|
![]() |
#2251 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() evo,poslal mi je MadBoy odokativno cijenu i sta se nudi za to kod brace Madarona,cijena je 22eura mjesecno,s time da se za prvi puta mora uzet 3 mjeseca,dakle 66eura =cca 500-550 kuna za 3 mjeseca mira..kaj to ne vredi jednog okupljanja na pivi,nekaj doniranja,uzmemo server, odredimo ko bu gore moderiral i pici..mislim,HALOOOOO,kolko nas ima kaj igramo sa PCexperta 23-30-40??? svaki 10-20 dlakavih i to je to... inace puno hvala MadBoy-u na trudu.... evo c/P ...Nas prosli CoD1 server je bio zakupljen kod OBInet.hu - ping je super na tim serverima a laga skoro i nema. Za provjeriti odes u ASE u Modifires kliknes samo da trazi u Madjarskoj servere i onda se spojis na neki server na kojem pise Powered By OBInet.hu. Ja sam poslao njima mail sa pitanjem za server od 20 slotova i dobio sam ovaj odgovor: Hi, you asked about 20 slots - if it's cod2, then it is 22 euro / month. For the first time you have to pay 3 months in advance (66 euro). It can be public! So you can use it with or without password. Yes, all of our servers are Dual Intel Xeon 2.8Ghz, 3GB memory, 2X146GB SCSI RAID1 (or better) with linux on them. 2x10 Gbps in the country, 622 Mbps to Deutsche Telekom, 1 Gbps to Telia international backbone, 155 Mbps to VIX (Vienna Internet Exchange). Anyway, please try any of our public servers to check your ping! Just search for "Powered by OBiNet.hu" ending server in your server browser (All Seeing Eye), and connect to it! Best regards, Gáll Tamás Kod njih je oke ponuda. Serveri su hostani u Madjarskoj. Ping i Lag mali. -heto...pa sad...na Vama je da se slozimo svi i calamo tu sitnicu za samo nas: PRESSSSSSSSHEEEESSSSSSSSSSS..ovaaaj.Server PCEXpertofaca...he,he ajd sad da vidim vas... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2252 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Ima nekoliko dobrih server sa tim modom gore, i fps-i su oodlični ![]() al koliko znam, ima i hackova koji ti igru naprave no-fog
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2253 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Bravo mitzek to se traži(vidiš kako snovi pozitivno djeluju ![]() Ja sam za taj server,nači če se neš para za udjelit Trebalo bi sam napravit listu koliko nas ima sve skupa, da se može neka računica složit,koliko ljudi - koliko love |
![]() |
![]() |
![]() |
#2254 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Re: SERVER!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
![]() Sad svi zainteresirani na neku skupstinu i da se dogovorimo ![]()
![]() |
![]() |
#2255 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
za pochetak neka netko upishe svoje, a svaki slijedeci neka u citat doda i svoje. molim samo oni koji su ozbiljni shto se tiche placanja servera i POSHTENOG igranja na serveru poshtivajuci pravila koja cemo ZAJEDNO odrediti neka se i prijave na listu za buduci .::PcE::. CoD2 Server, jel? ![]() dakle, samo kopirajte ime/imena ispred i dodajte svoje u citatu. here i cum. atha
![]() |
#2256 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Di, kome, kako, koliko uplatit, ja i zippo61 vec danas posaljemo lovu. Mitzek moze tebi?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#2258 |
Moderator
|
@nino5 polako polako... ![]() da vidimo koliko nas ima, za pochetak kako sam napisao upisujte se na listu, kopirajuci prethodna imena.... pa cemo onda znati ikoliko tko novaca.. ![]()
![]() |
#2259 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam za 20kn si mogu priuštit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2260 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2262 |
Moderator
|
ajde neka svatko tko zeli lijepo kopira cijeli popis + doda svoje ime da se kasnije ne mora kopati po stranicama tko se javio a tko nije,a? ![]() 1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks
![]() |
#2263 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa
![]() |
#2265 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
idem i ja...
