|
![]() |
#2221 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Inace na klanskim mecevima (war-ovima) je obavezno snimanje demo-a, jer je tamo najlakse vidjeti tko je chiter a tko nije. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2222 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
mitzek ... pm ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2224 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Jelc brzo organiziraj žderonje da se poveća prednost ![]() Ima novosti oko NOB-a?
![]() |
#2225 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo ja sada došao sa Doze, nije nas bilo puno ali eto... Poludio sam kad mi je u tunisu nakon 51:19 pukla veza ![]() Popravljam si statistike na dozi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2229 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
ZED proklet bio ti i tvoj link sa doza statistikama, sad me prcaju frendovi da sam g33k! ![]() Cheatanje? Uzaludno trošenje megabajta. Možda čudno zvuči, al meni je manji gušt dobit meč, nego kad me neki skilled player opizdi između očiju s bolt rifleom..i onda mu uzvratim uslugu ![]() ![]() Mirko, ozbiljno javi ak se ispostavi da su vas oženili za server-pošalji pm, reci koliko ljudi, koja cifra i imamo svi oazu bez cheatera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
LOL Koja zajebancija na dozi... A mislim ovo slikanje...okupi nas se 10 i onda veki bombu zafrlji među nas ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2232 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() Ajd da se baci jedna dvije, reda radi, al nekome je izgleda "jako smijesno" bacati jednu za drugom po cijeloj mapi, da se apsolutno nista ne vidi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2233 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2236 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
195.222.32.132:28961 Rifle only,nema dima ![]() Ja sam gore ![]()
![]() |
#2237 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Himna! Drug njuboliki Kako je dobro Mlada partizanka Kad porastem bit cu... Ownati cemo vas
![]() |
![]() |
#2238 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne znaš koja je bolja, urnebes živi :clap: Ludi ste sto gradi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2239 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Bilo nas je troje a kasnije samo ja i on. Kempam iza zida, on dotrčava staje u zaklon, nišani u zid. Počnem se kretat u lijevo, a nišan cijelo vrijeme prati ispod one zastavice. Kad sam došao na vrata bam i skine me sa jednim metkom. To sam namjerno napravio jel mi je bilo malo sumnjivo kako me uvjek nađe kad izađem na neka vrata. Ali možda je to sve slučajnost. Možda su u šumi. ![]()
![]() |
![]() |
#2240 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
A što da kažem? Budi u kući, a ja ću biti izvan nje, i u svakom trenutku se može čuti bilokoji pokret unutar kuće. Pogledaj moj demo, pa prosudi koliko se možeš osvrtati na zvukove, i što ja još vidim, koliko još killova propustiš a da ih niti ne vidiš. Nadalje, mapa koju smo igrali je prepuna ruševina koje vrve od "prozora". Punkbuster će učiniti svoje, baš kao što Hrconja reče, a ukoliko ne izađe, vjerujem da će stari UO pojest cod2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2241 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Stvar je u tome da me nisi mogao vidjeti niti čuti jer sam čučao u prostoriji bez prozora i na to mjesto si držao nišan 1-2 sekunde, kad sam kranuo nišanio si po zidu bez prozora. Čuti nisi mogao ništa jer si stajao na nekakvoj cesti iza onih tenkovskih barikada i bio si udaljen nekih 30 metara. I u 15 minuta igre si se 3 puta ulogirao kao da ti puca veza. Ne tvrdim da sa tim igraš, mošda si tada samo isprobavao, ali to se radi tako da se promjeni nick i ode na server gdje te nitko nezna.
![]() |
#2242 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Odlogirao sam se samo jednom da diskonektam wlan, što sam ti i napisao u poruci (jer kad ekipa počne čupat sa diska igra komp se zblokira), i drugo, rezultat kada sam otiša je bio 2 za tebe i 5 ili 6 za mene. Zar misliš da bi ti dopustio da me rokneš i ta 2 puta da sam igrao sa bilokakvim hackovima? Još ako uzmemo u obzir da kempaš, onda bi te rokao bombama. Sve u svemu, to sad nije toliko ni bitno, ako misliš da nisam dobar igrač, neću igrat više na dozi, ima servera, a kad izađe punkbuster, onda se možemo oprobat. NHF ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2243 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
(Danas - tek sam sada pogledal na sat) Jučer sam igrao prvi puta Hold the flag ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2245 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Chiter ili talent?
Joj kak me večeras ovaj lik naživcirao,htio sam razbiti i tastaturu i miša i sve ![]() ![]() Ja sam pospan i peku me oči pa ak netko može skontat jel vara lik ili je lud totalno ![]() Snimio sam filmic,al kasno sam skontao kak se prekida snimanje ![]() http://tinyurl.com/9b2sd |
![]() |
![]() |
![]() |
#2246 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Re: Chiter ili talent?
Citiraj:
Evo i tocnije statistike: kill/death/promasaji 10min-8min:40s: 6-1-10 -7min:35s: 6-1-8 -5min:35s: 2-2-4 -4min:12s: 2-1-2 -3min:12s: 7-0-1 -2min:08s: 5-1-8 -1min:04s: 11-1-8 U tom dijelu je stajao iza kamiona i ovi ga nisu vidjeli pa ih je samo skidao i jos su se i respawnali i dolazili na isto mjesto- mislim da bi tu svako skupio 4-5 killova dok se ovi nisu snasli, a onda je imao i malo srece ali je covjek sa pol metra imao 3-4 promasaja tako da sumnjam da vara... -0:00 0-0-1 Dakle ja sam izbrojao 39:7 Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 16.02.2006. u 04:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2248 |
Moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2249 |
el_nino
Datum registracije: Nov 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2250 |
Lika u mom srcu
|
nisam za varanje, nikad nisam varao, a i neću, ali bi mi trebao onaj NO FOG hack.. ne u svrhu da mi to pomogne, nego zato jer mi se igra vuče ko kokoš koja je upravo glavu ostavila na panju.... koji je debil ono izmislio... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|