|
![]() |
#2131 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Jeste li možda uzimali nešto iz SD na BF? Uzeo aparate za kuću, 17.11. Narudžba u pripremi od onda, nitko se ne javlja na telefon niti odgovara na mailove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2132 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Ista stvar. Odgovorili na mail da će biti odgoda zbog gužve ali to je neki generički mail Poslano sa mog |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2133 | |
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Kupnja bijele tehnike
Citiraj:
Nije utjeha, nisam uzeo ništa za BF na kraju. Ali sam prije 2 mj svojima uzeo mikrovalku, dosla nakon 2 tjedna, neispravna. Riješili reklamaciju, došao njihov kurir po to, ali se to još čekalo mj dana. Znači 45 dana za mikrovalku od 50€ 😆 Edit: klimu su mi doduše dostavili za 4-5 dana nedavno, zaboravih. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2134 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2135 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2137 |
Premium
|
A ja nikad problema s njima do sada. Nadam se da će tako i ostati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2138 |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Krepala pećnica, naravno 12 mjesec i žurno potrebna nova. Tražim: 5 godina garancije. Gornja viša klasa, cijena mi nije toliko bitna. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2139 |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Ak je zurno onda pravac u trgovinu i kupis sto imaju za odmah/na lageru. Sve ostalo je samo izazov i sansa da nece stici "na vrijeme" za pec kolace ![]()
![]() |
#2140 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Idi u mielea u poljicku pa ako oni nemaju city i mall po boscha, miele ima neku 125 mjeseci garanciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2141 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Kad sam poklikao sve što mi "treba" dobio sam raspon cijena za Miele pećnicu od 2.159 pa do 5.299 € ![]() Al ajde, zaletim se dolje to vidjeti, trenutna pećnica je krepala nakon 18 godina, pa ne moze se reći da nije svoje odslužila. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2142 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2017
|
Pozdrav, ako moze savjet za do 500-600eura dali se isplati navedeni stednjak https://www.nabava.net/stednjaci/gor...jena-398628311 Kupio bi nesto do 500-600e s time da stednjak ima temp pecenja bar 300c |
![]() |
![]() |
![]() |
#2143 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Koristi ko perilicu i sušilicu u jednom uređaju? Na vikendici jednostavno nemam mjesta za odvojene uređaje, a i sušenje veša na štriku nije baš opcija. Čitam po Reditu iskustva ljudi. Navodno nije više tak čest slučaj da se kvare puno, ima dosta ljudi koji ih koriste po uputstvima i traju im godinama. Najveća greška kod korištenja je najčešće nakon pranja 9kg veša, uključit odma i sušenje istog, a kapacitet sušenja je manji, nešto tipa 6kg. Znači ili treba stavit pola bubnja kad pereš i sušiš istovremeno, ili nakon pranja izvadit skoro pola pa u dva navrata posušit veš. Ako ima ko kakvu preporuku ili savjet za kupnju, bio bi zahvalan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2144 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Isto trebam za vikendicu, al sam uzeo odvojeno. Ovo prije neki dan. https://www.elipso.hr/bijela-tehnika...ORENJE-DHNE82/
![]() |
#2145 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Kada sam davno čitao o tome po hrvatskim forumima jer sam planirao uzeti kombiniranu dobio sam dojam da su kombinirane najveće smeće koje postoji i da se svima kvare i majstori dolaze iz mjeseca u mjesec. Još uvijek mi postojeća perilica radi i tek nakon kvara ću uzeti kombiniranu, ali logika mi govori da ljudi kao kokoši ponavljaju tvrdnje drugih koji su imali neko loše iskustvo bez da su ih sami ikada koristili i sad po forumima ponavjlaju jedni za drugima da su kombinirane perilice/sušilice smeće koje se stalno kvari. Možda se kvari češće, ne znam, nemam iskustva, ali toliko godina postoje na tržištu da mi nema nikakvog smisla da su toliko nepouzdane. Pogotovo sada kada dosta proizvođača daje po 5 godina jamstva. To bi im bio ogroman trošak za servisiranje da moraju svakih par mjeseci dolaziti nekome i mijenjati dijelove. A ako se i kvare toliko često onda pak imam drugu logiku da se kvare jedno te isti dijelovi na koje opet dobivaš jamstvo i možeš tako unedogled servisirati. Stvarno ne znam kojem bi se proizvođači tako nešto isplatilo imati u ponudi. Na stranu moja logika, nemam isksutva s time, pa neka netko drugi veli iz prve ruke ukoliko je kupovao neki noviji model unazad par godina.
![]() |
![]() |
#2146 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ne znam kako s kvarenjem, ali nakon programa susenja treba obavezno odvrtiti program pranja bubnja na praznu masinu ili te u slijedecem pranju ceka sva roba puna mucica... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2147 |
Premium
|
A jel ima spremnik koji treba prazniti nakon sušenja ko i klasična sušilica? I filtere za čistiti? Vidim neke imaju, dal je to pravilo ili od modela do modela? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2148 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Spremnik moja nije imala, jednostavno ispumpa vodu van. Filtere ima kao klasicna susilica. Ali vjerujem da ima milijun kombinacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2149 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Ja da imam mjesta, išao bi na odvojeno jer standalone sušilica sigurno bolje suši i može više robe osušiti odjednom. Ali kod nas jednostavno fizički ne stane jer je iznad mašine bojler a u kuhinji ili spremištu mi ne pada na pamet imati sušilicu.
