|
![]() |
#211 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni sa samo dva-tri puta srušila igra i to kad sam izlazio van... U samoj igri ni jedamput. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Tocno tak i meni, kod izlaska iz igre jednostavno je zacvikala, ali da bi se srusilo tijekom igre to jos nikad dosad... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Hvala E.T. probat ću za koj dan kad nađem vremena...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
@E.T. fala na ovom, nisam mogao glupi češnjak nać ![]() mene nije nikad izbacilo u windowse, ali mi neće normalno izać. svaki put kad izađem dočeka me error report. inače, oni sa ati omega driverima imaju problema sa izbacivanjem. ima dosta bugova igrica, jedanput sam se uspio zaglavit između konja i kamena ![]() ima i bug sa onim questom o sakupljanju nirnroot biljke. ja sam ih sve osim 2 skupio al su mi na questu di moraš drpit knjigu onim sotonjarama uzeli sve stvari pa s time i nirnroot, a brojač je ostao. sad sam pokupio 2 nirnroota i piše mi da odnesem to onom kemičaru al on neće uzet jer ih nema dosta. moram poskidat neke modove, ispravljaju brdo stvari u igri, kao onu glupost da su čudovišta jaka kao i igrač. evo super mod, ima više opcija kad počiniš zločin, nešto kao bilo je slučajno i nisam htio i ovisi ti o luck, infamy i personality hoće li te stražar pustit ili ne, super. http://www.elderscrolls.com/forums/i...owtopic=336333 i evo još par modova: http://www.elderscrolls.com/forums/i...owtopic=324335
Zadnje izmijenjeno od: OveRkiLL. 03.04.2006. u 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
nadam se da ne gazi jako po grafickoj jer super izgleda ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Archangel Of Light
Datum registracije: Feb 2005
|
@OveRkiLL Di si nasao toliko tog Nirnroot-a ja sam uspio naci 3 uz ono jezerce i 1 sam drpio u kuci gore na sjeveru + 1 iz broda = 5. I nemrem ih nikako vise nac....
![]() |
#217 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..je li mi moze netko poslati orginalni ini fajl,nesto sam prckao i sad mi se rusi igra svako malo...zahvaljujem
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
@jolka - ja cu stavit svoj, ali je isto malo sprckan... Mozda ti se nece igra rusit... http://rapidshare.de/files/17148143/Oblivion.ini.html - Oblivion.ini (malo sprckan, stavljene refleksije na vodi i tak...) Nego eto ja opet zaglavio... Quest je "Spies", moram doc do onog "šefa" strazara ili kaj je vec i rec mu nekaj za spijune... Lik mi onda kaze da je siguran da je to mogu sredit ili tak nekaj... I to je to, a ono zeleno jo uvijek pokazuje na njega... Bio sam u spilji i koknul onog lika... Please help...: hello2 : Nego jos kaj me malo smeta, nasao sam dvoja Oblivion Gates u blizini nekog grada (Kvatch mozda) neznam ime... I niko ne mari za njih... Strazari zuje, kad ih nekaj pitam, nema opcija za taj portal ni nista... Malo zbunjeno...
![]() |
#219 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Uff ja se danas malo tj. zadnjih 3 sata borio u areni(naravno usput i prelazio questove) pa dogurao na rank warrior inače na 5lvl sam.
