Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.09.2009., 20:15   #2341
Flikoman
Guest
Moj komp

Datum registracije: May 2008
Vecu ces razliku skuzit ako zamijenis centralni zvucnik na Z5500 nego prednje.
Flikoman je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2009., 20:37   #2342
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Quantum Pregled postova
Pozdrav svima, imam par kratkih pitanja.

Umjesto prednjih satelita na Z-5500 stavio bih Mission m33i zvučnike.

E sad.....Logitech na prednja dva kanala isporučuje 2x62 W, dok su m33i graduirani na 2x100 W - koliko je to velik problem i kada bi se mogao manifestirati?

Drugo pitanje - što se tiče stavljanja pijeska u m33i, koji je na kraju konsenzus po tom pitanju? Treba li ili ne treba vrećica unutra? Kakav staviti, da li običan kvarcni iz Bauhausa ili neki drugi?

Hvala

EDIT: U igri su i Mission MV-6 ili m34i....MV-6 ima 2x125 W, što je još izraženija diskrepanca između pojačala i zvučnika, pa bih molio savjet.

U je...a sve to da bi samo degradirao sustav radi malene osjetljivosti satelita, još k tomu bez svega ispod 125 ili 150 Hz.
Juan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.09.2009., 20:37   #2343
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:

E sad.....Logitech na prednja dva kanala isporučuje 2x62 W, dok su m33i graduirani na 2x100 W - koliko je to velik problem i kada bi se mogao manifestirati?

Drugo pitanje - što se tiče stavljanja pijeska u m33i, koji je na kraju konsenzus po tom pitanju? Treba li ili ne treba vrećica unutra? Kakav staviti, da li običan kvarcni iz Bauhausa ili neki drugi?

Hvala

EDIT: U igri su i Mission MV-6 ili m34i....MV-6 ima 2x125 W, što je još izraženija diskrepanca između pojačala i zvučnika, pa bih molio savjet.
zaboravi i prije nego sto pocnes misliti o tome sto planiras....
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2009., 21:05   #2344
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:

Umjesto prednjih satelita na Z-5500 stavio bih Mission m33i zvučnike
đenja. Riskiras Missione. Kupi ili posteno pojacalo za njih, ili 5.1 reciever. Sve drugo je pi.darija.
Staro 11.09.2009., 23:15   #2345
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Citiraj:
Autor Juan Pregled postova
U je...a sve to da bi samo degradirao sustav radi malene osjetljivosti satelita, još k tomu bez svega ispod 125 ili 150 Hz.
Ne radim to radi manje osjetljivosti satelita, već zato što su ti sateliti, ajmo reći, vrlo uskog područja u kojem se kvalitetno čuju.

Uzimao bih te m33i zato jer s njima očekujem povećanu prostornost, ne povlače stalke i razmjerno su jeftini (cca. 830 kn).

Kad kažeš - degradirao sustav, ne razumijem na što točno misliš?

I zašto si spomenuo granicu od 125 Hz? Sub od Z-5500 ide do 30 Hz, a sami zvučnici idu, mislim, do 60-ak Hz....
Staro 11.09.2009., 23:17   #2346
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Citiraj:
Autor Fleks Pregled postova
zaboravi i prije nego sto pocnes misliti o tome sto planiras....
Može malo obrazloženje, please?
Staro 11.09.2009., 23:23   #2347
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Citiraj:
Autor zwer Pregled postova
đenja. Riskiras Missione. Kupi ili posteno pojacalo za njih, ili 5.1 reciever. Sve drugo je pi.darija.
Znam da bi bilo idealno staviti zasebno 5.1 pojačalo, ali u pitanju su financije - nema šanse da kupujem sad sve to.

Zašto riskiram Missione, logično bi mi bilo da je tu pojačalo pod većim opterećenjem, jer ipak sa manjom snagom pokrećem zvučnike veće nazivne snage, pa bih pretpostavio da je i otpor na tom kraju veće (budući da je trošilo "jače")?

Najzad, misliš li da bi bilo pametnije uzeti onda neke manje satelite, tipa m31 ili m32? Ali ti zvučnici koštaju marginalno manje od m33i, ne vidim tu logike..
Staro 12.09.2009., 01:00   #2348
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
A di ćeš naći Missione za 839KN?! Si siguran da ih još ima?
BTW, što se tiće kvarcnog pijeska, 10kg ima u svakom zvučniku, Baumax, debljine 0.3mm-0.6mm, 40kg = 24.99KN.

