|
![]() |
#211 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
idealni šuter za mene bi bio onaj koji koristi BF3 grafiku i neke featurse od RO2 i ARME (recimo medic,), "realnost" RO2 i ARME i mape veličine između manjih ARMA mapa i najvećih RO2 mapa....ARMA3 bi trebala nešto donijeti ali bumo vidjeli....inače u vojsci (kao ročnik) sam bio snajperist (imao sam/imam super vid) i jako me smeta što se u tim jebenim igricama optika prisloni na facu u "roku keks" kao da smo kiborzi...preglupo...mislim pa nije teško stavit da se to sporije odvija..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Registered User
|
Koje su najveće udljanosti s kojih ste postigli kill? SInoć sam imao "sniper night" i skinuo sam tipa s udaljenosti od 214 m. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 | |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Spartanovka FTW. Sa običnom puškom oko 225~230m IIRC. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
![]() |
#216 |
Registered User
|
izašao novi patch + SDK i mogućnost automatskog downloada custom mapa (kad se priključiš serveru)...Butovo mapa mi se sviđa....Tu je i Gumrak.....Ogledow mapa je ogromna ali za sad se nemože skinu automatski konektiranjem (nekaj šteka)......... Zadnje izmijenjeno od: gnomisa. 13.01.2012. u 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
DBS
|
Na brzaka sam samo isprobao s patchem, nemam se vremena igrat zadnjih dana. Nove mape FTW. |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Na kojim serverima sve igrate? Ja najcesce na: 2FJg Tactical Realism #1 THEOLDGITSARMY.CO:UK REALISM UK Skoro uvijek bude 64 igraca gore, ovisno kakva ekipa bude gore bude i ok komunikacija.
![]() |
![]() |
#220 |
Registered User
|
ja ti se ne zamaram s time....uživam u igri i novim mapama i radujem se modovima/addonima s još većim mapama.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ma nisam ni ja dosad. Nego vidim da ako nepropisno podjem sa servera gubim bodove. Sada igrao neki team deathmatch i imo 39 killova a samo su me nekih 5-6 puta ubili. I ratio podje nakon par mapa na 1.53 Izađem iz igre pogledam profile sada mi stoji 1.51 što je bilo na predzadnjem. A onaj progresom do mkb-a kako to uopce ide. Koliko moram skupit bodova ili cega vec da dobijem to oruzje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
DBS
|
Profil ti zapamti killove samo nakon što je runda gotova. Ako si otišao usred runde, ne pamti ih. Mislim da se broje i botovi ali nisam ziher. Ono kaj jesam ziher je da ti trebaju human killovi za achievemente. |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
|
Da izgleda da si u pravu. Uf a ja toliko puta otiso usred runde. Valjda cu doc do mkb. koliko sam skonto vise volim igrat s rusima i ppsh mi je dosta napredovo po levelu a mp40 skoro nista. Moram se sada stavit s nijemcima malo igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Nisam u toku s tom igrom, pa da vas ovdje pitam. Jel istina da je igra vec polumrtva ili? Da nema bas nesto previse igraca? I sljedeca stvar, jel su performasne sto popravljene? Dvoumim se između RO2 i Trackmanie Canyon (da, znam, veoma slicne igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
DBS
|
Igra nije mrtva samo ju igra malo starija ekipa. Jest da nije ni blizu onog booma kad je izašla (i prije Battlefield-a 3), ali vikendima ima brdo servera. Što se tiče performansi, nemrem ti točno reć jer ju od prvog dana vrtim na max. Ali da svakim patchem dobijem lagani FPS boost to mogu potvrdit (stalno igram sa FRAPS-om upaljenim). Igra je više CPU zahtjevna nego GPU, barem prema onome što sam ja čitao i vidim po svojoj konfi (dobio 10 ~FPS-a clockanjem na 4,5 GHz). Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 17.01.2012. u 19:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Registered User
|
Svaku večer vidim nekoliko servera sa minimum 50-ak igrača...neki su puni (64). Igra mrtva sigurno nije, pogotovo sad kad je izašao SDK i kad imamo nove mape. A dolaze i modovi (pacific, vietnam, WW1) itd. RO2 je najrealniji shooter (ARMA2 je combat simulacija) trenutno. Čemu dvojba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Tko želi besplatno Red Orchestru: Ostfront 41-45 može si besplatno reclaimati key ako je kojim slučajem u Poljskoj. ![]() Key je Steam redeemable i treba se aktivirati sa poljskim IP-em (ista šema kao za CDaction poljski)... (LINK) |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Registered User
|
Rising sun expanzija - novi teaser Bit će bacači plamena za amere.....japanci će moć postavljati "Booby traps" :-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
|
Ok, meni ništa više nije jasno. Odigram par partija. Bodove ne pamtim točno, ali kd ratio sam poćeo gledat. Bio mi je 1.97. Igram uru i dođem do 2.0 Završi partija ja izađem. Udjem kasnije u profile pise mi 1.98. Igram dodjem opet do 2.0. Kasnije u profile 1.97 i tako stalno. Kad i zašto mi igra stalno gubi teško stećene bodove? Želim doć do mkb-a i tako ali ovo mi stalno vraća bodove i x puta sam recimo level 52 iznova dobivao. Prije sam mislio da gubim ako usred partije izađem ali sada i ako ćekam do kraja ![]() Je li bi trebo cekat i da ucita novu mapu skroz prije nego izadjem? Ili samo kad ono pise da smo dobili dvije partije zaredom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | ||
DBS
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
DBS
|
Najs! Još samo da nije bot u pitanju (zato se vjerojatno i nije otključao) ... ![]() Koja mapa ako se smije znati? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|