|
![]() |
#2191 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da ce joj ipat falit snage za 1440. Meni je nekako taman za 1080. Tj to zavisi od toga koliko detalja zelis napucat u igri, a i sa koliko FPS-a si zadovoljan. Ja cu npr smanjit detalje i AA samo da imam bar 60 FPS. Za igranje u manje od 60 FPS-a imam PS4 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2192 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Na 1440p nema sanse da sve gura sa 60fps. Meni na full hd ide za sad glatko sve, wow, dota 2 i eventualno bf3.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2193 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Kupit cu onda titanx ako ne bude glatko.
![]() |
#2194 |
Prvoklasni Krkan
|
A smanjit detalje? Ja sam inace primjetio da hrpu toga ni ne kuzim, trebam pauzirat igru i analizirat, da vidim gdje je doslo do promjene...a kad se uzivim u igru, onda pol toga ne vidim... Pa one Digital Foundry-eve analize multiplat igara su mi super, treba ti mikroskop da vidis razlike ![]() Blago meni ovako poluslijepom ![]() EDIT: Kad vec spominjes tenkove, evo analize izmedju X360,X1 i PC verzije, IMHO X1 izgleda najlepse, ali PC ipak ide u 60 FPS-a i vjerovatno je pitanje vremena kad ce nadogradit engine sa tim detaljima sa X1: http://www.eurogamer.net/articles/di...tanks-face-off Zadnje izmijenjeno od: Disco. 02.08.2015. u 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2195 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Budemo vidili, opet kako 27ica nije dosla, razmisljam od 34 curved ![]()
![]() |
![]() |
#2196 | |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
Nije bitno jel ih vidiš ili ne, bitno je da ZNAŠ da ne možeš na max pa te onda kopa ![]() Ja se npr. sasvim solidno (zasad) igram na 1440 s GTX 770 (uz kompromise, jasno), al bi ipak s jednom 970 ili 980 sve to skupa bilo puno bolje. Da se nadovežem na priču od jučer: pitanje je koliko realno smisla ima uzimati nešto novo, nešto divlje za tolike pare, kad je i ovako u 95% slučajeva ugodno igrivo - al da pare nisu problem, kupilo bi se davnih dana ![]()
![]() |
![]() |
#2197 | |
Prvoklasni Krkan
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2198 |
Sremium
Datum registracije: Oct 2013
|
Na drugoj temi (intel) sam pitao za upgrejd proca ali to je povezano sa grafom (u slučaju igara). Dakle reza monitora je 1920x1200, imam stari i7 920 OCan na 4.0Ghz (CO ne ide više) i 660Ti. E sad, jedan kolega na forumu mi reče da kupnjom nekog novijeg proca ne bi puno dobio na performansama koliko bi dobio kupnjom npr. 970. Ali fora je u tom što igram (i) CPU zahtjevene igre (ARMA3, DCS sim, itd.) A skoro ista lova (u oba slučaja) za upgrejd je u igri. Mišljenja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2200 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2201 |
Registered User
|
nVidia i 9xx memorija
Koliko vidim po nekim člancima onaj problem s memorijom na GTX 970 je primjećen i na nekim 960 modelima, no nisam siguran koliko je to točno... Jel ima nekih sigurnih potvrda da taj problem pogađa ili ne pogađa npr. 960 (i 980) modele? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2202 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#2203 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Tema za to vec postoji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2204 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2205 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Ovdje je netko stavio link gdje počinje (imaš nekoliko desetaka stranica natezanja ako ti se da čitati) http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=269849 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2206 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2207 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Malo je nevezano, ali NV Rastura... http://www.tweaktown.com/news/46922/...ons/index.html A zapravo i nije nevezano ![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2208 |
Never Forgetti
|
Bicharke, prisalta samo s 1080p na 1440p u World of Danks i i dalje iman 127FPSa. TitanX se odgadja. Uzivajte u svinjski vrucim 3xx karticama ![]()
![]() |
#2209 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Evo dobar videjo o tome ![]()
![]() |
![]() |
#2210 |
Xulos :)
|
![]() |
#2211 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
TitanX za WoT ![]() Uzivam u R9 390 evo znojan sam ko da sam kopo kanale na 40° vani neznam sta cu s njom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2213 | |||
Never Forgetti
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() ![]() Malo prcan ![]()
![]() |
![]() |
#2214 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Da da su okrenuti ventilatori prema gore bi mi lebdio PC u zraku BTW i meni vrti GTA V max ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2215 |
Guest
|
Drift, malo mi je čudno da dereš 127fps (sve na max, jel'tako?) samo poradi novoga gpu... Koji su ti taktovi procesora? I inače, kako se Wot ponaša na 1440p rezi, bilo je spomena da ima nekih bugova u grafičkome prikazu sučelja u klijentu na rezama većim od full HD... Jesi šta primijetio? |
![]() |
![]() |
#2216 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
Moran ti provjerit samo san rezu maka na 1080p. A radi ok, kaze brat da bi moga FOV podesiti ali mi se nije dalo.
![]() |
![]() |
#2217 |
Guest
|
Ma, pitam jer ako taj procesor na cca 4.0GHz i ta grafa mogu dati 127fps ja sam prvi koji će samo zbog WoT-a pljunuti 3k kuna za tu grafu bez imalo premišljanja. Ajde pogledaj postavke kada stigneš... fala ![]() |
![]() |
![]() |
#2218 |
Prvoklasni Krkan
|
A sta biste rekli za mene onda... Ja se pretezno igram u DOSboxu i MAME-u, OK tu i tamo odigram i neku noviju igru (evo zadnje novo sto sam odigrao je Wolf:OLd Blod i MK X), ali eto, sada npr imam Starcraft 2 instaliran i vjerujte ide u vise nego dovoljno frejmova ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2219 | |
Never Forgetti
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#2220 |
Guest
|
Hm, 660ti mi drži na 60 avg, sve max. J3bemu, baš sam se ponadao, za duplo bolje performanse bih bez razmišljanja dao tu lovu. Tebe razumijem, ti si ipak prešao sa 570 na 970, to je dobar skok (i opravdan, imo), ali meni je ova grafa prokletstvo, baš kao što je i5 2500k za cpu-ove: hebeno neisplativo za napustiti ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|