![]() |
#220 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Oblivion: Quests:Spies Type:Main quest 1. Once you've given the Mysterium Xarxes you stole to Martin, speak to Jauffre about Spies. Apparently the gate guards have seen strangers along the road near the temple for the past few nights and wants you to find them. Speak to Captain Steffan for more details. 2. Steffan says the spies have been seen near the runestone near dusk. The runestones are just South East of the Temple towards Bruma. 3. The Hestra Rune Stone will summon you some Daedric armor and weapons to use for a short time. 4. If you stick around until dusk (sunset) a cultist agent will appear in the ruins and will attack you on site. If you need help you can lead the agents to either the town or the Temple and have the guards help you kill them. You can also go directly into Jearl's house during the day. THis makes it much easier to get help if you need it. 5. Once a Mythic Dawn agent (Saveri Faram or Jearl) is dead you will receive a quest message to speak to Captain Burd in Bruma, as Jauffre previously mentioned. 6. Jearl has two keys on him which may help you find the cultist base in Bruma. 7. The Captain might be found partolling the Great Hall in Bruma. Ask him about Spies in town and he doesn't have any specific information. Tell him what you've found so far. He'll give you permission to search Jearl's house for additional information. 8. Jearl's house is in the Southern part of Bruma and is easily entered with the key you retrieved from her. There's nothing much to be found on the first floor. The one locked chest just contains some armor. 9. You do find a partially covered trap door into the basement (locked, average, opened with basement key from Jearl). On a table you find a Orders to Jearl which reveals the enemy's plans. Apparently she and Saveri were casing the Cloud Ruler Temple in preparation for an all out attack on it and Bruma through the use of Oblivion Gates. The basement doesn't contain anything else of interested except a door to Bruma Caverns, a small cave that exits West of town. 10. Return with the plans to Jauffre who will congratulate you on your efforts and then run off to warn the Countess of Bruma about the impending attack. 11. Speak to Martin to learn what he has discovered from the Mysterium Xarxes so far. Note; Get permission to search the house from the captain, search house go outside and wait for sometime. Enter the house, the other agent will be inside. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Koliko modova koristite i kog tipa? Ja sam instalirao Adventurer's Oblivion mod, ispravlja dobar dio gluposti vezan uz level scaling i kreaciju rijetkih itema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Registered Abuser
|
Modovi: Shortgrass v2 -kosi travu ![]() Auryn Levels v174 -leveling Bounty Reduction Over Time -kao što ime kaže G's Oblivion Loot Mode -dodaje malo vrijednije iteme neprijateljima Marksman Velocity -brže lete strelice, malo prirodnije izgleda
![]() |
#224 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#225 |
The Dark Side of Moon
|
E da da ne tražim jel uopće ima Thiefs guild u oblivionu i gdje?
![]() |
#226 |
Archangel Of Light
|
Ja korisitim samo Arena Loot, kao sto ime kaze mozete lapiti sve s leseva u areni... Ima par zgodnih stvarcica, cak je bio jedan Shield (100% Resistenc to Magic, constant effect) ali to mi se cinilo prejako, pa sam ga bacio u lavu u oblivionu, tako ako se predomislim da nemogu do njega vise ![]()
![]() |
#227 | ||
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#228 | |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
najjednostavnije malo potplati prosjaka i odmah ce propjevat : goood :
![]() |
![]() |
#229 |
Super Moderators
|
Još malo o vampirizmu: "Cure disease potion, a wayshrine, altar of the nine, a cure disease spell... Take your pick. I suppose it'd be more helpful if the game came with a spreadsheet of "in case of X, go here and do this", so people didn't have to read the load screens (which give more info than the manual, actually) or figure out things for themselves. Easy solution for you: go to a chapel and activate the round thing next to the benches, watch the pretty particles and carry on, or go to an alchemist shop (the ones with all the potions and plants on sale, which you look at and think "not shiny weapons, dull") and buy a potion or two." Nego-gdje odlažete višak opljačanih stvari? Razmišljam da kupim kuću negdje pa ostavljam tamo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 |
Super Moderators
|
Thoroughbred B-nemoj to raditi jer je to onda SPOILER: baad : Tako se kvari igra onima koji žele sami proći bez pomoći. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 | |
Archangel Of Light
|
Citiraj:
Ljepo ti je ona Khajitkinja u imperial city-u rekla da kad nabavis sve knjige da se vratis njoj.... I Citaj sta ti kaze po mogucnosti kad dodjes do nje, jer ces morat 2 dana pricekat..
![]() |
![]() |
#234 |
Super Moderators
|
Construction Set-za sve one koji se hoće malo poigrati i namjestiti sve onak kak njima paše (oko 6 megi) http://www.elderscrolls.com/download..._utilities.htm I dobra gujda za isti: http://cs.elderscrolls.com/constwiki...C_and_Lighting One hi-res texture stvarno bolje izgledaju, sad je izašao i "LOD Normal Map Replacement Mod for The Elder Scrolls IV: Oblivion. Enhances the LOD map shadows", oko 120 megi...čekam da neko proba ![]() http://www.fileshack.com/file.x?fid=8622 |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
The Dark Side of Moon
|
Jelc@ malo je to previše mb ![]()
![]() |
#236 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
A ipak izgleda bolje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
Premium
|
Citiraj:
ja ću onda zapesti 100000 puta,ne volim duga trkeljenja,strpljivost mi nije vrlina,meni je severance blade of darkness bio ok. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#239 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |