|
![]() |
#211 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Mislim da nakon ovoga nitko vise nece misliti da je Rosberg iole blizu najboljima sto se tice voznje. Tri sekunde po krugu brzi... |
![]() |
![]() |
#212 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Kakve sad to veze ima ako je neki problem s bolidom, što vjerojatno je. Ja samo držim fige da će držati Vettelov team radio na mute... S obzirom kakva je ovo utrka već sad, teško će je nešto ove sezone skinuti s trona najzanimljivije u zadnjih nekoliko godina.
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Kvyat je definitivno novi Maldonado. Ok, i MSC ![]() Ako je Rosberg imao problem, ok, ako nije, ovo je dokaz da je nikakav vozac... Sent from my LG-D802 using Tapatalk Edit, panj nije zagrijao kocnice. Ok, sve je jasno...
#214 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Mislim da mu gume nisu radile kako treba, vidilo se da mu auto puno manje gripa ima. Sad vozi normalno na novim gumama Nisam čuo ovo za kočnice? Ne vjerujem da bii nakon 20 krugova to još uvijek bio problem |
![]() |
![]() |
#219 |
Premium
|
Koji fail Red Bulla u boksu |
![]() |
![]() |
#220 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kakvi glupsoni u Red Bullu ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#222 |
Premium
|
Ode Verstappen , vidi se da je zelen još ![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Tko bi rekao da MC utrka može biti interesantna. Sve vrste guma na stazi, a neki čekali gume od City-Expressa ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
|
Izgleda da sad Hamilton ima problema s gumama il nečim |
![]() |
![]() |
#226 | |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Više me čudi Kimijev susret sa zidom, s obzirom na iskustvo. Bit će nešto od malog.
![]() |
#227 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Oce li jopet kisa? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#228 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() Nisam njegov fan ali za godine drajva very fine. |
|
![]() |
![]() |
#230 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Baš se vole. Trebali su obojici reč zavoj jedan, da oba znaju. Ili to nisu pustili u eter. Svakako, glupost. |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Kakva utrka... ovo sa Sauberom tocka na i... kakav kaos ![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
|
Dokaz da ne trebaju pretjecanja da F1 utrka bude zanimljiva ![]() Ako padne kiša to ide Hamiltonu na ruku Zadnje izmijenjeno od: draksa. 29.05.2016. u 15:35. |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Bilo bi dobro, a i volio bi da pobjedi ricardo dns, mislim da je zasluzio, posebno radi dobre voznje po kisi. |
![]() |
![]() |
#235 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Utrka je bila predobra. Šteta da kiša nije počela padati koji krug prije zadnjeg, da opet sve začini ![]() Ricciardu kao da su u Ferrariju mijenjali gume. Ovakav fijasko ili strategiju imaju samo oni ![]() I šećer na kraju, Biber i Biber... ![]()
#236 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Jebote nekad sam navijao za Hamiltona, sada je to skroz druga osoba. Sta mu je Bieber, momak, cura? ![]() ![]() ![]() Sve u svemu dobra utrka. Eh kad bi McLaren Buttona zamijenio sa Rikijem... Imali bi najbolju vozacku postavu hands-down. Daleko najbolju. |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Katastrofa! Pa jel ovo moguce?? Dakle sve sto su trebali je pokrivati LH kad ode u boks oni odma iduci krug i kopiraju ga sve do kraja i pobjeda je u djepu. Ali ne oni odu po inters i prva greska. Ali ajde Ricci izvuce to i odvozi super in-lap prije nego je otisao po slick i ovi imaju krive gume! Izgubi covjek skoro 10 sec u boxu cekajuci gumi i skoro se vratio ispred LH sto samo govori kakav je krug imao Ricci odnosno kako los out-lap je imao Lewis... Mislim da bi ovi is Red Bulla mogli promjenit svoju krilaticu "Red Bull gives you wins!" |
![]() |
![]() |
#240 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Bilo je i meni bezze kad je balavac Hamilton sjeo u McL,ali talent je talent...znaju sad i Alonso i Ron ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 31.05.2016. u 14:41. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|