|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
koji server uzimaš?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#215 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: Guild Wars 2
Eh hebiga ja sam ostao na njemackom serveru jer sam htio s leom igrati i sad vise ne mogu nazad, a mogli smo malo skupa probati. Eto nisam je ni upalio otkad je izasla, SWTOR mi uzima previse vremena |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Pozdrav svima! =) Evo da vas pitam , stam islite kakva bi ga konfiguracija trebala za igrati GW2 na high i da sve glatko ide? Imam ovaj laptop: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=246135 i igra mi se vvrti na 8fps-ova, totalno vadi gušt iz igre :/ hvala !=) ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Nije cudno da ti se igra vuce posto su MMO igre jako ovisne o procesoru, a tvoj je dosta slab. Za ugodno igranje trebas neki quad core, po mogućnosti intelov tipa i5 u kombinaciji s grafom srednjeg ranga kao sto je radeon 7850/70 odnosno nevidija 660, te bar 4GB RAM-a bi omogucilo ugodno igranje MMO naslova na high postavkama |
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ovo je post samo da budem pretplaćen na temu star sam GW igrač, još iz doba SF UWSC i prije toga ![]() imam GW2 ali ga ne igram često, mislim da sam 4-5 lv, nekako mi to nije to, makar mi se sve više sviđa kada igram btw, kakva je fora s titlovima, ih ima kao u gw ili? jer sam http://hom.guildwars2.com/en/#page=m...AAAmUEIQAAAAAA ako ne radi upišite Drizzt Dourden Tp vidio sam da imam nešto pod achievements, ali da li se može imati kao titl kada sam u gradu ili toga nema u gw2? |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() igram na gandari, ali lv 5, ako sam odigrao 3h gw2 sam dobar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Mlatimudan
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#227 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala na info. Evo slozit cu neku konfu koja moze vrtit ovo cudo. Mislim da je igra u biti okej i zanimljiva, istrazivacka. Al 70% gusta ode kad igra ide na 8fps ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#229 | |
Mlatimudan
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Banned
Datum registracije: Aug 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#234 |
Premium
|
gw1 prophecies = 9/10 - kako sam volio tu igru!! factions = 7/10 nightfall = 5/10 eye of north = nisam igro gw2= wtf je ovo, di je main quest? sve gluparije od questova, wurmovi, ovo ono mape pre nacvrkane!! 1000000 pizdarija u gradovima preogromnim, nema jednsotavnosti, 100 000 elemenata na mapi, ovo je zamarajuce, doso sam se opustit, a ne razgonetavat 10 000 elemenata od jedanput na ekranu = katastrofa =( ne igra mi se uopce u proph , i factions sam gusto!a u ovom se silim da igram. -- pohvalno = optimizirali igru da je igriva na mom laptopu Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 24.06.2013. u 07:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Mlatimudan
|
Cek brate. Po ovome sto si ti napisao da se zakljuciti da si dosao do 5 ili max 10 lvla. Istina da igra nema bas dobra tutorial, ali kad dodes do end game-a na 80 lvlu onda sudi o igri. GW2 nije WoW, a bogami ni GW1. Ako trazis takvu vrstu igre izbrisi GW. I o tome da nema jednostavnosti nije istina jer samo treba shvatiti sto se trazi u heartu. Edit: Ako si na Gandari, mogu ti pokazati sisteme, itd. Zadnje izmijenjeno od: newyxX. 24.06.2013. u 08:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
|
moguce!! ja sam se izgleda sav izgubio, a volio bih zaigrat ljepo! popizdio od ubij wurma,odnesi jabuke, i sl ![]() Prophecies je mislim imao stil nekako, main quest od outposta do outposta, neznam. I oznaceno je sta je main queest! ajmo igrat, imas pravo, volio bih fino igrat, ja volim ovakav tip igre, valjda se ne snalazim. =) idem ti se joinati =) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Premium
|
kako se zoves u igri? zasto na gandari tako mali ljudi ima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#239 |
Premium
|
idem te dodat
e igrao sam s nekom ekipom, puno je opustajuce i bolj nego u samoci frustrir dok nis ne kuzis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Premium
|
http://www.youtube.com/watch?feature...dnMSCG4#t=521s http://www.youtube.com/watch?list=PL...ailpage#t=727s !!!!!!!!!! usporedite ovo s GW2. prostranstva! vesele boje! nema skakanja, da likovi skacu 3m u zrak ko u crticu. realnije izgleda, ljepse izgelda, opusteniji je prostor, nije nakrcan, prostran je i dovoljno prazan da se opustenije igra. gw2= 150 zgrada na ekranu, 150 stvari u daljini, 150 drvadi, glavni gradovi ko New York. gw1 se mogo puno opustenije igrati!! i bio jepuno ljepsi, a time i odmorniji na psihu. kad dodjem umoran isfrustriran od posla treba mi opustanje, a ne 150 i ostalih stvari na ekranu. svarno, pogledajte koliko je gw1 bio i opusteniji, i prozracniji, i žarkije boje, veselije, Jade sea prekrasan (sunce,odsjaj, prostranstvo!) po meni je bolja igra! neznam, ovo je samo moje viđenje -- ja sam fan ovoga: http://www.youtube.com/watch?v=vmiv5IhZ6qQ opusteno, prostranstvo.... http://www.youtube.com/watch?v=MUe64FtLs3U gw2 mi je pre "zakrcan, načvrčkan"... nemojte se ljutit, al ja ovako vidim stvari! ![]() Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 18.07.2013. u 18:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|