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2009., 03:22   #2349
micek_kc
fanATIčni AMDovac
Moj komp

micek_kc's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Sub od Z-5500 ide do 30 Hz
Gle,moj sub iz siga koji kosta 2x tvojeg cijelog sistema ima deklarirano na 40Hz zato molim te nemoj imati takve izljeve.bolje da ti ja kazem odmah nego da te drugi pocnu trollati
Citiraj:
a sami zvučnici idu, mislim, do 60-ak Hz...
povezi s ovim sto sam gore napisao pa ce ti biti jasno

p.s.
nemoj ovo shvatiti kao napad na tebe ili z5500 zvučnike,ali ipak je ovo hifi tema tako da ce ti dosta ljudi naci primjedbu za ovo gore napisano

NHF

AMD Phenom 9850be 2,5ghz@2,9ghz@OCZ Vendetta 2 700rpm
DFI Lan Party JR 790GX-M2RS
OCZ Blade 2x2Gb ddrII@1066mhz@1.8v
Gigabyte HD4850 1GB Multi Core @passive
Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
2xWestern Digital 6400aaks@RAID 1 + Seagate S-ATA 160gb@XXX
Tagan 480W Supersilent
Thermaltake V1000+ black with side window
Logitech MX500
DELL 2007FP

AMD Athlon 3000+(venice e3) stock
Abit AV8
Kingmax Superram 2x256ddr433 FHAS stock
Gainward 7600GT GS 256mb
Seagate Barracuda 80gb P-ata

Auzentech Meridian@Opamp LM4562NA
Denon AVR-3805 black finish @DIY 3.5mm > 2RCA(Neutrik RCA plugs)
Focal Jmlab Chorus S 726s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S CC700s classic finish@VDH CS-122 HB
Focal Jmlab Chorus S SW700 classic finish@Bandridge Profigold Subwoofer Cable
Review Chorus S serije
Review Denon AVR-3805
micek_kc je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2009., 06:52   #2350
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Gle,moj sub iz siga koji kosta 2x tvojeg cijelog sistema ima deklarirano na 40Hz zato molim te nemoj imati takve izljeve.bolje da ti ja kazem odmah nego da te drugi pocnu trollati

p.s.
nemoj ovo shvatiti kao napad na tebe ili z5500 zvučnike,ali ipak je ovo hifi tema tako da ce ti dosta ljudi naci primjedbu za ovo gore napisano

NHF

Pa i da košta 10x više opet je focal
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.09.2009., 07:23   #2351
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Pa i da košta 10x više opet je focal
Fekal

Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2009., 08:06   #2352
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Citiraj:
Autor -POP- Pregled postova
A di ćeš naći Missione za 839KN?! Si siguran da ih još ima?
U Vemilu ih ima još par komada (izložbeni primjerci), a u M-Computersima ih također ima, ali po 890 kn.

Mislim da je po toj cijeni dobra kupovina (zapravo krađa ), neovisno što vidim da HiFi ekipa lagano prezrivo frkće na ideju da na obično, jeftino, integrirano pojačalo stavim "ozbiljnije" zvučnike - cijenim i poštujem tuđe stavove, ali u ovoj situaciji me ti stavovi ne zanimaju toliko, već samo tehnička pomoć.

Konkretno to znači pitanje, da li bi zbog ičega u danom zvučničkom setupu moglo doći do u smislu pregrijavanja ili uništenja bilo koje komponente budući da ipak na izlaze od 2x62 W stavljam trošilo sa skoro duplo većom nazivnom snagom (2x100 ili 2x125 W)?

Napominjem da sam sasvim svjestan da je sustav sam po sebi kvalitativno disbalansiran i da bi daleko bolje bilo kupiti dedicirano pojačalo/receiver, ali jednostavno mi to sada financijski nije opcija. Pitanje je samo da li će to raditi i koliko dugo?

Thx za slike, odlične su i pomoći će puno!

Zadnje izmijenjeno od: Quantum. 12.09.2009. u 08:28. Razlog: Typos...
Quantum je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2009., 08:21   #2353
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Wink

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova
Sve pet, ali to nisu baš izljevi, već je to čitanje deklaracije (koja je, jasno, mjerena po tko-zna-kakvim parametrima).

Ja uopće ne sumnjam da tvoj sub ima zvuk daleko bolji od Z-5500, međutim reći da je donji prag Z-5500 nekih 125 Hz može reći netko tko ga zapravo nikad nije čuo.

