|
![]() |
#2132 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Pa s istim slušalicama su razlike minimalne. Najbolje outpute imaju Htc One i Iphone 6.
#2133 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pusti... Osjeti se... Ako sam ista probao u zivotu onda su to slusalice ![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Premium
|
A koji su to mobiteli? Ja sam uspoređivao kvalitetu sa Grado Sr60i slušalicama i razlike nisu baš velike.
#2136 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Znaci Xperie X3 imaju qualcom codex i 2 high end dac_a od NXPa kao i headphone amp...sad mi jasno ![]() Da... I pored njihovog kupusa sony ima jos kupusa ![]() Zadnje izmijenjeno od: trouble. 08.12.2014. u 22:17. |
|
![]() |
![]() |
#2138 |
Premium
|
Na iPhone flac ne ide tako lako, dok kod androida dobivaš neoštećeni primjerak. Da, S3 kojeg sam imao je davao prilično dobar zvuk, dok note 3 ima još malo čišći zvuk i nešto glasniji. Imam tu na stolu i S2, ali on ima malo mutan zvuk, i najtiši je output od svih. Aj baš vidi pa javi. Ja sam s outputom na xperiji S bio totalno razočaran, pretih i prosječna kvaliteta zvuka. @Brko - Pričamo o outputima na mobitelima, ne o slušalicama, a pošto je uz ovu priču usko vezana i Z3 compact, molili bi te da nam dopustiš još 4-5 postova spama. Hvala unaprijed ![]()
#2139 |
našikan pravim haos
|
Krepal mi je monitor prije 5min kad sam se spremao flaceve stonesa poslat na tel.... Pas masters. Inace baterija... 2.30h SOT = 30% baterije.... Po nekoj logici ovo bu 8h SOTa držalo ![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Premium
|
Ista stvar ko i meni sa note 3, totalno sam se preporodio. Evo ima još 20% baterije i već je prešlo 6 sati. Ugl. kad sve središ javi, baš sam znatiželjan.
#2141 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
8h minimalno. Ako ja dobijem 6h bez beda na Z1, budeš i ti na manjem ekranu na energijski boljoj platformi. |
![]() |
![]() |
#2143 |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Imam LG G2 i kako dolazim sa ajfona, nikako se naviknuti na dimenzije pa sam razmisljao o zamjeni za Z3C. U VIPu su imali samo bijeli i mogu raci da me se nije bas nesto dojmio. Kakvi su dojmovi spram crnog? |
![]() |
![]() |
#2145 | |
COD2 expert
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Kako ti vidis prednosti tj mane, crni vs bijeli? |
|
![]() |
![]() |
#2147 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Pozdrav, meni je Sony Z1 na servisu već duže od mjesec dana, prvi puta mi nisu popravili kvar, drugi puta su mi dali drugi uređaj, ili kućište koje je bilo cijelo oštećeno i nisam ga htio preuzeti jer je moj nov neoštećen i sad treći put mi je gotov napokon, tj. rekli su da će mi dati novi uređaj sa novim IMEI-om. E sad prije nego odem po mobitel me interesira garancija, rekli su da mogu odabrati garanciju od 90 dana ili onu garanciju od mog prvog uređaja, znaci jos godinu i pol. To mi nije jasno. Od kud ova garancija 90 dana i ne bi li trebala garancija teći od kad uzmem taj novi uređaj još 2 godine? Guglao sam malo i našao negdje da refurbished uređajima daje garanciju od 90 dana sam prodavatelj, moguće da bi mi onda oni sad umjesto novog uređaja dali refurbished? Smije li se to? Ili bi morao dobiti baš novi uređaj? U tmobile-u su mi rekli da pitam u agramservisu, a bojim se da me ne zeznu jer ne mogu na brzinu provjeriti da li je uređaj refurbished, već su mi uvalili ne znam da li slučajno ili namjerno mobitel koji je bio oštećen i nisam ga htio preuzeti. Inače je prvotni kvar bio da se nije htio puniti mobitel uopće.
#2148 |
Antimićanin
|
Ako ide novi uređaj onda ide i nova gara. Pa nismo na placu da ćemo se dogovarat oko uvjeta. Lijepo na facebook i kontaktiraj Sony Mobile HR. Novi uređaj i 24 mjeseca garancije. Sve ostalo ne prihvaćaj. |
![]() |
![]() |
#2149 |
Banned
Datum registracije: Oct 2014
|
To sam i ja htio reci, niposto ne pristat na nesto osim potpuno novog u neotvorenoj kutiji niti bez garancije koja tece od dana kada ga preuzmes |
![]() |
![]() |
#2151 |
Antimićanin
|
Samo budi fin i lijepo sve objasni Sony Mobile HRu na fejsu, daj im broj servisnog naloga od tekoma ili agrama koji već imaš i budu oni ispipali teren. Meni su pomogli kad mi je XZ vrisnula nakon ni mjesec dana. |
![]() |
![]() |
#2152 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2154 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Poslao sam Sony Mobile HRu poruku pa ćemo vidjeti. Sa servisa su mi rekli da je takva politika Sony-a, da na uređaj ne daju jamstvo 2 godine nego 90 dana ili jamstvo starog uređaja, a rekli su da je to zato da ne bi stalno netko dobivao novi mob sa jamstvom od 2 godine ![]()
#2155 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
#2156 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Limitirano je kao sto Tor kaze. Isplati se uzet LTE u Tkoma jer se dobije jos 2gb. Kod mene u sobi je 35/17 a u centru grada je najbrze. 12 i pol sati izdrzi Compact sa 50% brightnesa na WIFIju, to sam negdje procitao.. Meni je i Z3 na prvu izgledala malo a Compact sam jedva nasao kak je mali.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 09.12.2014. u 18:12. |
![]() |
![]() |
#2157 | ||
Antimićanin
|
Meni na bonbonu pičilo ujutro oko 11/3. Izmjerim sad pa javim... Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2158 |
našikan pravim haos
|
Baterija vrh, zvuk vrh, ergonomija tak tak... nije bas da je najudobniji. Koji put mi double touch ne uvati. Kamera vrh... a jos da se nisam poigrao s manualom. Ljudi nevjeruju da zdrzi dva dana silovanja. Performanse su apsutni vrh mobilne ponude. |
![]() |
![]() |
|
|