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa 11.Thoroughbred B 12. Panorama
![]() |
#2267 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Re: SERVER!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
Zato mogu pomoći oko administriranja servera i moderiranja. Kao što znate, Zderonje server još uvijek radi (kako god ali radi), pa se mogu smatrati kompetentnim. Kao modove preporučam nekoliko. NoFog, No smoke. Cocked nades, No n00b stick. Izbacivanje PPSh bi bilo gotovo nužno. Isto tako treba i malo rotirati igre na tjednoj razini. Ne da mi se stalno napucavati TDM. Već sam napisao kako je to meni najgluplja igra. Za skupljanje killova može biti DM. Za raditi nešto korisno ima S&D, CTF, HQ ili HDF. Pa da se koljemo s razlogom. Prije početka svake mape bi trebala ići obavijet. Poštujte suigrače, Ne varajte ili šaljemo Mitzeka i njegova slika sa kaljom uz napomenu kako su bolje ide off-line nego on-line napucavanje. U ovoj igri svakako fali jedan mod. Nigdje nisam vidio da postoji. Stvarno mi fali da primim MP44 za cijev i vintam oko glave. Tako mi ne bi svaki puta netko došao i zveknuo šamarčinu sa kundakom. Ili AMD kampira, ja mu dojdem s leđa i umjesto da ga zveknek s kundakom, primim za cijev i opalim 3 puta po kacigi. To bi se trebalo vrednovati sa 3 killa, a AMD-jac više ne bi kampirao.
![]() |
![]() |
#2268 |
Moderator
|
nebi bilo dobro da amd ne kempa vishe, jer to onda nebi bilo to. ovako sam navikao da ga uvijek nadjem negdje u nekom grmu, ispod prozora, u rovu, na krovu i slichnim mjestima te ga okinem kundakom, kako bi bilo da toga vishe nema? to nije to.... ![]() ![]()
![]() |
#2269 | |
a.k.a. LOPOV
|
Re: Re: SERVER!!!!!!!!!!!!!!
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2270 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Trebalo bi biti kao u Day of Defeat, nikakav kundak vec opaliti ono lopaticom za kopat rov. Ili sutnut nogom. E da ... kundak ubojstvo mi je bezveze, kundak bi trebao covjeka onesposobiti na par sekundi (kao granata) tako da ako ga vec opalis imas neku prednost da ga mos koknuti a on ako je spretan i sretan se moze izvuci. E da ... glupo je kaj nema hladnog oruzja...nekakve nozine, satare ako postoji mod ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2271 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Oš da ti pokažem kak kundak može ubiti čovijeka? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2272 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa 11.Thoroughbred B 12. Panorama 13. Zond (Kud bas 13 ) 14. Roller™ Od želja na serveru, uz spomenuti efekt krvi od Zonda, želim i vrištanje, stenjanje, urlanje protivnika ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2273 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2274 | |
a.k.a. LOPOV
|
Citiraj:
![]() Nego jel znas da sam ti najomiljenija zrtva na dozi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2275 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() na kraju cemo sve zelje sabrati i napraviti jedan vote shto i kako, kakvi modovi, kakva igra, kakvo oruzje i ostalo tako da pashe svima. naravno pasati nikad neche svima, no trebamo nachi kakvu sredinu ilitiga kompromisi... ![]()
![]() |
![]() |
#2276 | |
Rabotnik
|
Citiraj:
![]() Atha: Naravno kod PCEX se primjenjuju posebni nacini glasovanja. Tako da sistem 1 covjek 1 glas ne dolazi u obzir vec 10 kg tjelesne mase = 0.1 glas. Naravno mozemo posegnuti i za jos jednim nacinom a to je da prevagu odnosi ekipa sa vise kila (bila ona jelte afirmacijska ili negacijska) :clap:
![]() |
![]() |
#2277 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Jedan tip... Prvi server koji je moj klan uzeo je bio jako jeftin nešto kao i ovaj kojeg vi uzimate... Bil je lociran u Njemačkoj. Također smo ga morali uzeti na 3mj... Poanta je u tome da smo tri mjeseca plakali!!! Ping nije bio loš ali nije bio ni stabilan. Lag spikes na svakom koraku osobito kad se neko novi spajal na server... Nakon resarcha tržišta odlučili smo uzet dosta skuplju soluciju i ne žalimo ni malo. Server je u Amsterdamu ali je ping nizak i stabilan. Naravno radi se o http://clanservers.com . Sretno sa serverom! Nije puno ni skuplje 29$ za mj. dana za 20 slotova ali ne public. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2278 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2279 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
1. mitzek 2. Gemmy 3. ZED 4. atha 5. nino5 6. zippo61 7. R.B. 8. Sam Fischer 9. Fleks 10. Costa 11.Thoroughbred B 12. Panorama 13. Zond (Kud bas 13 ) 14. Roller™ 15. E.T. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2280 |
Moderator
|
mislim da bi nas moglo biti nekih 25-30. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|