![]() |
Treba li netko što iz Linksa?
Evo nas par Osječana uzimamo neke komponente iz Linksa i tražimo dalje mušterije pa molim javite se, ako vas ima. :) Ponude primamo do nedjelje, a u ponedjeljak bi naručivali robu. Hvala.
|
hoću ja Sharkoon xurface..
|
Znam, rekao mi je Srky. Uzet ću dva packa, jedan sebi, a drugi ćete podijeliti ti, Srky, POP i Veky.
|
Citiraj:
|
ostaje vam jedan slobodan?kolko bi u tom slučaju morao platit...da vidim kolko raspolažem sa parama
neam nijednu podlogu za miša...stol već ima bjelu mrlju -.-' |
Ne ostaje ni jedan, ako dva idu Technixu i po jedan Srkyju, POP-u i Vekyju, a u packu ima 5 komada. Morat ćemo uzeti još jedan pack...
|
Ja oću onakvu pedrerušu kakvu ima Daddy:D
Bež. Nek netko skoči do servisa i pita ga. |
Haha, imam i ja neku bež pederušu... :D
|
ah ma ništa onda,moram kupit mahagonij i oštricu za ubodnu pilu,a mahagonij je odvratno skup tak da neam 60 kuna...
|
Citiraj:
|
ima... kad mu žena dopusti da se sramoti naokolo :D :D :D
|
Samo malo OT-a...Koliko traje otprilike jedna ta Xurface podloga,prije nego se 'potroši'.. ? :)
|
ma dok je ne skuriš sa cigarom :)
traje dosta, samo je tu i tamo trulexom obrišeš. |
za sitne pare (čitaj pivu i ćevape) dobijete Daddyjevu pederušu. doduše s rezom od skalpela. :D za sadržaj iste ne jamčim. baš je dosadno u servisu otkad je ovaj metroseksualac s postom iznad meni prodo dušu korporativnom đavlu i ošo u alijanc... :D
|
Ako bude jos neko uzimal xurface ja uzimam 2 komada ...
|
Ako si iz Osijeka ili tu negdje blizu, možeš s nama u paketu, ali ne bih rekao po govoru da si osječanin. :D
|
Slušaj domy, trebam jednu za Buskya i za tdminova, onda ostane još 3, ali za koga?!
|
Valjda će se još netko javiti... Angelus?
|
Pozdrav i zamolba
Evo i ja bi se predbilježio ako može na 2 kom, pa bi =POP= preuzeo ako može.
Unaprijed hvala.:chears: |
|
Jel ja to dobro vidim. Mislim ako je ostala ta jadna podloga ja cu se pribiljeziti za nju. Nisam dosad radio na podlozi pa da probam. Ako je vec zauzeta onda nista.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
E taman. Trebaju i meni UV neonke. Ako kupujete vi iz Osijeka mogao bih se ja dogovoriti za Mislavom (trebam se cuti sa njim) da mi to posalje postom. Ja bi onome ko bude placao to pare prebacio na karticu. Moze?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Ne trebaš ništa plaćati, može jedna cuga i to je to. :D Mislim da će mi ostati nešto sitno love pa možeš po primopredaji platiti. :) Ako sam sve popamtio, popis se proširio na slijedeće... http://www.imagesforme.com/images/3346Clipboard01.png EDIT: Daddy, Syss, je li možete naručiti dva Accelera S1 da budu spremna jer vidim da nisu na stanju u ZG-u? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A za ovo tvoje more cu ti ocitat bukvicu kad se vidimo, jer sam saznao da si vec jednom odsjeo u Doboju a da mi se nisi javio. Posto ces ti to donijeti "na ruke" onda bi mogla biti jos koja sitnica (sveukupno oko 200kn), uglavnom javim ti do kraja dana na PM. :chears: |
Koja me pica cinkala? :D Samo reci što ti treba da vidim na čemu sam jer nemam baš puno love na raspolaganju.
|
Evo ovako.
Treba mi sledece: -Neonska lampa SHARKOON, UV, 4 in 1, 30cm 101.33kn (ako se placa gotovinom) -Sharkoon Xurface (normalno, jedan komad ne citavo pakovanje:)) 11.102kn (ako se placa gotovinom) To bi znacilo da ja povecavam racun za 112.432kn (30.38KM). A za cinkarenje, pa hmmmm... neka ostane tajna :D Pivo, šljiva, loza to je moja dijagnoza za nedelju kad se vidimo (na moj racun, podrazumjeva se). Pozdrav i hvala. |
Citiraj:
|
Domy nemože pijan vozit,čak i kad nije pijan ima uvijek nekih nezgoda s autom:D(hint: Pazi BOCA:D)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:20. |