|
![]() |
#2282 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Yeste ali kupio sam konzolu zbog sonyevih ps igara, koje mogu nabrojati na prste jedne ruke… wukong, elden ring i sl imam i na pcu… cime ce me uvjeriti da kupim ps6 ? Po dosad videnome nicime, ak ce im focus biti live service gluposti i pederije poput concorda onda bolje da 5ica bude zadnja… a kupiti pro zbog gta 6, ne znam kakve ce to vrhunske novotarije donjeti pro model da bi kupovao novu konzolu zbog jednog gta. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Jučer sam pazario baš na popustu Hogwarts Legacy koji još nisam odigrao, tako da meni sasvim dovoljno igara. Citiraj:
Na Pro ciljam jer se šuška da će GTA 6 na običnoj konzoli raditi u 30 fps-a, a iskreno ispod 60 fps-a ne mogu probaviti igre više, a veliki sam fan GTA serijala, pa lako moguće da pazarim neki Ps5 Pro GTA 6 bundle, ali odlučim tek kada konzola bude koji mjesec vani pa vidim što nudi. Mislim da će 2030 šestica već naveliko biti vani, a ne u najavi. ![]() EDIT: devaa@ Vrijeme ekskluziva je prošlo, čini mi se da će se sve na svemu uskoro moći igrati. Ja sam također ps 4 (prva moja konzola) kupio zbog ekskluziva, imao komp stalno i skonto jednostavno da mi PS više leži, samo da naprave da sve igre rade u minimalno 60 fps-a i doslovno mi je konzola no brainer s obzirom na uloženo/dobiveno. Meni je dovoljno uvjerenje da će PS 6 koštati kao jedna malo bolja grafička,a gdje je još ostatak kompa, a o upgrejditisu neću ni pričati, prisjelo mi ![]() Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 10.09.2024. u 08:57. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Sa PRO ekskluzive neće biti najveći problem, najveći problem će biti što će napredne funkcije, tj precizinije, veću snagu, iskoristiti vj samo šačica igara. Od te siće, još manji dio će to iskoristiti kako treba. Najgore je kada naprave tako da devovi igara sami odlučuju i moraju patchirati igre da iskoriste sirovu snagu jačeg modela. Tu M$ radi puno bolji posao jer se X ponaša poput PC-a, jednostavno igra radi brže na bržem HW-u bez da dev išta čačka. Hajde mi sada nabrojite igre čija je PS4PRO verzija bila toliko bolja da ju je bilo obavezn odigrati na PROu? Evo mene osobno uopće ne zanima viša reza nego samo i jedino FPS, FPS vidim odmah, a brojanje pixela na telki mi ne ide...na monitoru vidim odmah kada nešto nije u nativnoj, ali na telki ne. Isto primjer loše iskorištene jače konzole je NEW3DS. Ali, ogroman ALI, ipak su neke stvari enormno popravili sa HWom, ali za samo izvođenje igara i njihov izgled se skoro niš nije napravilo. Po sjećanju su samo portali Xenoblade Chronicles sa Wii-a i to je mislim bila jedina NEW ekskluziva, igra naprosto nije radila na običnom 3DSu. A popravili su to da su dodali drugi analog tj nub (ona bradavica koju najćešće imaju IBM/Lenovo laptopi uz touchpad) i umjesto 2 jezgrenog CPU-a su stavili 4-jezgreni od čega je jedna jezgra bila zadužena isključivo za 3D stereoskopski dio i praćenje očiju, pa je u ovom dijelu konzola briljarala za razliku od obične gdje si mogao vidjet 3D samo pod pravim kutem i ''bez da dišeš'' jer se izgubi fokus. Kasnije kada je izašao CFW za NEW3DS, unutra je bila opcija forsiranja brzine novog CPU-a i većeg cachea ala Xbox pa su neke igre radile osjetno brže, a neke su radile probleme. Ali N nikada nije uveo ovo kao opciju, samo moderi. ![]() I vidim po leakovima na netu da sam def fulao cijenu, dakle 600$ će biti digitalna verzija, 700$ disk. Inače sam mislio tko uopće kupuje taj digitalni...ali sam se iznenadio i znam puno više ljudi sa digitalnim nego sa disk verzijom. Meni je disk top, jer em mogu kupit polovnu igru koju kasnije mogu prodat dalje, em mogu posuđivati igre. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2290 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Za GTA6 se već naveliko špekulira da je pomaknut za 2026, što je sasvim realno za očekivati, tako da su ova i sljedeća godina pušiona za nove naslove, pa se izbacuju “enhanced” verzije prahistorijskih naslova koje su Bog i Isus već odigrali. “The Last of Us Part II Remastered PS5 Pro Enhanced” Ovo je bez zajebancije puni naslov igre LOL. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
