|
![]() |
#212 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Ide i zvuk ali ti triba ovo ![]() bit spojeno na spdif izlaz na zvučnoj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
cak i sa nvidia stockom ide preko 60 a on je bolji od zalmana, barem ovih igracki. Ali da, ovaj hladnjak sto daju na green verzijama je ocajan, to je cinjenica. Dovoljno je skiniti plastiku i pogledati na sto lici da se shvati a bolje ne moze hladiti sve i da hoce ![]() Najgore je sto taj ima i svoju heatpipe verziju koja je po reviewima odlicna i tiha. Problem je sto izgleda potpuno jednako na slikama pa kad covjek kupuje preko neta zajebe se. Kao ja recimo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#221 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
LINK Mislim da taj hladnjak nema za kupiti u slobodnoj prodaji, kaj je šteta. Heatpipeovi su bakreni, ovi listići su aluminijski, a sve skupa je poniklano. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#222 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
moja je ova http://www.virtus-shop.hr/proizvodi/...700mhzcore-100 nema, sad sam i ja gledao izbaci mi grafu Citiraj:
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 10.11.2009. u 10:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#223 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
|
Nabavio sam ju prek firme, pa me jeftnije došla jer je bila inače oko 1000kn. sad vidim da je pojeftinila...u ADM-u oko 900kn. http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=6882 Piše ti sve u pod moj komp...Soprano DX je kućište |
![]() |
![]() |
![]() |
#226 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
drazenf koristi opciju Edit i Multi-Quote, nije ovo ICQ da vršiš monolog i postaš dva, tri posta za redom Idući puta kada natepeš tri posta za redom ostavljam samo prvi a ostale brišem ![]() Također, drži se teme koja je GTS250. Pitanja vezana za kućište možeš postaviti direktno članu preko PM-a Odgovore na pitanja vezana za mjesto kupovine i trenutnu cijenu dobiti ćeš na gore navedenom linku tj na www.nabava.net
![]() |
#227 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#228 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
@TheBEaST nije toliko bitno na kojeg sam ja mislio nego na kojeg je dizel mislio (treba nekada pratit raspravu a ne samo na zadnji post reagirati). A ne vjerujem da je on pricao o tom tvom, vise mi je onako retro lik, istina vecinom prislino ![]() Ovaj kod tebe izgleda ok, jos ako je tih. Osobno mi je to vaznije nego sama temperatura, zbog toga sam kod sebe i radio neke modifikacije, sad je na razini onog glupog antecovog 140mm venta na kucistu, dakle nije necujno ali se gubi u masi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#229 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Dali ima tko iskustva u vezi OC-a ove grafe sa stock coolerom? Za OC koristim Evga Precision v1.81. Zadnje izmijenjeno od: Luxie_DK. 10.11.2009. u 16:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#231 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Googlajuci sam naisao na neki stabilni OC ove grafe Core Clock: 821 Shader Clock: 2012 Memory Clock: 1145 stock: Core Clock: 738 Shader Clock: 1836 Memory Clock: 1100 dakle OC je za: Core 83 Shader 176 Memory 45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#232 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 11.11.2009. u 09:54. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#235 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
![]() |
#236 | ||
Banned
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Si siguran? a šta s ovom GTS 250? jel to kaj valja? za 19" monitor? A Radeonke? ![]() Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#238 | |
Banned
|
Citiraj:
Još samo 1 stvar, Jel ću moć na njoj igrat Far Cry 2 na high postavkama? Evo preporučio mi je thedream ove dvije http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=23789&servisID=1 i http://www.instar-informatika.hr//ar...-n250gts-2d512 Zadnje izmijenjeno od: Stršljan200. 11.11.2009. u 10:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#240 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
|