|
![]() |
#2161 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2162 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ja sam zel takav kabel za Z2 i nisam zadovoljan bas. malo se takne mob i kabel se odmah otkopca. Ne znam dal je tak i sa ostalim kabelima il je samo moj takav. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2165 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Xperia E3 na akciji na UK Amazonu. Sa poštarinom vas izađe 90 GBP. http://amzn.to/1wcDC7w
#2168 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Dobio sam mail od Sony službe za korisnike: "Željeli bismo Vas obavijestiti da u Jamstvu vašeg proizvoda stoji ovako (u odjeljku Uvjeti): "Ako Sony popravi ili zamijeni Proizvod, jamstvo će na popravak navedenog kvara ili na zamijenjeni Proizvod vrijediti tijekom preostalog vremena iz prvobitnog jamstvenog razdoblja, ili devedeset (90) dana od datuma popravka, što god je od navedenoga dulje."" Znači da je tako onda, čudno, znaci vrijedi mi jamstvo prvog uređaja.
#2170 |
Premium
|
Ne znam kaj ovi u sloniju cekaju sa apdejtima, al Z3 ju je potreban da rijese neke stvari... Kolko vidim neki je u pripremi, al nekak si mislim da bumo prije docekali 5.0, neg neki fix.. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2172 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2173 |
Premium
|
Fotic bi trebali sredit, dost se ljudi zali na to (bar prema pisanju forumasa sa xda foruma a i gledal sam, radili su usporedbe s drugim mobitelima, N4, S5, ip6 itd).. Ak oces da slike na nekaj lice, moras se igrat s manual postavkama, ok nije problem, al auto postavke su lose.. Pogotovo dok se slika cropa, onda se vide nedostaci tak da mi tih 20mpx pada u vodu.. Ma ima jos nekih stvari kaj hi trebalo rijesit, al nekak sony to sve sporo rijesava... A i htio bi rootat mob da maknem ove soft key tipke, da imam full ekran kod surfanja, al onda kod UB gubim kljuceve (ne mogu se restorat) i jos neke benefite vezane uz sony firm.; izmedju ostalog, dobivam generic cameru (losiju) a i gubi se neke postavke uz zvuk.. Ovo sve vrijedi za Z3 tj Z3C |
![]() |
![]() |
#2174 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Ziher ce ti dat update koji ce dozvolit root. Auto mode ionako snima u 8mpix... ne u 20...a slika kad se croppa za instagram i fb ionako izgleda isto sa svih tih modela. A da se maknu soft navi tipke... Kako bi izasao iz browsera nazad na home screen? |
![]() |
![]() |
#2175 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Ugl. Zbog ovakvih stvari sam ja digao ruke od Sonya, barem u zadnje vrijeme. Nije da ostali nemaju mana, ali me manje smetaju nego njihove mušice.
![]() |
#2176 | |
Premium
|
Citiraj:
Sad sam već potpisao i preuzeo uređaj, imam jos godinu i 7 mjeseci garancije sad. Dobio sam novi uređaj.
![]() |
#2177 | ||
Premium
|
Citiraj:
2. Jedan primjer, a moze i dva, L930 radi odlicne slike, i dok se cropa slika je u prihvatljivim granicama citaj-slika je i dalje ok, uz istu velicinu senzora kao i z3 i isto ima 20mpx. Samsung s5 isto ima bolji soft za kameru, daleko bolji.. Prosetaj se malo po netu pa bus vidio o cem pricam, a imas i temu na xda di ekipa stavlja slike.. Da se razumijemo, kamera nije losa, ali, tu ima jos mjesta za popravke na bolje.. Ima app mislim da je hide key, tak nekak, dok potegnes s prstom pojave se tipke ili imas custom rom s tom opcijom, jako korisno.. Citiraj:
![]() Ma nije sony nije los, imaju prakticki stock rom, a lag je skoro pa sveden na nulu, baterija preodlicna, zvucnici jako dobri.. Jedino kaj mi malo fali je root bez (u biti cim radis UB, baj baj key) gubitka keyeva.. Na Z4 ocekujem iznova usavrsen fotic i da stave OIS.. Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 10.12.2014. u 18:18. |
||
![]() |
![]() |
#2178 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Uspjeli su te dobiti na fori ![]() A one uvjete nek si znaš kam stave jer lijepo piše u zakonu... |
|
![]() |
![]() |
#2179 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#2180 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#2181 |
Premium
|
#2185 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Pa nije za ništa kasno. Pošalji im opet mail i napiši im nešto u stilu "Poštovani, malo sam se raspitivao i dobio sam informaciju od Državnog Inspektorata da u slučaju zamjene proizvoda za novi moram dobiti i novi jamstveni list pa bih Vas molio da mi isti pošaljete u što kraćem roku. I rekli su mi da im se obavezno javim ukoliko će biti bilo kakvih problema. Hvala, pusa!" ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
Guest
|
GMD Gesture Control ili LMT u kombinaciji sa jednom linijom teksta u build.prop-u ili 3dot xposed modulom. Ili pak GravityBox koji dodaje u power meniju opciju da se proširi ekran (sakrivanje soft keys, status bara ili soft keys+status bar). Ili Xperia Xposed Module koji isto tako ima opciju za dodavanje Full Screen opcije u power meniju. Uglavnom, tona kombinacija i opcija. Osobno koristim LMT i 3dot module otkad sam rootala Z jer su mi soft keys šaka u oko. |
![]() |
#2187 |
Premium
|
Skinuo sam flash tool, prikopčam mob i veli mi: "this phone is locked".. Kaj mu to znači? Pretpostavljam da trebam napravit UB, ak se ne varam? Inače mob je tvornički otključan.. Ma izišao je novi firmware a OTA još nije niš ponuđeno, skinul sam firm. a reko idem ga prek toola flešat, kad ono, brus.. EDIT: Sony Xperia Z3 to get Lollipop 5.0 in Jan 2015, Xperia Z2, Z1 & Z will follow Zadnje izmijenjeno od: zvonac. 12.12.2014. u 12:06. |
![]() |
![]() |
#2189 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
@trouble: ja sam uzeo ovaj magnetski nastavak.... Prezadovoljan sam! http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00JEN...8392681&sr=8-1 |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Tak i meni pise kod LGa i sve kaj trebam je otkljucat telefon i onda se spojit.. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|