|
![]() |
#211 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
bogami ,2k se ozbiljno primio marketinga ![]() još jedan iz niza nenadje8ivih uradaka ![]() http://youtu.be/T0xa8W-A674
![]() |
#212 |
|
IMPORTANT!!!1 ![]() http://youtu.be/R9y9TucIQ7U hehe,očekujte koji dan poslije FAC membera ,taman prije ofišl izlaska ![]() je8iga ,malo mi je glupo da demo izlazi par dana prije same igre,al ko ga hebe nakon 14god... eto ,stiglo mi mail prije koju minutu ![]() ![]() iako mi je jedna stvar jasna ,FAC memberi "dobivaju" demo ,ali vidim da piše : The Duke Nukem Forever Demo will be available EXCLUSIVELY for Duke Nukem First Access members starting June 3rd on Xbox 360, PS3, and Steam/PC. izgleda da nikaj od demoa za one koji nisu napravili preorder...?
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 17.05.2011. u 01:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#213 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
naletio sam neki dan na popis retailera koji sudjeluju u FAC promo akciji, čega nije bilo prije - i eto ga, Game na listi. poslao sam im upit da vidim što je s keyem, kad ono: "bla bla bla We are sorry, UK only, it's clearly listed in Terms And Conditons, bla bla bla, sorry for inconvenience, best regards" 100, ali 100% tih uvjeta nije bilo kad sam stavljao preorder (čak štoviše, FAC uopće nije bio spomenut), no cijena je naravno ista i za UK i non-UK kupce - vrlo bezobrazno. na svu sreću, na theHut je opet raspoloživ pa sam se prebacio kod njih; plus, nešto je jeftinije i nema poštarine - juhu!
![]() |
#214 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Jel igro ko Duke Nudem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#216 |
|
Izvolite još ![]() Duke Nukem Forever weapons preview + gameplay with Randy Pitchford (part 1 of 4) http://youtu.be/KyQ6MyyREGw
![]() |
#217 |
These go to 11
|
![]() |
#218 |
|
hvala ,to znači da nema više odgoda! IT'S DONE ![]() sad je samo čekanje da dođe paket ,i da se unlocka na steamu ,4 komada ![]() eto i novi wall http://www.gearboxity.com/images/web/dnf_gold.jpg mislim da sada napokon vrijedi ova iz siga: Looks like Satan is going to need to buy some heaters, because hell just froze over... i Pigs do fly...
![]() |
#220 |
|
iskreno,niti ja se ne nadam nečemu spektakularnom i savršenom,jer je topla voda izmišljena odavno ,očekivanje je stavljeno na LOW ali upravo zbog tih stvari kaj si napisao ,+em je "originalni" oldškul štih ![]() druga stvar je zato kaj sam zadnjih 2-3 godine aktivno pratio događanja , iako ni sam neznam zašto ,jednostavno je community bio izvrstan , do nemogučih scenarija se razvlačila i secirala svaka najsitnija informacija u vezi igre ,ljudi su upadali u urede u više navrata da vide dali igra postoji ili se 3DR zayebava po cijele dane ![]() mislim da su nakon 14 godina zaslužili da se barem proba odigrati igra ![]() +nije port sa konzola +ugrabio sam za "sitnu" lovu limited edition +cca. 15h+ sp igranja /moram priznati,za fps i više nego dosta +vjerojatni dlc u budućnosti +remake dn3d u UE3 izlazi tokom 2012(fan made) +da ljudi ne povjeruju koliku bazu fanova i modera ima DN,nakon 14god... +sve verzije za pc/ps3/xbox su skoro rasprodane,od prvog dana ako opravda očekivanja i hype ,time samo bolje...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 |
Guest
|
hehe ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Guest
|
igrao u igraonicama ![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
UH, jedva čekam igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 |
These go to 11
|
demo je sutra vani, juhu! a evo i achievementa - LOL Piece of Cake – Complete the single player campaign on easy (20g) Let's Rock – Complete the single player campaign on normal (30g) Come Get Some – Complete the single player campaign on hard (40g) ***, I'm Good – Complete the single player campaign on Insane (50g) Extermination – Kill 50 aliens (25g) Annihilation – Kill 100 aliens (40g) Nuclear Devastation – Kill 250 aliens (50g) Hippy-Stomper – Foot stomp 12 aliens (20g) Judge, Jury, Executioner – Execute 20 aliens (20g) Trapper – Kill 10 aliens with trip mines (20g) Freeze Well! – Kill 15 frozen aliens (20g) Road Rage – Kill 15 aliens with the monster truck (20g) Fork the Pork – Kill 6 aliens with the forklift (10g) Dead Useful – Kill 10 aliens with environmental explosives (15g) Downtown Barrel Beatdown – Kill 10 aliens with tossed objects (15g) Duke Angry, Duke Smash! – Kill 15 aliens with melee attacks while on steroids (20g) Noms – Eat 10 pieces of food (10g) On the Noggin – Achieve 30 headshots (25g) Natural Disaster 3x – Kill 3 aliens at once (10g) FBT – Get knocked down 10 times (10g) Turd