|
![]() |
#21302 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Di se mislite nač onda sutra? Ak se oporavim dođem , al vjerojatno neću riskirat da si ne sjebem praznike. Daj mi recite neki prirodni lijek protiv prehlade , pogotovo grlobolje. Nakurac mi idu tablete , gutam ih i ništa , pa onda pojedem žlicu meda i odma osjetim kak mi je bolje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21303 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Slx zavore na mojem kolesu ![]() Mozda bum morao kratit malo zadnji bužir, ali nebum danas. Dovoljno sam se najebao s namještavanjem kocnice, jutros sam u 8:05 bio u vijcima Kranjec po podloške. Avid adapter je za 200mm rotore a shimano je 203mm i tam grebe po čeljusti. Jučer je Sile bio hotline ![]() Lovro, Propolis ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21304 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
@lovro - pij puno caja sa medom, bez dodavanja secera i ih gluposti. Eventualno si limuna iscijedi. Ja sam uz to znao i rakijicu maznut, al to sam samo ja. Cijelu zimu sam tako radio i nikad nisam bio nesto prehladjen, istina, tu i tamo mi je znao nos curit, al to je vise bilo od toga kad iz hladnog udjes u jako toplo. Dnevno 5-6 cajeva sam pio, ponekad i vise. Sto vise tekucine i prije ces izbacit ta sranja iz sebe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21305 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ja isto derem po caju i medu, ove godine nisam ni osjetio grlobolju...ako to ne pomaze, onda neoangin pomaze garant ![]() @Jack Cekaj malo da se slxice razrade, pa ces morati paziti s 203mm rotorom da ne preletis preko volana ![]() Ja bi sutra na tunel u 10h i pravac Bidrovecki makadam...laganini. U nedjelju padaju temperature u pola, da se ne bi netko iznenadio...bit ce svjeze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21306 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
u 10 je ok...da,sljedi tjedan kisa i svega..treba iskoristit sutrasnji dan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21307 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Ja sam u 10 kod tunela, vodite me di hoćete ![]() ![]() Ja sam sad 10 dana na godišnjem, i taman promjena vremena ![]() ![]() I da opet bi mi trebala pumpa, bio sam znatizeljan u tri pm. ovaj put placam cugu. Zadnje izmijenjeno od: JackZg. 30.03.2012. u 14:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21308 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
U nedjelju Crocus i ja se nalazimo u 11 pred tunelom. Idemo lojstekom gore al skroz do vrha, pa od vrha singlicom do hunjke pa na livadu danjka i tam trazimo stazu 71 da se spojimo na stazu 69 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21309 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21310 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Hehehe, ne znam koji je od nas 2 stariji ![]() Nisi valjda s nekom hranom pokvario zeludac? Probaj sa toplom travaricom, bolje djeluje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21311 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Nije loš endomondo za track, malo mi trosi baterije skroz, kakva su vama iskustva ? Nakon ovoga, jos imam 60% baterije, data on (2g), gps on, muzika je svirala kakvih 35km. Svako malo stajanje da fotkam pošto sam 1, put išao ovom stazom pa je potrajalo ![]() http://www.endomondo.com/workouts/kKAHHd_QeTk |
![]() |
![]() |
![]() |
#21312 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
Bolje umrijet od side ko jebač nego od proljeva ko seronja ![]() Može Bidrovec sutra, 10 tunel, Max i Crocus ako vi to pomaknete za nedjelju tipa u 12 onda bi išo vjerojatno i ja.
![]() |
![]() |
#21314 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
To će ovaj put ovisit o Crocusu ![]() Nekaj je pričo da ima mjesta za 2 bajka na krovu, a ti lagano pedlaj hihihihi Kaj veliš Croc? Ne buš valjda sam išo na 69 s ovim pervom? Mislim treba vam neko da drži kameru ![]()
![]() |
#21316 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Snimatelji su uvijek dobrodosli! ![]() Zapravo posto imam samo jedno mjesto slobodno, a oboje ste izrazili zelju ici samnom, nista nam drugo ne preostaje nego da to nekako rijesimo. Prva opcija je - ja uzmem pivo i kokice a vas dvoje borba do smrti golim rukama. Ili, kazu da svatko ima svoju cijenu pa tako i ja - neka ulizivanje pocne! ![]() (vjerojatno ce ovo zavrsiti tako da cu ja ici solo do gore, a vas dvoje cete se drzati za rukice i lagano okretati pedale do tunela, a ja cu crknut od ljubomore) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21319 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
I tu zavrsavaju sve prednosti. :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#21322 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo i rezime moje avanture sa cestom! Pozor, eksplicitni sadržaj, iznimno pretilo i dodatno ružno lice ![]() https://picasaweb.google.com/lh/phot...eat=directlink Dan prvi i slikavanje u dvorištu bolnice! ![]() http://dl.dropbox.com/u/40937206/Photos/IMG_0228.JPG Dan drugi i sav natečen i zamotan kao egipatska mumija. http://dl.dropbox.com/u/40937206/Photos/IMG_0242.JPG Dan šesti i izvađeno 100m gaze iz obje nosnice i konačno omogučeno disanje na nos i malo manje oteklina. http://dl.dropbox.com/u/40937206/Photos/IMG_0247.JPG Dan deveti i konačno skidanje gipsa i vađenje konaca.
![]() |
#21324 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
do drugog vikenda si na bikeu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21325 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() I ja se nadam, jedino me sada sprečava ovaj list na desnoj nozi, nemogu nogu ispružiti do kraja, a i hodanje je muka. Izgleda da sam toliko natukao taj mišić da sam ga možda istegnuo! Ima li nekakvog lijeka za takve ozljede da se brže oporavi osim mirovanja?
![]() |
#21326 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Led u kesu, držat 5-10min, napravit pauzu, nakon toga vruću krpu držat isto tako, pa tako izmjenjivat 2-3 puta. Tako su meni rekli kad sam natuko nogu, doduše nije baš pomoglo, bio 2 mjeseca skoro u banani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21328 |
Why So Serious?
Datum registracije: May 2005
|
Istegnuće mišića rješava jedino mirovanje. Nemaš tu điđi-miđi koji pomaže. ![]()
![]() |
#21330 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Vidimo se u 10 na tunelu sutra! Danas sam sredio oprugu kod oprugara u mislavovoj. Imam neku divlju dimenziju opruge koja je došla uz shock, kaže 2.8, a kad sam kupio novu ali jaču 2.8 nisam mogao staviti na shock. Onda mi ju je Zlatko odrezao i tak sam se vozio ali me živciralo što škripi stalno, pa sam i to sanirao sada. Oprugar ima jebeno ogroman trafo (za kućne pojmove) sa 4 izvoda od kojih je uzeo drugi po redu od najslabijih i oprugu na tom komadiću koji treba izravnat spojio na trafo. U 20 sekundi se opruga užarila i samo ju je pritisnuo i sad je to GG. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|