|
![]() |
#23971 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#23972 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23973 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo cime se djeca na faks voze ![]() UBC N oznacava mladog vozaca tj vozaca s manje od dvije godine iskustva ![]() ![]() ![]() 20mb image hosting
![]() |
#23974 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Što to slovo N njemu znači, očito nema nikavih ogreničenja radi toga kad vozi takav auto? Jel ko i kod nas nekad ograničenja brzine, noćnog izlaska itd? Ili je to replika sa 50ccm motorom i 3ks hehehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#23975 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() Osobno sam vidio tri razlicita Aventadora (od cega jedan rasturen), dva Gallarda, jedan 650s jedan Mp4-12c jedan DB9.... Dosta je ljudi tu u pravilu protiv toga da klinci voze takve aute al jebat ga. Ima se moze se. Pobogu pa godisnja premija osiguranja za Aventador kosta ko nov Ford Focus ![]() http://www.icbc.com/driver-licensing...licensing.aspx
![]() |
![]() |
#23978 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23980 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#23984 |
|
![]()
![]() |
#23986 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sys ima tesku nogu na gasu. Vise puta se pisalo o tome u ovoj temi. Dobro se taj klinjo i drzi s obzirom na sve ![]() Danas sam ostavil auto u autopraoni i za 150kn su mi sredili cijeli auto. Poljepili sve platike iz vana, zavaraili drzac za ruku kaj je otpal i ispolirali mrlju od sovinog govna na haubi.. Sad je auto ko nov osim par ogrebotina na braniku. Bit ce ga gust prodavat.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23987 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#23990 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23991 |
Moderator
|
![]() |
#23992 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23994 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
@icy... oštro oko nema šta ![]() oni su radili prvi veliki servis, sad je trebao prije jedno pol godine frend raditi mali servis nakon tko zna koliko godina i reko da je on sada zrel za veliki servis, pa sam odustao od toga jer kaj bi ja sebi troška delal jel ![]() nego otkada promijenio ulje nešto smrducka u kabini i to ono random ujutro kad upalim na neke neidentificirane mirise, ajde reko zapalim tu i tamo pljugu pa povuklo, ali ono skroz drugi mirisi... danas radio malo veću rutu i smrdi nutra na bengu onak fajn, ma reko ajde kad sam kupio žarulje da vidim ja motor da baš ne izgorim u vožnji ako benga curi negdje, kadli ono - clio vozio sa poklopcem ulja između dva čreva klime i otklopljen skroz... u to sam odmah shvatio da zašto se poklopili čudni mirisi i dotakanje ulja ![]() konj ![]() Zadnje izmijenjeno od: syss. 15.09.2016. u 10:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23995 |
|
![]() |
#23998 |
Guest
|
Valeo set kvacila i taj mitski plivajuci zamajac za 1.6 HDI... 6000kn s ugradnjom. Je li to razumna cijena u danasnje vrijeme? ![]() |
![]() |
![]() |
#23999 |
Premium
|
Imam vec dva prekupca. Jedan je nesto ispod cijene a drugi treba doc za dva tjedna. Taj je vec kupio Swifta od mene. Neki dan sam opal u grabu sa Meganom, iso sam se gurat izmedu kamiona radova na cesti i kanala za vodu. Nisam se sam mogao izvuc jer je propala moja strana u kanal, zasro sam auto blatom svjetski, taj dan je padal kisa ko luda. Na kraju me izvuko kombi od radova na cesti i bio sam u blatu do koljena. Vec drugi put montiram onu kuku za vucu na Megane, svida mi se taj sistem vise od onih ispod auta btw... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|