko se ne slaže da ova scena nije najupečatljiviji trenutak ove sezone, ne znam http://www.tvgasm.com/wp-content/upl...aking-math.png Nisam bio siguran kak bu izvukli nakon te epizode zadnje dvije, ali eto. Uspjeli su isporučiti. |
![]() |
![]() |
#2458 |
Premium
|
Pogledao Homeland, prve dvije epizode. Nije loše, pratit ću i dalje. izvrsni glavni glumci, dobar psihološki triler.
![]() |
#2459 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2460 | |