|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#214 |
Guest
|
veceras aliens 22.50 hrt1, obavezno stivo za svakog kolonijalnog marinca |
![]() |
![]() |
#215 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() |
#218 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Danas krenuo igrati sa marincem - malo čudno kretanje i čudan sistem borbe ali atmosfera je dobra, mrak, klaustrofobično, iako su fakat mogli one flerove malo dulje napravit... Inače tehnički igra radi ok na 1680x1050 kod mene, texture na high, sjene na normal, aniso 16x dx10 naravno...
![]() |
#219 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Jel zna netko gdje se igra nalazi u registryju na Win7 i XP. Imam dual boot, igru instalirao na Win7. Želim je pokrenuti iz XP-a bez da je moram ponovno instalirati. EDIT:Ma zaboravite, uspio sam.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep. Zadnje izmijenjeno od: weaponx. 22.02.2010. u 22:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Guest
|
zavrsio s marincem na hard...steta sto igra dosta izgubi na strasljivosti cim se dodje u dzunglu, jes da sam ginuo, ali mi se nisu tresle gace kao na pocetku. smartgun ![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
![]() |
#225 |
Premium
|
![]() |
#226 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Igrao malo sinoć, nije loša igra ali moram priznati da su mi očekivanja ipak bila malo veća...
![]() |
#227 |
Banned
Datum registracije: May 2009
|
Igra ima totalni kontra efekt od mojih očekivanja. Jeftino izgleda i na full detaljima s obzirom da ne ide tako fluidno sa kvadom i gtx260 kako bi trebala. Samo kretanje lika a i samog misa je totalno bez veze...misije s marincem monotone...voice acting nekako amaterski...prekratke kampanje...dva duallayer dvd-a i trosenje prostora na hardu pretjerano...meni dovoljno za reci NE! Jedino sto mi se donekle svida je atmosfera, ostalo razocarenje...i definitvno brisem igru. Mislim da cu rade trositi vrijeme na neki besplatni platformer u 2d-u nego na ovo. Jedino u ovoj igri moze uzivati netko tko ne zna sto su kvalitetne fps igre i onaj koji je fan ovog serijala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Odigrao marinca i danas u par sati aliena (fakat prekratko) mislim da nema neki veliki replayability odigrat ću još i poslasticu na kraju (predatora) i onda uninstall...
![]() |
#229 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Maloprije odigra s alienom jedno po ure.. Dx10, 1680x1050, aniso16x, sve max - radi super (nisam pokreta fraps pa neznam tocno koliko fpsa), ali u Dx11 mi se rusi. I to ne odma pri startu new gamea nego pri loadu druge misije. Wtf? Sad zasto, nemam pojma.. Imam nove drivere, physx, uglavnom sve sto igra triba da bi radila.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#230 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#232 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Ma ovo šta si sad reka niđe veze, grafika je odlična... Ima masu detalja i baš mi se sviđa... Na mojoj konfiguraciji sve na high leti i izgleda predobro, jedino možda malo premračno, ali nebi bilo gušt tamanit aliene po danu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
Guest
|
igram s alienom trenutno i tako me prokleto smeta linearnost. pa kvragu 2010. godine oni meni ogranicavaju kuda cu proc i sto trebam po redu napravit...bolje je bilo u jedinici i dvojki. grafika je skroz ok, ali fali opcija, vidi se da je multiplatformska igra. konzole su unistile igre jebiga. |
![]() |
![]() |
#235 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kod mene dx11 radi bez rušenja,osim kad upalim lampu. Nisam ni probao dx10 jer mi ni pod dx11 ne izgleda bog zna što.Na momente izgleda super al večinu igre izgeda prosječno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#236 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#237 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
ja reko pre par postova... i pre igranja avp3 a i sad kad ju igram, nije ni priblizno strasno ko sto je avp2 bio,,, EDIT: zaglavio sam se u rafineriji drugi deo misije... sta trebam uradit da se ona vatra ugasi... ovi alieni me napadaju ko mutavi... Zadnje izmijenjeno od: -ELF. 24.02.2010. u 17:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|