|
![]() |
#2132 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
OMG, ogame se još uvijek igra? ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2135 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Jedan prigodan video. Battlestar galactica (BSG) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2136 |
Vozi Miškoooo!!!
Datum registracije: Feb 2006
|
vidim da vec nitko dugo o ovoj igri nije kometirao, evo jucer napustio WoT pa krenio ogame nakon vise od godinu dana, Gemini server na hr domeni, cini mi se zanimljiv, 4x , 50% u RU, AKS uglavnom, koliko vidim malo sam zahrdjao, ali se nedam, pa ako ima zainteresiranih, neka kliknu na potpis i pridruze mi se u avanturi zivota ![]()
![]() |
#2138 |
Vozi Miškoooo!!!
|
ma znam o cemu pricas, jos sam ogame igrao kad nije na ba serverima bilo ni uni2, samo uni1 i nas 13k igraca, cekao sam skoro 1mjesec da upadnem na server prva planeta u 5 glaksiji, i to pri kraju, a prvi put sam prestao igrati kad su bili ukinuli mogucnost napadanja sondama i farmanje, joj kad se sjetim tih dana evo sinoc oko ponoci krenuo, imam vec 400 bodova, 13-13-7 rudnici, napravio popodne par malih transportera, farmam inaktivce, istrazio mehanizma sagorijevanja pa idem na velike transove veceras, impusli ide na 2 pa za sat vremena na 3 lvl da mogu ici na koloniju prvu poslje astrofizike i planiram po noci gasiti rudnike jer je 4x uni, svi uzasno brzo dodju i pokupe sve sto imas pa dokle mi se bude dalo, jedno zlo zamijenio drugim ![]()
![]() |
#2139 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2140 |
Doomster
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja sam pred par mjeseci napustio Ogame zbog ovoga: Imperion Slično Nemexiji, ali meni puno bolje ![]() Sve je podređeno kršenju flota, resi nisu problem, ne treba ti par mjeseci da složiš poštenu ekonomiju, serveri su aktivni itd... Ovo mi je nova droga ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2143 |
Vozi Miškoooo!!!
|
to i ja mislim, treba ga igrati opusteno, narocito u 4x uniju ![]() a droga kao droga, ko je nevoli sto da kazem, od pocetka igre do prve kolonije mi je trebalo 24 sata samo, evo sad ide impulsni na 5, uglavnom sve leti na ovom Geminiju
![]() |
#2144 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ah, lijepi dani kad sam bio glavna benzinska ![]() a i treba ekipa za igrat. Bez CroFirea nije to to :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#2145 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#2146 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Dobri stari dani Ogame-a,a ovaj Gemini server mi je zakon, zasada, danas 5 dan igranja pocinje, na 5 planeta naniti lvl1, i danas ide 6 planeta, rude se lagano dizu, resse nemogu sve ni potrositi. Ali farmi fali, pa tko zeli, slobodno neka proba ![]() sta znaci u Ogame 4x i 50% flote u RU, samo reciklere stancam trenutno i borbene i vozi miskooo
![]() |
#2149 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
btw. zast na cro server? vise ekipe vam je na .org i imas novije unije. btw. pozdravi mi crazycroata, on je nest prical da igra na tom gemini ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2151 |
Vozi Miškoooo!!!
|
A zasto ne na cro server ? nije meni do novih unija, ovdje su svi nasi ![]() ![]() cujem da je i na ba u isto vrijeme krenio server s 4x ali s 70% u ru, eto kad covjek nije informiran, sto ces ma mali Gemini je super, barem meni vidim i xulos kliknio, eto jos jedan i mozemo savez napraviti ![]() @domis ne da covjek igra, koliko vidim ubija okolo ![]()
![]() Zadnje izmijenjeno od: JozicA. 03.07.2013. u 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2154 |
Vozi Miškoooo!!!
|
Pa i ja samo gradim, rudar u dusi, sto ces ![]() Bodovi: 82.942 A proslo 6 dana odkada sam acc napravio, i jedan dan nisam nist kliko, bio off 4x uni je za rudara dusu dao, i flotasa, pa ko sta zeli
![]() |
#2157 |
Vozi Miškoooo!!!
|
![]() ma Ogame je zakon, xulos vidim napravio si acc ali nisi na njemu, poslao sam ti 500k ressa na planetu da krenes, pa brzo trosi ![]() Gemini.hr / link u potpisu, ako krecete ili cisto idete probati igrati, javite mi se, svakome cu rado pomoci s ressima u startu, najteze je kreniti igrati, al kad jednom krene, ona ideee... Evo meni danas 7 dan igranja, zasada sam zadovoljan,na 5 planeta naniti lvl1 na 6 planeti su gotovi za par sati, znaci danas prelazim 100k bodova, to je sigurno Bodovi: 98.974 (Mjesto 297 od 779) Samo sto malo igraca ima na serveru, steta, po meni i ovaj sistem zastite za pocetnike je jako dobar, svi do 500.000 bodova su zasticeni od jakih (osim ako su u crvenom-necasne bitke- onda nisu), ako imas npr. 1000 bodova, svi igraci preko 5000 te nemogu napadati.
![]() |
#2159 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
ogame je imao svoje zlatno doba prije 8-9 godina,kad si morao imati preko 150k poena samo da bi se pojavio na statistikama ![]() ![]() Mijau,Bichar,Enemy,Dario....to su nekad bili igracine... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2160 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Nema veze, ja ovo sad igram iz zezancije i relaksacije, samo da se sve izgradi. :P Tak i tak cu se odselit negdje gdje nema nikog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|