Burglar – Find and steal a piece of poop (10g) I Need a Towel – Get hit by 10 Pregnator Bombs (10g) Baron Von Nukem – Shoot down 20 alien fighters (20g) Sticky Bomb Like You – Put a trip mine on a live alien (10g) Big Guns, Big Ships – Blow up 5 enemy gunships or dropships (10g) Air-Duke – Win air hockey with a score of 7-0 in the strip club (30g) Balls of Steel – Earn 1,000,000 in pinball (25g) Flagon of Chuckles – Drink a beer (5g) Juiced – Take steroids (5g) He's Got a Hologram – Use a Holoduke (5g) Drawrings – Doodle something on the whiteboard (10g) Substance Abuser – Drink beer while on steroids or vice versa (10g) I Am All That Is Man – Discover all Ego cap awards (40g) Gunslinger – Carry the gold pistol through the entire campaign (50g) Special Thanks – Watch the credits all the way through (5g) Bucket head – Find all 3 helmets (30g) Call Waiting – Listen to all phone messages (25g) Party Animal – Drink all of the beers in the strip club (10g) Pescaphobe – Kill all of the catfish in the underwater level (10g) Sunday, Black Sunday – Shoot down the blimp above the stadium (5g) Nobody Likes A Whiner – Knock out the talent at the talk show (5g) Lots of Whacking – Win a game of Alien Abortion in the strip club (25g) Companion Barrel – Unlock the secret closet at the end of the Forkstop (10g) One-Eyed Freak – Defeat the Cycloid (10g) Pit Champion – Defeat the Battlelord in Las Vegas (10g) Not Bad For A Human – Defeat the Alien Queen (40g) A Good Dam Fight – Defeat the Battlelord at the Hoover Dam (25g) Octacide – Defeat the Octaking (25g) Bating The One-Eyed Worm – Defeat the Energy Leech (35g) I Need A Date – Look at every page of a calendar (5g)
![]() |
#230 | |
|
Citiraj:
*baš me zanima jesu li ubacili DOPEFISHa ![]() nadam se da demo bude iza ponoći .... ![]() prošla ponoć a DNF forum je down...hehe ![]() uskoro....
I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you. Zadnje izmijenjeno od: BSA<AK-47>. 03.06.2011. u 00:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
These go to 11
|
vremenska razlika, a i sumnjam da će biti odmah iza ponoći (kod njih). očekuj ga oko 18 pa nadalje (kod nas), kako obično bude kad je nekakva vikend-akcija ili slično. EDIT: opa, evo ga! skida se ![]() AAAAAAAAAA
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 03.06.2011. u 06:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() serveri su im koma... trebalo mi je pol sata da dobijem demo cd key :s ocito je navala ![]() Zadnje izmijenjeno od: nathan.fake. 03.06.2011. u 07:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#233 |
|
damn ,moram čekat da dođem doma s posla... a gbx forumi se opet vuuuuku... ![]()
![]() |
#234 |
Guest
|
ok. nemam key ![]() kvragu... kakva je igra ? ![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
|
hmm,koliko sam uspio ![]() demo je isti ko sa PAX-a prije pola godine ,a govorilo se da neće biti isti , i da je kratak,samo 2 nivoa i cca 20min prelaženja...prvi put... ajd ,čekam komentare forumaša ,pa da vidim ,da skidam ili da čekam real deal ![]()
![]() |
#236 |
These go to 11
|
okej, prvi dojam: jako kratko.. nekih 20ak minuta, čini mi se; igrao na Normal, zujao okolo da vidim čega sve ima i uspio zaginuti 0 puta (smiješno, neki se na forumu žale da je teško ![]() rekao bih da je baš taj demo s PAXa u pitanju (na temelju opisa s neta), dakle početak na stadionu i vožnja+napucavanje po pustinji/rudniku. odoh sad ponoviti na Hard. uglavnom, generalno nije loše - koliko se može zaključiti iz tih par minuta. par sitnica mi smeta (recimo, 2 oružja), no ništa jako bitno (osim te vožnje, skroz je čudno izvedena i mišljenja sam da je suvišna) i ostajem pri preorderu. živo me zanima kakav je MP, moglo bi biti jako dobro.
Split your lungs with Blood and Thunder Zadnje izmijenjeno od: fler. 03.06.2011. u 09:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#237 | |
|
Citiraj:
shvaćam da ne žele otkriti previše,ali je8emu, nisu otkrili ništa novo ,sve već viđeno u trailerima.... gle,vožnja sama po sebi je čisto jedan dijelić igre ,i navodno,nema je puno tako da mi je nebitna. limit od 2 oružja je i po meni fail potez i odluka,ali ako bude dobro izbalansirano u gameplayu,možda se i pomirim... iako ne sumnjam da se vrlo brzo bude napravio nekakav mod za nosanje više komada odjednom... skidam pa kud puklo.. ![]()
![]() |
![]() |
#239 |
Guest
|
koji ti je access broj da mogu skinuti ![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
These go to 11
|
hehe, da ne bi ![]() bez brige, vjerojatno će se ubrzo pojaviti po torentima; a možeš i negdje napraviti preorder, pa ga otkazati nakon što dobiješ key.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|