|
![]() |
#2281 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
E ajax...ajax... http://m.youtube.com/watch?v=UzBtVk2r3Zo |
![]() |
![]() |
#2283 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2010
|
Real ga je prodao jer se nije htio truditi ko Di Maria... A i pricalo se da je imao neku malu u Milanu ili tak nes i cijelo vrijeme je letio sim-tam...Bilo mi je zao kad su ga prodali,ali kad vidim kak je sad u losoj formi,vise mi nije zao ![]() Citiraj:
Betis-Rubin...kae tu iznenadenje? Englezli nikad nisu "voljeli" igrat europsku ligu... Jedino iznenadenje je Ajax...tj. mozda bi ocekivao manju pobjedu Salzburga,ne bas 0-3. Posto je ovaj Pogba?Zelim ga u Realu...:kava: |
|
![]() |
![]() |
#2285 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#2286 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Očito im je baš Rangnick trebao ![]() čak i Lepzig u Njemačkoj nepreduje brzo. Trenutno su 2. u 3. ligi, tak da prema svemu sudeći iduće godine idu u 2., a onda kroz godinu dvije vjerujem i u prvu. Fakat je taj Rangnick 'ebeni menadžer
![]() |
![]() |
#2287 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Za 60 miliona je vaš,priča se 70 ali 60 će biti sasvim dovoljno,pogotovo sa dodatnih 80 koji će samo od nove robe sa 3 zvijezdice doći ako se digne 3. uzastopna kanta. Sa 140 miliona se da sasvim solidna 2 igrača dovest da pokrpaju kritična mjesta u momčadi ![]() |
![]() |
![]() |
#2288 | |||
Premium
|
Citiraj:
![]() Jedino što ga koči prema Realu je boja kože(nisam rasist),ali Real nema baš naviku kupovat crnce i to na duže vrijeme...Seedorf,Makelele,2xDiarra...ovi ostali brazilci su 98,9% mulati... Pogba mi je odličan igrač,ali nažalost ne vidim ga u Realu,čisto zbog njihove politike kupovanja... ![]() Žao mi je npr. Lass-a koji nije ostao za vrijeme Mourinha,iako je došao kao velika nada,čak je i dobro igrao,ono malo minutaže šta je dobio,na kraju je dobio pedalu,eno ga sad u Moskvi... ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#2290 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Khedira, Xabi, Illara, Modrić, jel im treba jos? Priča se i o Gundoganu i Vidalu a klupa krcata. Jest da je Khedira ozlijeden i Xabi na zalasku karijere, ali opet nisu valjda iskeširali 30M za Illaramendia (koji se meni iskreno ne svida i mogli su za te novce 99% dovest Gundogana) da bi sad doveli jos jednog skupljeg. Ako bas zele dovest DMC-a onda bi se trebali rijesit Khedire i dovest Gundogana ili Pogbu, ne Vidala. Iako im je 10 puta bolje da zamjene onog panja Benzemu jer je gori od Bendtnera, ali nema od toga nista.. |
![]() |
![]() |
#2291 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
|
![]() |
![]() |
#2292 | |
Premium
|
Manager,Ass.Manager,Scout...sve u jednom... ![]() Citiraj:
A što se tiče Benzeme,Benzema igra odlično,ono šta mi sve sviđa kod njega,je to da nije klasični napadač(aka Beqiraj ![]() Bendtner je jedno 18 klasa ispod njega... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2293 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Možda su ti dobri za real al mi već imamo slične klase u Padoinu,Pelusu i De Ceglieu....slobodno samo cash proslijedite. Vidal je sve samo ne DMC |
![]() |
![]() |
#2294 |
Guest
|
Jel gleda tko ovu Chelsea i Everton? Koja gnjavaža i loš nogomet... |
![]() |
#2295 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Khedira - ozljeda ga izbacila veći dio sezone Illara - mlad, neiskusan, uglavnom doveden kao Alonsova zamjena (iako je trenutno barem 2-3 klase ispod njega), uglavnom u ulozi DM Xabi - je trenutno u vrlo dobroj formi kao libero/CM. Bilo kakva njegova ozljeda je velik problem za RM Modrić - je Modrić ![]() Di Maria - zna biti vrlo solidan, a zna i totalno potonuti u svojim izletima, te ostaviti poprilično velike rupe na lijevoj strani Što se događa kada momčad veći dio sezone ima tekme svaka tri dana (od nedavno i LP) ? Ozljede dolaze same po sebi, jer ne mogu Di Maria, Casemiro i Illara tretnutno biti vođe momčadi ... to je valjda svima jasno ![]() Citiraj:
Vidal - kolika sam skužio iz snimaka je poprilična ... sileđija. ![]() Inače, slažem se za Illaru vrijedi pola te cifre tretnutno ... prenestabilan je tretnuno u izvedbama za takvu cijenu. Ovakvo nešto bi preporučio ovom našem forumskom Madridskom rukovodećem organu ![]() Pozicija lijevi vezni (krilo) u trenutnom 4-3-3 sustavu, kao zamjena za nestabilnog Anđelka. Citiraj:
![]() Ionako mu nije jedina zadaća zabijati golove, a još manje, zabavljati navijače i biti im simpatičan usput ![]() Da i hoće, nemaju koga dovest jer ih je pola po europi ozlijeđeno, a igrače od Atletica ionako ne preuzimaju (nepisani dogovor). Jedino ako se Manđo malo jače posvadi sa Pepom, ali njega ionako (navodno) ganja pola Apeninskog polutotoka i veći dio Engleske ![]() ![]() ![]() Iako, da budemo "realni", ne znam koliko će imati para nakon ovakve hiže ... Zadnje izmijenjeno od: dh41400. 22.02.2014. u 15:41. |
||
![]() |
![]() |
#2297 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Čovjek će fino dobiti novi ugovor sa većom plaćom i finito ![]()
![]() |
![]() |
#2298 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
3 boda i 6. mjesto na ljestvici .. weeehaaaa ![]()
#2299 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2300 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
svakoj pobjedi se veselim ko malo dijete ![]() 6. mjesto znaci, bolje se vidi europa.. jos samo spurse i l'pool prec ![]() sta ces, teska su vremena.. a mene nije tesko usrecit ![]()
#2302 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Joj kako R.Sociedad dere Barcu. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#2303 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Citiraj:
![]() Prije je bilo razočaranje kad nije bilo pobjeda sa barem 1-2 gola razlike, sad je već pobjeda veliki podvig ![]() malo je reći golčina ![]()
![]() |
![]() |
#2306 | ||
Premium
|
Citiraj:
Za Juve su vrhunski.... ![]() Citiraj:
A gol Baleta? Hahahahah....Atletico... hahahha Smijeh od uha do uha ![]() Nisu oni pobjednici,psiha im me dopusta,zato su uvijek 3-4-5... |
||
![]() |
![]() |
#2307 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
![]() |
#2308 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
#2310 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
|
Polagano izlaze iz rupica i Madridiste ![]()
![]() |
|
|