![]() |
![]() |
#2150 |
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Znači je*emti Gorenje! Novoj novcatoj perilici je pukao šeraf koji drži unutarnji lim od vrata dok je majstor montirao prednju frontu na vrata: ![]() ![]() ![]() Dodatno, uz perilicu ne dolaze nosači za frontu već su dali 5x5cm ljepljivi čičak (i šit you not!) Koji bi kao trebao držati frontu na vratima dok se fronta podešava i izdržati otvaranje perilice kako bi se fronta mogla ušerafiti. Jedva je to na kraju nekako podesio sa stegama. Što je najgore, uopće nije jeftin model GV642D90 Zadnje izmijenjeno od: telefunken. 16.02.2025. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 | |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Uzeli Haier 12/9 kg kombo sa 7 god jamstva. Direct drive je, tiha, pere dobro, suši dobro. Radi svaki dan već 5 mjeseci zbog bebača. Preporuka je da nakon svakog sušenja ubaciš brzinsko pranje na prazno sa malo alkoholnog octa. Ako bude tako radila 5 godina nama super. https://www.mall.hr/perilice-susilic...ilica-susilica |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2152 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2153 | |
Freelancer
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Kazes 12/9kg a na linku u specifikacijama Pise 12/8kg ? Isto tako pise 2god garancija a ti spominjes da je 7god? To bi značilo da si dokupio "kasko" jos 5 godina ili? Sto se tice kombiniranih kod nas u stanu (mala kvadratura) je bila kombinirana zanussi i izdržala je 8 godina (2 godine je prala 2puta na dan a onda 4-5 tjedno) otiso lezaj i zdrmao plastični bubanj. Nakon nje smo i u kucu kupili isto kombiniranu ( neki Ariston). Ta je imala jedan kvar nekog ventila u garanciji i onda isto nakon 5-6 god otiso lezaj a naravno trebalo je rastaviti cijelu mashinu za zamjeniti lezaj (uzasan dizajn). Sad imamo neku Electrolux kombiniranu sa 5god tvornicke garancije. Jednostavno cini se da svi proizvodjaci gledaju da to traje koliko i garancija i da se kupi drugo ![]() Ali nama kombinirana super jer nema potrebe za prebacivanjem vesha iz perilice u susilicu. Jednostavno namjestis timer kad da bude oprano i suho dok dodajemo s posla ili rano ujutro ( za one koji čekaju jeftinu struju ![]()
![]() |
![]() |
#2155 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Haier uvijek ima sedam godina garancije. Samo se za tih dodatnih pet treba registrirati Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#2156 | |
Premium
|
Citiraj:
Najveća greška je to što kažeš. Ali ima još jedna stvar. Ako redovno ne čistiš od vode i mucica, ostane nešto vode u gumi i s vremenom se guma usmrdi. To se više ne da oprati, doslovno moraš mjenjat gumu. Moja nije imala filter i to nam je postao proble nakon nekih 2 godine, ručnici i gaće npr. imale miris onog ustajalog, pljesnivog, probali s limunom, octom, ničim. Kada sam zvao majstora, rekao je da je to normalan problem, ako ljudi ne obrišu papirom ili nečim one utore za vodu u gumi. Da ide specifična guma na te dvojne aparate, koja je puno mekanije (ekspanzija zbog temperature) i da se puno lakše upije miris u nju. I onda se nakon 3 godine pokvarila. Servis je bio u to vrijeme nekih 1500kn (pričamo o 2015.-2017.), to nam je bilo jako puno novaca. Osobno, čujem sve više da su sve kvalitetnije i kvalitetnije, ali ja iz izbjegavam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2157 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Upravo sam došao iz Elipsa gdje sam bezveze malo gleda i naletim na ovu perilicu na nekoj super akciji: https://hr.gorenje.com/proizvodi/pra...00000000741980 I uz nju gratis daju ovaj usisavač https://hr.gorenje.com/proizvodi/dom...00000000678532 Sve zajedno 511€. Pošto kući u gradu imam 2 stare perilice - jednu garažnu Gorenje iz valjda 1989. i jednu iz Whirpool top loading isto iz prošlog tisućljeća ovo će biti preporod, pogotovo kad trebam oprati 4 seta posteljine ![]() Nisam se puno premišljao ![]()
![]() |
#2159 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Za mali prostor postoje opcije da se stavi jedno na drugo s pravim cvrstim adapterima, kod mene je Beko komplet i beko adapter (andabaka split webshop). Nisam bio ljubitelj onih ljepljivih vakumskih zabica... Super funkcionira ako bi dva uredaja odvojena ipak...
![]() |
#2160 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
Nema filter pa nakon sušenja obrišem gumu od mucica i puknem 15-minutni program da ispere ostalo. Ubacim svakih nekoliko pranja i W5 tabletu protiv kamenca. Htio sam probati neku koja ima spremnik za deterdžent i omekšivač jer sam se s bombica vratio na tekuće. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|