Naravno da nemam multi-spektralni analizer i anehoičnu komoru da bih mogao reći točnu vrijednost, ali sam generirao običan sinusni sweep 20 Hz - 20 kHz i čuo (zapravo osjetio ) svoj sub oko 40 Hz. Da li je to placebo, stojni val ili real deal, naravno da se može debatirati ako se nema izmjerenu krivulju frekvencijskog opsega, ali taj sub baš i nije kantica od jogurta da bi imala drop-off na 125 Hz.

Citiraj:

p.s.

NHF

Ma jasna stvar, ovdje sam da nešto naučim i da čujem tuđa razmišljanja.
Staro 12.09.2009., 11:49   #2354
Flikoman
Guest
Moj komp

Eventualno ces skuzit razliku ako ces furat Stereo zvuk na Z5500. Znaci, sub i prednji zvucnici. Ako koristis Efect PLII Music ili Movie, nema smisla, jer najveci dio signala salje prema centralnom zvucniku. Probavao sam sve i svasta vec sa Z5500

Jos mi samo preostaje zamjena bass zvucnika, kaj i imam u planu
Staro 12.09.2009., 12:16   #2355
gbijelic
Premium
Moj komp

gbijelic's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:

Hvala

Ako imas nekog kolegu koji ima neki stereo sistem priblizno Missionima pokusaj ih posudit pa probat spojit...a i ako ih kupis kasnije si kupis stereo amp i slusas stereo kak si spada...890kn i nije neka velika lova, a usput ces kad uzmes amp imat 5.1 logi za filmiće...diš bolje
gbijelic je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2009., 14:47   #2356
Imagine
undercover
Moj komp

Imagine's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor gbijelic Pregled postova
Ako imas nekog kolegu koji ima neki stereo sistem priblizno Missionima pokusaj ih posudit pa probat spojit...
A prijatelju ostaviš na korištenje dva logi satelita.

inače ,moj savjet je 'go for it' ...
nebi da se sve u životu mora naučit na tuđim greškama
Staro 12.09.2009., 15:38   #2357
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Radiće, Missioni nisu nešto zahtjevni po pitanju struje, velika im je osjetljivost. Ali računaj ako bude gorilo, goriće Missioni. Nemoj pretjerivati sa glasnoćom jel.

Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Staro 12.09.2009., 17:01   #2358
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Radiće, Missioni nisu nešto zahtjevni po pitanju struje, velika im je osjetljivost. Ali računaj ako bude gorilo, goriće Missioni. Nemoj pretjerivati sa glasnoćom jel.

Ma tko će gorit? Dajte se prestanite zamarat snagom kao primarnom karakteristikom zvučnika i pretpostavljat što će se desit sa "prejakim/preslabim".

1. Sateliti pokrivaju >125 Hz, ili čak >150.
2. M33 ima osjetljivost nekih 90dB/w, a sateliti logitecha nekih 84-86.
3. Da, imao sam z5500, slušao i m33i nekoliko tjedana.
4. Ono što ćeš dobit je osjetno glasnije front left/right kanale >150Hz, tako da je sasvim svejedno kupio m33 ili neku manju kutiju kad glavni epitet m33 nećeš moći iskoristiti - napuhan bass.

Ne gledam s visoka, nit se podrugujem, ali z5500 su takav sustav na koji je jednostavno nepotrebno dodavati zvučnike umjesto satelita jer će samo još više doći do izražaja tako visok xover.

Tvoja stvar...kupi, slušaj...tvoja lova, tvoj izbor, tvoje uši.
Staro 12.09.2009., 17:08   #2359
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Citiraj:
Autor Flikoman Pregled postova
Eventualno ces skuzit razliku ako ces furat Stereo zvuk na Z5500. Znaci, sub i prednji zvucnici. Ako koristis Efect PLII Music ili Movie, nema smisla, jer najveci dio signala salje prema centralnom zvucniku. Probavao sam sve i svasta vec sa Z5500
Nikad ne koristim te efekte.

Obično spojim preko TOSLinka svoju karticu i Logitecha, ili (ako su u pitanju igre) - stavim na Direct mode.

Dakle, isprobavao si staviti zamijeniti satelite od Z-5500? I nisi imao problema, nikaj nije izgorilo?

Citiraj:
Jos mi samo preostaje zamjena bass zvucnika, kaj i imam u planu
Ček, ako mijenjaš sub na Z-5500, zar zapravo ne mijenjaš čitav sustav? Ili nisam shvatio?
Staro 12.09.2009., 17:12   #2360
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Citiraj:
Autor Imagine Pregled postova
A prijatelju ostaviš na korištenje dva logi satelita.

inače ,moj savjet je 'go for it' ... nebi da se sve u životu mora naučit na tuđim greškama
Ja svakako planiram upgradat taj sustav na pošten 5.1 reciever, ali....jednom. Ne sad nikako, samo sam htio s tim Missionima dobit malo veći stage i prostornost, što ovim satelitima jako fali, inače su mi sasvim korektni.

