|
![]() |
#211 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Stvarno uzas! Ja sam se svojeg na vrijeme dokopao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Sam da nema onu naljepnicu Nvidia naprijed. Ubacis ventove s zelenim ledicama ili zelene neonke i strava
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Does youer dewg byte?
Datum registracije: May 2006
|
A kvragu, što im je to trebalo? Zadnjih par godina furam crno-plavu kombinaciju i brijem si već par mjeseca na ovo kućište i sada zveknu ovo čudo. Prestrašno... Ali, ako će koštati 400 kn , voljan sam se žrtvovati ![]()
![]() |
#215 |
.
|
Nema druge nego Cent 590... |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Znam da ne znam.
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja sam se dugo dvoumio o izboru kućišta i kad sam definitivno odlučio uzeti ovo vidim nema ga ni u adm-u niti igdje. Na kraju ga nađem ovdje kod nas, ali me izašao 59kn više. Sreća pa sam stigao na vrijeme naći. Sad stoji prazno i čeka dolazak ostalih komponenti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
je srale...lijepo je al sada si zamisli crnog kadeta sa zelenim lajsnama i spojlerima....a ovaj nevidia znak zamjeni sa KR ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
ma, kuciste je debilno, ali to ga nece sprecavat da se proda u ne malom broju..ekipa se pali na nVidia logo.. Ali sad ce cijena polovnom cm690 rasti, jer eto vise se ne proizvodi ![]() Ja svoj dam za 900 kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Znam da ne znam.
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Pa nije da ga restartaš svaka dva dana. Ak se zbrejka ugasiš ga na gumb i upališ. Glupo je što nisu stavili restart buton, ali i dalje mi je to jedno od najdražih kučišta.
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
S obzirom da sam i ja vlasnik ovog kućišta, odlučio sam ovdje postaviti pitanje. Na kućištu postoji ventilator od 120 mm, koji hladi diskove, onaj naprijed dolje. Međutim, meni su temperature diskova 43 C. Gdje da postavim još jedan ventilator (to mi se čini kao jedino logično riješenje) kako bi mi se diskovi bolje hladili. Imam 3 diska. Kako ima pet onih utora za diskove, jedan mi je u prvom, jedan u trećem, a jedan u petom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 04.07.2008. u 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
|
![]() Kako skinuti gornji dio na kućištu CM-690!? Čini mi se jako teško. Vučem, savijam, sa obje strane istovremeno, ali ne odvaja se. Možda ne upotrebljavam dovoljno snage, ali pomislim da ću polomiti gornji dio ako presnažno povučem ili savijem stranu. Koliko vidim niti jedan šaraf nema za maknuti. Želim staviti 2 ventilatora za ispuh, ali prije toga moram maknuti gornji dio. Kako ste vi to napravili?
![]() |
#231 |
.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledaj unutrašnjost kućišta s gornje strane i vidjet ćeš 6 ili 8 crnih plastičnih kopči. Sve ih moraš istovremeno stisnuti i onda ćeš moć lagano maknut taj gornji dio. Uostalom, sve ti piše u uputama, samo treba čitat i pogledat slike. Evo ti i manual ukoliko ga nemaš. Nije da sam ga našao na CM stranicama ![]() http://www.coolermaster.com/support/...2.php?did=2542
![]() |
#233 |
|
CM-690 toolless my ass
Riješio sam to uz 3 slomljena zupca. Također sam morao odšarafiti 4 šarafa koja drže USB, e-SATA i audio ulaze-izlaze. A sve to zbog nespuštenog limenog "držača" na prednjem lijevom kraju. Svi ostali su bili spušteni, samo on stoji vodoravno i samim tim onemogućava lagani izlazak zupca. Pas mater i tvorničkoj grešci i takvoj robi namijenjenoj našem tržištu. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#234 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Čitam po forumu da se više ne može kupiti CM 690 kod nas. Međutim, na links stranicama našao sam COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP Jel to to kučište iz topica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#238 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
@Faustus Ako je tako kako veliš onda je tvornička greška, to ne znači da oni bez tvorničke greške nisu toolles... ![]() Evo ja sam na svojem više puta skidao i stavljao gornji polopac i jedino a što mi je trebao ciger je bilo šarafljenje PSUa, matične i ventilatora... @Terminator Da to je taj case, verzija bez prozora (po nekima bolja) i on je uredno izlistan cjelo vrijeme na CM siteu, samo ga kod nas slabo ima...
![]() |
#239 |
noob
Datum registracije: Sep 2008
|
Uzemljenje na COOLERMASTER RC-690-KKN1-GP
Ovako problem je sljedeci. ![]() Nemogu pronać nigdje na kučištu žicu od uzemljenja mada u upustvima od kučišta piše da je na zadnjoj strani i da se obavezno mora spojit sa matičnom. E sad mene zanima jel to mozda greška (tj. zaboravili stavit na kučište) ili ću morat nać neki komad žice pa napravit uzemljenje. BTW. napajanje je 450W, CORSAIR VX ,kučište je iz naslova a maticna Gigabyte MA78G-DS3H. Ovo je prvi put da sam slazem komponente pa ono nemojte kaj zamjerit na ovakvom pitanju. Pozdrav i Hvala unaprijed ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Uzemljenje? Sanjaš. Imam isto kućište i istog Corsaira i nigdje nema nikakvog govora o uzemljenju kućišta. Zašto bi uopće uzemljavao ploču kada je napravljenja od izolatora (pcb ploče nije električki vodljiv već samo vodovi u/po njoj)?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|