|
![]() |
#2311 |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Sad sam tek vidio gol... Pa ono moraš biti panj da primiš takav gol... Gol Bale-a je 5181411 puta bolji... Šta je to fanboy? |
![]() |
![]() |
#2312 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2314 | |
Premium
|
Citiraj:
Zafelsana? Ti stvarno mislis da je on bas to gadao sa felsom? Osim toga pa golman stoji na crti,i lopta mu pada,pa to mora pokupit... Gol je za rubriku watts na eurosportu... Zazalit ces...:kava: |
|
![]() |
![]() |
#2316 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Pa da si pažljivo pogledao snimku, vidio i kakvu lopta ima putanju, ne kužim kaj ti tu nije jasno ![]() Golman stoji negdje na sredini peterca, ako (znači 2.5m), a baš ga čudna putanja lopte zbunjuje. Ako ti misliš da ovo nije spektakularan pogodak, onda se nemoramo ni dalje raspravljati
![]() |
![]() |
#2318 | |
Premium
|
Citiraj:
Kao sta rekoh,gol je cista sreca i za rubriku watts,pa nije novi Juninho... ![]() Sorry kaj sam realan,pa Real je bio podcijenjen nakon prvih 5 kola... |
|
![]() |
![]() |
#2319 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Probaj ga proguglat, pa ćeš vidjet da dečko fantastično izvodi slobodne udarce, zato ovo nikak nije za watts
![]() |
![]() |
#2320 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisi realan, u tom i je problem ![]() Ja sam u BBVA ligi samo protiv Barcelone. Atletico volim oduvijek jer je underdog, a Real volim jer igraju atraktivan i brz nogomet. Ne znam kakve ti razloge imaš da ga idoliziraš toliko, ali realnost je malo drugačija ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#2321 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jelavić dva komada. ![]() http://livefootballvideo.com/highlig...y-vs-hull-city Sturridge za 1:0. ![]() ![]() Henderson J. za 2:0. Sturridge asistencija. ![]() UF Shelvey za 2:1..GOLČINA! ![]() 2:2 Dobra tekma. ![]() Sturridge za 3:2. Suarez asistencija. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 23.02.2014. u 15:06. |
![]() |
![]() |
#2322 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2326 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
ovaj Milan uspio nekog i pobijedit.. i to bez Balotellija, Kake i Robinha.. Spursi spusili... hihi
#2327 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Mandžo danas igrao od prve minute, imao fino jednu asistenciju i gol glavom Sad ima sveukupno 13 golova. Ispred njega su samo Lewandowski i Ramos sa 14, i Aubameyang je poravnat sa njim ![]()
![]() |
#2331 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Jedino šta znam,ako ga vidim u ZG-u da neću upirat prstom prema njemu.... ![]() 15-0 http://www.rezultati.com/utakmica/Yi7BMZKD/#detalji |
||
![]() |
![]() |
#2333 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Blah, sutra su lose tekme, zenit dortmund mozda bude dobra ako zenit bude na razini, ova druga nije ni vrijedna spomena iako će utd izgubiti, dok su preksutra obje dobre, steta sta nisu drugacije rasporedene :P prvi put da navijam za drogbu ![]()
#2335 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
Ljudima još uvijek fali par nosioca igre (Gündo, Kuba, Bender, Subotić, Hummels još nije spreman za odigrati svih 90 minuta, a ni za Lewandowskog se ne zna jeli spreman odigrati 90 minuta) Mislim, ja svejedno vjerujem da će Dortmund pobjediti, ali ako Zenit bude na razini, mogao bi bez frke i pomesti pod sa BVBom. Za Olympiacos / United mi je baš svejedno, tko god da prođe bit će napunjen u idućem krugu ![]() a za Drogbu se slažem i također navijam za Galatu ![]() I naravno kontra "kraljevskog" kluba (HaHa Madrid), tj. podržavaju se rudari iz njemačke ![]()
![]() |
![]() |
#2337 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Ako ih ne sudari ždrijeb prije! |
|
![]() |
![]() |
#2338 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Vidim da Tevez pronašao klub gdje može zabijati. U M. Cityu nije mogao snaći pokraj Aguerra i Džeke. Kadkad treba izboriti minutažu. Ipak bivši sam navijač Juventusa. Tko sjeća akcije del Piera i Ravanellia? ![]()
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 24.02.2014. u 18:22. |
|
![]() |
![]() |
#2339 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Mislim da je Tevez bio standardan u Cityu ako se sjećam, samo ga je nesporazum sa onim samoprozvanim trenerom Mancinijem udaljio sa terena. Neloš igrač, samo mu je otrovan za svlačionicu.
#2340 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Tevez i Aguero su bili baš dobar tandem. Dzeko je uvijek bio, i ostat ce rezerva u takvom klubu. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|