Meni je samo najbitnije da ništa ne sjebem radi neke kardinalne greške - recimo da ne sagorim amp od Logitecha ili da ne skurim te zvučnike.
Staro 12.09.2009., 17:14   #2361
Flikoman
Guest
Moj komp

Nećeš ništa skurit, dok god stavljaš 8ohm zvučnike gore i dok ne pojačavaš nešto abnormalno jako.

Uglavnom, ja nikako ne bih išao na to tvoje rješenje, al kako su ti i rekli, tvoja lova, tvoja odluka.
Staro 12.09.2009., 17:21   #2362
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Citiraj:
E, vidiš, to mi sad nije jasno zašto bi oni gorili? Oni bi trebali izdržati veće nazivno opterećenje nego što amp od Logitecha ikada može isporučiti - očekivao bih da su oni zicer, jedino ako Z-5500 na svojim peak vrijednostima ne počne toliko strahovito i nekontrolirano oscilirati da bi mogao nekim takvim ultra-kratkim, tranzijentnim peakom skršiti zvučnik....na to si mislio ili ja suštinski krivo gledam neke stvari?

Citiraj:
Ma tko će gorit? Dajte se prestanite zamarat snagom kao primarnom karakteristikom zvučnika i pretpostavljat što će se desit sa "prejakim/preslabim".

1. Sateliti pokrivaju >125 Hz, ili čak >150.
2. M33 ima osjetljivost nekih 90dB/w, a sateliti logitecha nekih 84-86.
3. Da, imao sam z5500, slušao i m33i nekoliko tjedana.
4. Ono što ćeš dobit je osjetno glasnije front left/right kanale >150Hz, tako da je sasvim svejedno kupio m33 ili neku manju kutiju kad glavni epitet m33 nećeš moći iskoristiti - napuhan bass.

Ne gledam s visoka, nit se podrugujem, ali z5500 su takav sustav na koji je jednostavno nepotrebno dodavati zvučnike umjesto satelita jer će samo još više doći do izražaja tako visok xover.

Tvoja stvar...kupi, slušaj...tvoja lova, tvoj izbor, tvoje uši.
Hm, izvrsno, ovo mi je stvarno pomoglo!

Pretpostavljam da nema načina da ikako podesim crossover na Z-5500?

Što se tiče točke 4), pa nekako je i dobro da neću njihov bass moći toliko koristiti, jer mi je ovaj Logitechov totalno overpowering....mislim na 2.5 zuba mi uguši totalno satelite, zato bih i išao na ovaj m33i, kad su tako jeftini zasada.

Imaš li ipak neku alternativnu preporuku (usprkos tome što si rekao da nema smisla zamjenjivati satelite od Z-5500)?

Zadnje izmijenjeno od: tor. 12.09.2009. u 21:55.
Quantum je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2009., 18:14   #2363
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Datum registracije: Oct 2003
Znam da ne bi trebao ovdje pitat, ali ovdje je posjećenost najveća, pa ću valjda dobit više odgovora. Uglavnom, trebao bih konačno sredit muziku u autu; sad su to dvije toscine kutije u kojima su stari 17 pionirci i sve to u gepeku.
Namjeravo sam izrezat stražnju policu, stavit neke 17 jeftinjare što već imam pošto sam kratak s lovom, spojit prednje original zvučnike iz auta ili možda stavit neke 9-10cm, ako mogu stat i u gepek neki woofer. Woofer bi najrađe izbjegao, ali pošto nemam tvrdu policu, a i da je napravim oslanja se na slabu plastiku, očajno bi bilo, eto morao bih woofer ubacit. I onda dolazimo do pitanja. Nekidan sam u Vemila vidio ovo: http://vemil.hr/opis.aspx?prikaziTem...&Sifra=4350044 . Sve je tu, samo stavi i svira. Zato mi se sviđa. Ne sviđa mi se što je 20cm samo, ali to vjerojatno nema veze. Jel itko to čuo? Ne treba mi bas ko u bege, nego nešto samo da svirucka, a i da poživi možda do slijedećeg auta. Onda, uzeti to ili neku kombinaciju jeftini amp, jeftini woofer?

