|
![]() |
#212 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ne mogu tada... Evo ovakav raspored mi vrijedi za cijeli tjedan: ponedjeljak: radim od 7 do 15 h utorak: radim od 7 do 15 h, Cisco imam od 17 do 20 h srijeda: radim od 7 do 15 h četvrtak: radim od 7 do 15 h, Cisco imam od 17 do 20 h petak: radim od 7 do 15 h subota: ovu sad radim od 6 do 14 h, ali inače nije radna dok stvarno ne bude potrebno nedjelja: najčešće sam u Županji S tim da mi do i od odredišta treba 10 do 30 min, ovisno o gužvi u gradu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
EMP moderator
|
Mogu ti ja istestirati, ako želiš. Sutra sam na poslu od 7 do 15 h kako sam napisao gore, poslije idem u bolnicu i onda sam slobodan par sati pa idem do jednog prijatelja.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav
Domy_os sve odlično radi,počinje li se več skupljati ekipa za sljedeču narudžbu bilo bi vrijeme 16.10 je bilo bi opet poželjno potrošiti malo "krznaša" ![]() Brzo če mirovina(navodno opet malo gore) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Banned
|
pozdrav
Hoče li se za sljedeči mj. uzimati kakva narudžba ili uopče nema zainteresiranih "šta se čeka,treba trošiti krznaše" ![]() EDIT: lool 2 tjedna pa to je čitava vječnost ![]() Zadnje izmijenjeno od: ECHO. 25.10.2007. u 19:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
EMP moderator
|
Pričekaj cca 2 tjedna, javit ću...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
iskreno receno neda mi se citat sve ovo da vidim sta ste narucivali do sad sve, al kolki ti vasi paketi budu uglavnom??? mislim, ja dolazim za svisvete u osijek (bar 1 il 2 dana cu i tamo provest) pa bi mogao dofurat neke sitnice ako treba. naravno morate uzet u obzir da je max prtljazni prostor pola putne torbe tak da fakat ne moze ne znam kolko toga bit ![]()
![]() |
#220 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
OT: Znači jedan big tower ne dolazi u obzir? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#223 |
Premium
|
pa jednostavno, vi se dogovorite tko sta treba i slicno, do srijede mi javite, ja kupim i onda netko od vas to preuzme i da mi lovu koju ste skupili za to.. svaki artikl na poseban racun, naravno.. ![]() za neko okupljanje necu imat vremena bas najvjerojatnije, al dofurat mogu sta treba
![]() |
#224 |
Banned
|
pozdrav
Meni treba jedna 8800GT ![]() ![]() ![]() Predbilježio sam se u Ve-milu ali nemogu čekati ![]() H i t n o....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() Na tu cifru i tako neplačaš poštarinu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 |
Premium
|
heh, nazalost nist od ove iz adm-a, predaleko mi je to za otici sutra, ne stignem (javni prijevoz, jbg) dok mi je links relativno blizu. Pa ak hoces nije strasno, mogu to pokupit valjda. Svakako do 10 prije podne javi jer me dalje nece bit na netu poslje do navecer kad dodem u vz vjerojatno. Pa ajd javite se brzo.
![]() |
#228 |
Banned
|
pozdrav
Ma sve ok, evo vidim nema više ni u Links-u izgleda da čemo čekati onu u Ve-mil-u, nemaš brige ošle sve ko da se dijele badava ![]() Tako se nekad čekalo za crni kruh u redu dok se trgovine neotvore. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ja bi trebo naručit freezera 7pro i Samsung 203B pržilicu,pa ako netko hoće naručit nešt uz mene da podjelimo poštarinu neka javi.
![]() |
#232 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko bi izašla poštarina? Ja bih uzeo onu UV boju. EDIT: Eh, da. Ako to budemo naručivači nas dvoji ca moželi to doći u OS do petka (do sastanka)?
![]() |
#233 |
EMP moderator
|
Računaj da treba 2-3 dana, ovisno o tome je li roba na stanju u Zagrebu ili nije tako da bi utorak bio zadnji dan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Šifra: 073.000.002 Boja, AC Ryan Blackmagic, UV reaktivna, zelena 45.82 Šifra: 073.000.003 Boja, AC Ryan Blackmagic, UV reaktivna, crvena 45.82 ------------------------------------------------------- 91.64kn Ako imaju imaju, ako nemaju nikom nista. I izvinjavam se na neodlučnosti i preseravanju. ![]()
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel ima itko namjeru išta kupovati iz diskonta24? Ja si namjeravam ovo uzeti http://www.diskont24.com/product.php...0&cat=0&page=1 Pa da podjelimo poštarinu...
![]() |
#238 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
BUMP ![]() oce li narucivati tko što iz linksa? meni treba mrezna i jos mozda koja sitnarija...thx |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|