|
![]() |
#2251 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
O wow, nisam znao da postoji ta opcija. Meni su na oba gamepada propale baterije, vjerojatno jer stalno stoje na onom docku. Mogao bi i ja tako odigrati onda, ako nema neka kvake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
pola metra cca. I samo je R3 počeo zajebavati, ne drifta, već lock on recimo enemy-a u igri ne radi... Ili radi, ali ga moram muški stisnuti par puta... Znao sam da imaju tu foru za konzole, kao ak ti prdne van jamstva dofuraš staru pa ti daju novu sa popustom, ali nisam znao da vrijedi i za gamepade. Rekao mi je čak da ne treba ni kutija, ni račun... Kutiju nisam našao, ali sam ponio račun jer u najgorem slučaju ni ne treba mi više kad "dobim" novi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2253 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Danas iša bacit oko ima li još onih popusta u tcom aplikaciji...jok. Ovo za gamepad staro za novo je OK. Ja sam novi uzeo u 12om mj za 40€ sa tim tcom popustom |
![]() |
![]() |
![]() |
#2255 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Pretpostavljam da će ti za PS5 skinut 100, max 200€ za novu konzolu. Čitaj, ako je ispravan, isplativije ga je prodat. Pa makar i za 50€ više. ![]() Ali dobra fora za neispravno. Doduše, deva je mogao naručiti novi analog i ili sam to zamijeniti ako ima alat i skill, ili dat nekom serviseru kao što radimo mi nesposobni. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2256 |
Banned
|
Provjerim danas pa napišem ovdje, ali mislim da to "staro za novo" vrijedi za neispravne uređaje... znam da su frendu ponudili jedno 30-40% nižu cijenu za novi ps4 kad im je dofurao neispravni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2257 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2263 |
Banned
|
Gledam baš kak se ekipa veseli i nabrijava, pa me zanima čemu ? PS5 ima svega par igara vrijednih igranja koje su poluekskluzive... Ovo je bez dvojbe najjadnija generacija konzole ikad, a najžalosnije kaj je tehnologija za gaming na "vrhuncu" samo da se više fokusiraju na pisanje kvalitetnijih igara, a manje na guranje političkih pizdarija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2265 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ma za ljude koji nisu vlasnici petice, ovo je hype. I ja bi se beskonačno veselio. Za nas koji ju imamo od day one, osobno, nisam ju upalio godinu dana, ovo je ništa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2266 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2267 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja isto nisam palio ps5 koji mjesec, i sada je izašao novi 2k25 i sada cu igrat par stotina sati dok me ne iživcira igra, i onda opet u standby do iduće sezone xD. Ovih par novih igri sta me zanimaju, cu moc igrat na pcu ili normalnom ps5. Za one koji nemaju ps5, ps5 pro je dobra opcija. Za nas ostale radije čekati ps6 koju godinu. Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2269 | |
Premium
|
Citiraj:
Ako mogu svoga uvaliti za 500EUR, doplatiti još 300, uzet ću pro. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2271 |
Premium
|
Primamljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
ako uspijes prodat za 500e super si prosao, na nabavi su 550e ja imam svoj od prvog dana i sumnjam da bi netko dao vise od 300e za njega. i onda da nadoplatim duplo vise malo RT performansi, neznam bas. ako budu bolje performanse u vec napravljenim igrama ajde, ali sumnjam da ce se raditi patcheve/update igri samo za ps5. i ako ima barem 2tb ssd mozda uzmem |
![]() |
![]() |
![]() |
#2274 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja imam garanciju još 3 godine, ali da, 400 ako dobijem, dosta sam dobio očito. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2276 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Pro se kupuje samo radi GTA 6 ![]() Meni je ostalo još za odigrati Astro Bot novi i Hogwarts Legacy i onda stvarno nemam što s njime pa ću ga vjerojatno prodati dok je cijena još oke. Čim se najavi Pro bit će toga hrpa na oglasnicima i ići će cijena dolje. Nije ti to neka sreća. Ja imam jedan jailbreakan u ormaru, ali nemreš previše s njime. Edit: evo ga: https://ffa.hr/vijesti/sutra-poslije...tationa-5-pro/
Hala Madrid! Zadnje izmijenjeno od: Mirkopoter. 09.09.2024. u 17:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2277 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Da, tako sam i ja drzao PS4 u ormaru da se ne bi slucajno updateao do JB-a, evo sad ga JB-ao i ne igra mi se nista. PS5 cu vjerojatno kupiti samo radi GTA6 ako i radi toga. Mozda ipak kupim neki od ovih gamerskih handhelda tipa Lenovo Legion da to odigram. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja ne znam jel mi imamo istu konzolu, ali ja na petici imam masu igara za igrati, ne igraju se samo ekskluzive...evo prije koji dan je izašao i Wu-kong, meni se čini top igra i na prvom popustu ju uzimam, radi sasvim solidno na ps5 po onome što sam gledao. Što se tiče pro, mene iskreno zanima što će konzola ponuditi i po kojoj cijeni, kao što je kolega gore rekao, kupiti ću ju zbog GTA 6, a dok isti izađe ima vremena za ocijeniti što pro nudi naspram obične verzije koju trenutno imam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Premium
Datum registracije: Jul 2019
|
GTA6 planiram igrati na PC kao i sve GTA dosada, nikako mi ne leži na kontroleru. A još k tome da mijenjam sadašnji PS5 za pro radi jedne igre, i zasada još nepoznata unapređenja, nema teorije. Za sve "bolje", koristi se PC ionako kao i dosada, a PS je za tekken, nogač, i LEGO igre za klince, te od neki dan za genijalnog Astro bota. A tako će vjv biti još par godina. Vjerujem kako u trenutku potrebe smjene sadašnjeg PS5, već će šestica biti u najavi (2030+) |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|