|
|||||||||||
|
|
#23971 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
|
|
|
#23972 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#23974 |
|
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
|
|
|
|
#23975 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#23976 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
|
|
|
|
|
#23978 |
|
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@icy... oštro oko nema šta ![]() oni su radili prvi veliki servis, sad je trebao prije jedno pol godine frend raditi mali servis nakon tko zna koliko godina i reko da je on sada zrel za veliki servis, pa sam odustao od toga jer kaj bi ja sebi troška delal jel ![]() nego otkada promijenio ulje nešto smrducka u kabini i to ono random ujutro kad upalim na neke neidentificirane mirise, ajde reko zapalim tu i tamo pljugu pa povuklo, ali ono skroz drugi mirisi... danas radio malo veću rutu i smrdi nutra na bengu onak fajn, ma reko ajde kad sam kupio žarulje da vidim ja motor da baš ne izgorim u vožnji ako benga curi negdje, kadli ono - clio vozio sa poklopcem ulja između dva čreva klime i otklopljen skroz... u to sam odmah shvatio da zašto se poklopili čudni mirisi i dotakanje ulja ![]() konj ![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 15.09.2016. u 11:20. |
|
|
|
|
|
#23979 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#23980 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Hahahah pa ne mogu vjerovat kakve komedije s tobom. ![]() Ajde neka sad je bar dobio malo friškog ulja.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#23982 |
|
Guest
|
Valeo set kvacila i taj mitski plivajuci zamajac za 1.6 HDI... 6000kn s ugradnjom. Je li to razumna cijena u danasnje vrijeme? ![]() |
|
|
|
#23983 |
|
Premium
|
Imam vec dva prekupca. Jedan je nesto ispod cijene a drugi treba doc za dva tjedna. Taj je vec kupio Swifta od mene. Neki dan sam opal u grabu sa Meganom, iso sam se gurat izmedu kamiona radova na cesti i kanala za vodu. Nisam se sam mogao izvuc jer je propala moja strana u kanal, zasro sam auto blatom svjetski, taj dan je padal kisa ko luda. Na kraju me izvuko kombi od radova na cesti i bio sam u blatu do koljena. Vec drugi put montiram onu kuku za vucu na Megane, svida mi se taj sistem vise od onih ispod auta btw... |
|
|
|
|
|
#23987 |
|
Guest
|
A u mene budžeta za auto... Nisam mogao gledati gore aute od 7-8 godina starih sa 150-200tkm. Do jedan koji sam pogledao traži još jedno 14-15 tisuća kuna ulaganja u roku odmah. Kvačila, zamajci, remenje, sve je došlo na red servisirati pa ljudi prodaju. ![]() |
|
|
|
#23988 |
|
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
|
|
|
|
#23990 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23991 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
|
|
|
|
|
#23992 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ma ja sam to od šogora koji radi u firmi s auto dijelovima kupio, Valeo, tak da je u tome debeli popust mehaničar me tražio 10ak tisuća za sve ![]() (ak nekom treba mogu mu pogledat cijenu dijelova kod njega)
Zadnje izmijenjeno od: mamutarka. 15.09.2016. u 11:47. |
|
|
|
|
|
#23993 |
|
Premium
|
Kolko ima kilometri? Vjerojatno slicno kosta za sve novije dizele. Kolko tek onda kosta za neki veci motor i auto.. Bertone, jos malo pa vise nece trebat jer dolazi kod mene na test gradske voznje Iskreno nisam bas nesto sretan jer mi Megane bas nije neko auto za grad, pogotovo nakon SX4.. SX mora otic jer sad dolazi u godine gdje dolaze kuplunzi, amortizeri, lageri i takve stvari.Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 15.09.2016. u 14:40. |
|
|
|
|
|
#23995 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
|
|
|
|
|
#23996 |
|
Premium
|
Automatik za dizla u startu kosta dosta vise od klasicnog. Obicno puno vise jer dolazi u paketu sa najboljim opremama. Polovni moze i ne mora kostat vise.. Sister ima C4 sa 1.6 hdi i kuplung se drzi preko 140k ali zato konstantni problemi sa kocnicama. Nedavno je opet stavio nove diskove i zapalili su se na putu za more, srecom pa se nisu unistili.. |
|
|
|
|
|
#23998 |
|
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Ako su se diskovi zapalili, vjerojatno kliješta dobro ne odvajaju, pa stalno pločice peglaju po disku. Meni se ista stvar dogodila dok mi je zaštekala sajla od ručne.
|
|
|
#24000 | |
|
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Starci nedavno uzeli 508 automatik i svatko kad velim da je automatik vele da bi bolje i jefitnije bilo da je manualac. ![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|