Auto je: http://farm1.static.flickr.com/173/3...f3e8c3.jpg?v=0
HU je: http://tuning.fosgate.ee/catalog/ima...er_deh30mp.jpg
Staro 12.09.2009., 18:27   #2364
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Da svirucka?! Krševi od zvučnika od 20W i dum dum u gepeku LOL!

Staro 12.09.2009., 19:08   #2365
BladeRunner
Type R
Moj komp

BladeRunner's Avatar

Citiraj:
Da svirucka?! Krševi od zvučnika od 20W i dum dum u gepeku LOL!
I koji ti dio nije jasan?
Staro 12.09.2009., 21:17   #2366
Juan
Premium

Juan's Avatar

Citiraj:
Hm, izvrsno, ovo mi je stvarno pomoglo!

Pretpostavljam da nema načina da ikako podesim crossover na Z-5500?

Što se tiče točke 4), pa nekako je i dobro da neću njihov bass moći toliko koristiti, jer mi je ovaj Logitechov totalno overpowering....mislim na 2.5 zuba mi uguši totalno satelite, zato bih i išao na ovaj m33i, kad su tako jeftini zasada.

Imaš li ipak neku alternativnu preporuku (usprkos tome što si rekao da nema smisla zamjenjivati satelite od Z-5500)?

As a matter of fact, imam.
Nećeš si promjeniti pogled na svijet, ali bar ćeš izvući max iz drivera...a kutije opet nećeš moći iskoristiti u punom potencijalu, ali barem imaš nešto za kasnije ako ikada pređeš na ozbiljnije uređaje.
No otom-potom, ja bih uvjek preporučio samogradnju, ne radi cijene (teško da ijedne kutije možeš napraviti bez 800Kn koliko koštaju ti m33) nego radi zadovoljstva i činjenice da dobivaš baš ono što želiš.

Cyburgs Needle! Drivere već imaš.

Staro 13.09.2009., 08:28   #2367
Quantum
Make it so

Quantum's Avatar

Citiraj:
As a matter of fact, imam.
Nećeš si promjeniti pogled na svijet, ali bar ćeš izvući max iz drivera...a kutije opet nećeš moći iskoristiti u punom potencijalu, ali barem imaš nešto za kasnije ako ikada pređeš na ozbiljnije uređaje.
No otom-potom, ja bih uvjek preporučio samogradnju, ne radi cijene (teško da ijedne kutije možeš napraviti bez 800Kn koliko koštaju ti m33) nego radi zadovoljstva i činjenice da dobivaš baš ono što želiš.

Cyburgs Needle! Drivere već imaš.
My thoughts exactly što se tiče samogradnje - osobno uživam u sklapanju i stolarenju raznih dijelova namještaja za svoj stan, ali zvučnik još nisam nikad sklopio, premda bih to volio. Imam osjećaj da je čitava stvar dosta složena za projektirati i proračunati (volumen kutije, skretnice, materijali, otvori, driveri, damping materijali i kako sve to skupa utječe na finalni zvuk), ali ove Cyburgs bih baš mogao jednom probati složiti, ne čini se presloženo.

Samo da vidim jesam li shvatio - ti bi da ja uzmem drivere iz m33i i stavim ih u drvo od Needla i onda to stavim umjesto satelita? Zašto ne....

Inače, svakako planiram prijeći na nekakav ozbiljniji zvučnički sustav (u stanovitoj budućnosti ), pa evo što sam mislio:
1) receiver Onkyo TX-SR606
2) subwoofer JBL CSS10
3) FR/FL -> Mission m35i
4) RR/RL -> Mission m33i (CyBurgs Needle)

Neki komentari ili prijedlozi?
Staro 13.09.2009., 09:05   #2368
zwer
crnjo
Moj komp

zwer's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
kad si krenuo sa mission zvucnicima, onda uzmi i mission woofer.
Staro 13.09.2009., 10:19   #2369
rendula
Registered User

Citiraj:

Samo da vidim jesam li shvatio - ti bi da ja uzmem drivere iz m33i i stavim ih u drvo od Needla i onda to stavim umjesto satelita? Zašto ne....
ja imam osjecaj da si krivo shvatio
rendula je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2009., 11:58   #2370
tech
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Mislio je da u sajborgiČne igle staviš drivere iz logitechovih satelita...
To bi ti bio ok diy za first time.

Inače u onom gore mišn sistemu ti fali centar, pa komotno izabcis m33 ko rear jer ti to ne treba.
Ubaciš M30i i pukneš neki centar ala mh3c.
tech je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno