|
![]() |
#2281 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa 11.Thoroughbred B 12. Panorama 13. Zond (Kud bas 13 ) 14. Roller™ 15. E.T. 16.Newbie (Zule) 20 kunića nije nikakav problem, mogao bih i 25 ako mi uspije jedan poslić ![]() p.s. bez dimnih na serveru ako može, te prokletinje su nepotrebne..shotgun svejedno, ppsh takodjer Zadnje izmijenjeno od: Newbie Pro. 16.02.2006. u 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2282 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa 11.Thoroughbred B 12. Panorama 13. Zond (Kud bas 13 ) 14. Roller™ 15. E.T. 16.Newbie (Zule) 17. Srky Treba reci na koji tekuci racun da se uplate novci za CoD2 server i kad se skupi lova podjeli se password ljudima koji su platili i mir. Neznam jeste imali u planu imat server sa ili bez pass-a?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2283 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]() 1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa 11.Thoroughbred B 12. Panorama 13. Zond (Kud bas 13 ) 14. Roller™ 15. E.T. 16.Newbie (Zule) 17. Srky 18. MisterM Molio bih cijenjene članove da dodaju kilažu zbog poradi sistema glasanja ![]() Na kraju ozbiljno - mislim da ako ide i do 50 eura po mjesecu to nije puno za po mojem mišljenu 30-tak slotova - bitno da radi kak spada - bez hebenih lagova itd. Moj glas ide stalnoj rotaciji igara i mapa - DM , pa HTF (doslovno TDM i CTF zajedno), SD i HQ. Ak neko napravi mod za lovicu ili trčanje na sto metara nema frke može i to ![]() Pošto moja mašina nema frke sa dimom vi odlučite jel treba ili ne treba ali moj glas ide protiv noob stika definitivno. Urlikanje, bombardiranje, komadi tjela, hektolitri krvi poželjni ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2284 | ||
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2285 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa 11.Thoroughbred B 12. Panorama 13. Zond (Kud bas 13 ) 14. Roller™ 15. E.T. 16.Newbie (Zule) 17. Srky 18. MisterM 19. Renesis Ja sam isto za, definitivno neki privatni server bi jako dobro došao... Želje su već drugi rekli, tako da... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2286 | |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2287 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
super vec nas je 20. bez dimnih bilo bi super. nema potrebe za time. password obavezan, a smatram da su nob-ovci uvijek dobrodoshli s obzirom na nasha cesta gostovanja na njihovom serveru.... ![]()
![]() |
#2288 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() no dobro.. ja bumvidel sa MadBoychekom za detaljke i kontakt sa Madzaronima,kaj oni nude extra,koje je osiguranje s nase strane da nebumo mi legali i pljakali na neigrivom serveru, obavezno im moram postat slike sa zadnjih Zderonja da vide s kim imaju posla ,ak su lagali i desetinku.... onda kaj? da pitam za 20 ili 30 slotova,Rak se je sam ponudil za rovarenje i administriranje Servera...znaci idemo to realizirat!! saljite pare kod bake,donesite u Links kod nekog ak vam je usput,stavite u kofertu>za Mitzeka> i nema da fali... ovo sa passevima je super...ko je platil ima garanciju da je gore,padobranci..bumo vidli,a trebalo bu i za druga 3 metra skupit lovu..tak da...ak bu falilo lahko dodam,al onda bum i potrazival od novih koji se hoceju ubacit..jel to fer? evo ,ja sutra ujutro krecem u akciju 1og kontakta sa Madaronima... MadBoy ak si blizu i pratis,SALJI NJIHOVU MAIL ADRESU!!! ![]() ![]() uostalom ..ak ima neko kakvu pametniju ideju, moze on i na svoju ruku vidit,ovaj server je preporuka da je OK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2289 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ako imate mozda neku bolju ponudu, javite. Nemojte mene onda krivit ako uzmemo server pa vam ne bude po volji ![]()
![]() |
#2290 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Nije da reklamiram, ali s Clan servers dobivate i TS server i imate pravo jednom mjesečno promjeniti lokaciju servera. Uz to možete uzeti server na jedan mjesec a ne na tri! Vama je bitno da možete igrat nama je bitni da kad imamo match nema laga... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2291 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
@psf[i]-[Tomek] Malo sam neuk kaj je TS server? @Mitzek da pitam za 20 ili 30 slotova Mislim da je 30 minimum ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2292 |
-nVidiot-
|
TS - team speak server. TS je program za komunikaciju. Evo ja sam upravo izvrtel test i meni ispad ping oko 26ms u Amsterdamu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
U redu, onda recite koliko se daje i postavite neki vremenski rok, npr 7 dana. Sad, dal će to ići na nečiji žiroračun, ili u kuvertu pa na neko mjesto, meni je svejedno, jer sam često u Zagrebu, no ekipi koja je iz daljih mjesta treba nekako omogućiti da uplate ili pošalju novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2294 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2295 |
Prigorec po defaultu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Moderator
|
ja cu rijeshiti sa rijechanima da uplatimo na mitzekov tekuci,a za to cu se chuti sa njim. dali zbilja smatrate da idemo na 30slotova s obzirom da ce nas rijetko kada biti istovremeno i 20, mislim da nas se dva puta skupilo 15ak na serveru? shoot! ![]() ![]()
![]() |
#2297 |
MadModerator
|
Testirajte jedne i testirajte druge servere u realnim uvjetima. Odete na ASE i trazite neki server sa 25-30 slotova na kojem pise "Powered By OBInet.hu". Na dosta ih se mozete spojiti ako imate "onu" verziju igre. Za Clanservers nisam siguran koji su za "onu" verziju igre a koji nisu. Ako imate original jos bolje. Odete na njihovu stranicu i imate listu svih servera, pa probajte. Na OBInet dobije se vlastiti kanal. Kao recimo T-Com TS... 1 server, ali vise kanala.
![]() |
#2298 | |
Premium
|
Citiraj:
Za početak je dosta i 20, to je bar moje mišljenje. Pa vidimo kako će se stvari odvijati s vremenom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 |
Prigorec po defaultu
|
poslao Madaronima upit.....postam odgovor kad dode, ovaj drugi je isto interesantan 30 baksi za mjesec...i brdo fichura...na Vama je da se odlucite!!! http://www.clanservers.com/game_serv...r_features.php ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2301 |
Moderator
|
pa vidi, 30eura je niti 240kn. podijeljeno na 20 osoba daje 20ak kuna, a to je i ono shto bi bili spremni dati. zar ne? mislim da bi se trebalo isprobati i vidjeti koji server je bolji.
![]() |
#2302 |
1oo1 NooB
|
Stavljam ovo posebno jer mislim da je važno - svi znamo da ako ovo pokrenemo da bu bilo raznih svađa ono ja sam platil hoču... Mislim da trebamo utvrditi pravila igre prije pokretanja bilo čega i to da se bar večina složi - uzimamo to i to, lova je ta i ta - ima nas koji možemo povuči u frci al da se neko ne šlepa stalno, zbog ljudi koji imaju slabije kartice nembumo stavljali dim i sllično. Nemojte misliti da se preseravam - kad igram vani na jednom serveru CTF dim je značajan dio igre i uvijek ga ima oko zastave. Kad je sve jasno na početku poslje nebu nikakve frke. Ja sam več prije rekao da sam spreman sam uzet server ali da čekam PB. Ak mi složimo sami svoj zajedno, nema potrebe previše se plakat oko PB-a. I da bude svima jasno - nebu svađe oko toga ko vara i ko ne vara - vrlo jednostavim načinima admin može vidjeti pažljivim promatranjem ( i nekim drugim putevima ![]() Tu sam sada htio reč da treba dobro vidjeti dali zatvoreni ili public. Znate svi da nemremo svi igrat stalno - ono posao, djeca dok odu spavat ( i žena ![]() škola, ispit - mislim da ne ispadne da između 20 i 23 sata nas 100 hoče gore a ostatak dana nema žive duše ![]() Eto tolko za sada mojih razmišljanja - možete me poslat nekam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2303 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Mi se budemo sutra dogovorili, ali mi iz rijeke lako se nađemo.... po meni nam je 20 slotova dosta,može i 30 osim ako nije razlika u cijeni velika... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2304 |
-nVidiot-
|
Ako neko igra AA može isprobati naš server koji je lociran u Amsterdamu IP: 213.19.130.92:1716 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2305 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2306 | |
MadModerator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2307 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Ako ovo krene onak kak se nadam da bude mi bi mogli završit kao: www. pcestormwarriors.com 1. IP .::PcE::.@ TDM 30 slotova 2. IP .::PcE::.@ CTF 30 slotova 3. IP .::PcE::.@ S&D 30 slotova 4. IP .::PcE::.@ HQ 30 slotova 5. IP .::PcE::.@ Rifle only 30 slotova ..... uh uh uh da dođem k sebi od ubuđenja - drm apaurin - ok sad sam opet OK ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2308 |
-nVidiot-
|
Ako smo se mi opekli netrebaju se i drugi. PayPal. Moguće je napraviti account i ako živiš u Hr ali samo ga je moguće koristiti za slanje para... Navedeš Sloveniju i kasnije navedeš da živiš u Hrvatskoj. Inače uz kreditne kartice idu i debit kartice koje ima 80% pučanstva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2309 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa 11.Thoroughbred B 12. Panorama 13. Zond (Kud bas 13 ) 14. Roller™ 15. E.T. 16.Newbie (Zule) 17. Srky 18. MisterM 19. Renesis 20.Mrkonja 21.Killer Segal
![]() |
#2310 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|