o lebac ti jebem, soma eura, pa btj ![]() ![]() ![]() Soma puta te.....da ne zavrsim...ok ide obicna konzola za 550 sa 2 kontrolera, fala soniju sto mi je pomogao u odluci ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 10.09.2024. u 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Prvoklasni Krkan
|
Ovo dobijete kada gro ljudi u doba ''nestašice'' plati običan PS5 700-900€ za koliko su se prodavali u dućanima dok ih preko noći Sony nije napravio dostupnima kada je pala prodaja. Testirali su i odlučili su se ponovno testirati, dakle ljudi su običan bili spremni debelo preplatiti, a što bi tek učinili za PRO?! A tek PS6 će vj koštati neku nenormalnu cifru, osim ako ovaj eksperiment ne flopne onako kako i zaslužuje za ovakav pokušaj mužnje. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 11.09.2024. u 09:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Premium
|
Ladno dvije obične kupiš ![]() Dakle opravdana kupnja bi bila da je konzola 100% jača, a ovo što su prikazali se ne čini tako...evo čisto me zanima kakva će biti situacija sa GTA 6 na običnoj i pro verziji, Rockstar nije ništa potvrdio, još ako se desi da i na običnoj igra radi u 60 fps-a na nekoj nižoj rezi, a Pro recimo bude isto 60 u nativnom 4k i ljepšim RT, zaobići ću ga u širokom luku i čekati šesticu. Zadnje izmijenjeno od: slavonac90. 10.09.2024. u 21:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Da budem iskren i ja sam se spremao staviti svoj PS5 na oglas kao dok je još cijena oke, ali ništa od toga. Trebao bih prodati tri svoja PS5 da financiram ovo.
![]() |
#2299 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Da su najavili 4-5 ekskluziva u rangu TLoU, GoW, Uncharted, Spider-Man, GoT i slično ajde, ne bih kupio svejedno, ali bih razumio ljude koji će kupiti jer će imati što odigrati u max detaljima, ali ovako kupiti da bi igrali stare igre mi nema nikakvog smisla.
![]() |
#2300 |
Premium
|
sramotna cijena... al udaranje po mrtvom konju sa Pro verzijom Woke the game po 758 put je ajme majko, Sony ošo u krac... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Pa to je porast od valjda 100% za nekakvih 20% performansi ako i to. Zivo me zanima kako ce ici preorder. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2302 |
Premium
|
Da sutra izađe GTA6 i ovakvo je stanje... Base PS5 - 4K 30fps lock PS5 Pro 4K 60fps lock (beton) Xbox Series X 4K 30fps lock jel bi dali 800€ za Pro? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |
Premium
|
Citiraj:
E sad ako ograniče stari model na isključivo 30 fps-a, onda ću čekati da padne cijena pa ga uzeti, ali skoro punih 1000 eura za verziju sa čitačem, nema šanse. Neka prihvatljiva cijena mi je za disk verziju 700 eura s obzirom da se trenutno slim (disk) može kupiti za 500 eurića. Ja ću pričekati prvih godinu dana sigurno, pa će onda pasti odluka, ali cijena od jučer mi došla kao šamarčina, tako da je Ps Pro hype odmah splasnuo. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2306 |
Prvoklasni Krkan
|
Evo i voodoo Tom misli isto što i ja, testriranje koliko su ljudi spremni platiti... Općenito su komentari po internetu jako negativni, tako da mislim da je Sony sa ovim izveo svoj drugi genijalan potez u posljednjih 15 dana. I mislim da ovo na kraju i neće uopće biti baš toliko brže od običnog PS5, nego će imati bolje iskoristiv FSR uz mrvu jaču grafu. CPU i RAM su ostali isti, a tu grafu treba nešto i hraniti. A kažu da mu je CPU na razini r5 3600. EDIT: Nego tek sada sam primjetio da Tom ima fudbalerku...što je to opet in? :'( Obično samo nabijem BT sluške i slušam njegova proročanstva, ne gledam...zato valjda nisam ni skužio. Zadnje izmijenjeno od: Disco. 11.09.2024. u 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
Premium
|
jel strujni kabel i hdmi u kutiji il je i to DLC? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2310 |
Premium
|
Ne razumijem svrhu pro verzije + cijena, ovo bi mogao biti hardverski fail godine ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|