|
![]() |
#2101 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Na serveru gdje sam ja admin možeš igrati sa GL-om i drugim stvarima koliko hočeš ali za vređanje i psovanje ide odma ban. ![]() Olakšaj si život, stavi PAM - isključi pola oružja i sve perkove i miran si (ljepo isključiš i airstrike i helić da te "n44bovi" ne nerviraju). ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2103 |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Neznam da li si kada bio u situaciji da ti je forum zatrpan sa oko 40 istih tema,a sve na temu GUID bana..odnosno da im je banan cd key..pa da vise ne dosadjuju i Bogu i narodu,napisano je to tako.. A ocito niste bili na puno servera..jer ja te automatske poruke vidjam na jako puno servera...jos na americkim. A sto se tice PAM.a,pa bilo je tu u planu,samo kako sam cuo da ako se stavi mod neki na server,nemoze biti ranked..pa se nisu slozili oko toga,pa je ostalo ovako... A sto se tice GL i martydoma..daj nek mi netko objasni gdje je car koristenja martydoma..i da ne bi netko nesto reko..imao sam ga i ja,i to na 4 klase (osim snajpera),ali kad malo razmislis...u tom killu sto napravis sa tim perkom nema skilla,gdje je tu ikakav skill ![]() A GL..ma daj..to cak niti njubovi ne koriste,i oni su shvatili..pa i to sam koristio,pa daj na showdown sam mogao sa time napraviti 50% killova,uopce nema fore sa time.A na ambush kad se igralo S&D redovno bar 3-4 skinuo sa GL.om,sa njihovog na nas spawn..jednom sam ih 8 skinuo sa samo jednom bombicom...jednostavno nema nikakvog skilla niti tu..a samo nervira! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2104 |
Neradnik
|
Igra je sama po sebi nazvana cod4 MW znaci moderno oruzje i ostale picaboce. Ak je u igri postavljen GL zasto ga nebi koristili ,ak mozes izvuc utoku prije neko sto krepas zasto nebi mogao i bombu ostaviti. Imate sve te opcije ukljucene na serveru i idete banati nekog radi toga. Jucer sam se spojio na server svi nesta sprejaju a ja rokam GL nitko se nije bunio nitko A nije rekao tak da ocito vecini pub igraca to nesmeta vec samo vama adminima ...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2106 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
A meni baš fale killovi i direct shotovi s GL-om pa ću počet opet lagano igrat s tim. Kaj me briga kaj nekog živcira. Neka nađe neku igru u kojoj toga nema. A nek mi netko kaže da na početku igranja, čim je otključao create a class, nije uzeo AK47 s GL-om. Bez tog se ne napreduje dalje. Najbrži način je za dizanje rankova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a čuj, svakom svoje, ali po meni public bez moda je upravo to. uzmi sta oces i deri.. kud ces veceg gusta nego skinut najvećeg vajnera sa GL-om ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2109 |
The mighty pirate
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Onda ona puška koja puca po 3 metka, nisam ziher kak se zove.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2112 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja isto imam jedno klasu M4 + GL i naravno live grande, to stvarno koristi na manjim mapama samo opališ a kad te neko ubije iz bilza čeka ga granata. Mene živcira ekipa sa P90 kama pa im ne serem i sl. Uostalom ako je stavljeno u igru zašto ne koristit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
otkrio sam novo oruzje.... meni je savrseno i samo s njim igram ! nema veze dali je hc mod ili bilo koji drugi, ubija s istom lakocom (skoro pa istom). saw sa double tapom, gripom i deep bullet penetrationom ![]() mmmm opasno je !!!! jos malo pa imam blue camo na njemu ![]() + 3 fraga +1 dim. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2114 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
nebreš imat 3 granate, jer je to plavi perk, a Grip ti zauzme plavi perk :P ![]() ![]() ![]() Ja imam jednu klasu s laser + Claymores + double tap + deep impact a u drugoj, laser + Claymores + stopping power + deep impact naravno puškara je Saw ^^ pa ti vidi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Ex-Gastarbajter
|
dok san ja otkljucaval challenge san imal slične kombinacije ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2116 |
Banned
Datum registracije: May 2007
|
![]() Ja igram sa G3 i puska je predobra. Primjetio sam da se Baji 001 ne sviđa HC. Pa me zanima, je li HC realnij i tezi od normalnog igranja ili je teze igrati normalni Team Deathmatch ili Search and Destroy i sl.??? Zadnje izmijenjeno od: baja 002. 09.02.2008. u 15:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2117 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
imas pravo, to sam imao dok nisam imao gripa. puskica je prezakon ! ![]() nego koje su "naredbe" za config da upalim laser i ugasim public chat ? jer kad igram pa kad se pocnem za***avat, onda slijedi ono n00b, omg, omfg, lol 1000 puta, sto me nazivcira do te mjere da odem sa servera. neki jednostavno ne kuze da se neki ljudi na javne servere dodu zezat i zabavit ! znam da negdje tokom teme ima ovo za iskljucit chat ali mi se neda trazit ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2118 |
Ex-Gastarbajter
|
upalis laser? moze upoznavanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2119 |
Premium
|
to se nemoze u multiplayeru
![]() |
#2120 |
sto da napisem ?!
|
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1275 tu je za chat..... a za laser nisam nasao premda sam poprilicno siguran da je bilo rijeci o tome. ili sam za mladez i droge ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2122 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2123 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Imam mmješane osjećaje prema GL-u. Ne smeta me kad me netko skenja GL om dok čučim negdje u kutu i kampiram. Ali kad me skenja sa 1.5 m u trku, to ide na živce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2124 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Gl je noob oružje za koje trebaš imat skill <=0. Al volim kada me netko tko me tri-četiri puta zaredom ubio s gl profula jednom u trku pa dobije nožem ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2125 |
1oo1 NooB
|
Ne igram sa GL-om ali daj mi reci ti kao PG koja se oružja smiju koristiti da ako naletim na tebe da te nebi ljutio..... ![]() Klanski serveri i njihove borbe - to još i mogu razumijeti da neko igru uzima malo previše ozbiljno kao da mu se o životu radi ali public - samo ime sve kaže - svatko može igrati sa čime želi - nisu ljudi hakali igru i stavili GL sami unutra. Što je u igri na raspolaganju je! ![]() Mene uvijek zabavljaju ljudi koji zbog Bog zna čega stalno pišu noob ovo noob ono, skilll i slično a da nema veze sa klanskim stvarima. Kad takvih ima dosta tamo gdje igram sa guštom koristim martyrdom i ostale "noob" stvari i ljepo se smijem i zabavljam znajuči da nekome ide pjena na usta ![]() Zbog igre! ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2126 |
Banned
|
Martyrdom je ok. GL nije. Nemoj mi pričat da te ne iziritira da se 3-4 puta spawnaš i kad te u prvih pet koraka smaže papčina s gl-om,po mogućnosti ista. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Silent killer
Datum registracije: May 2006
|
Osobno ne smeta me ni martydom ni GL...naučio sam se ne gaziti preko mrtvih LOL! Jest da me malo kopka Last Stand, ono koknem tipa u trku i ne skužim da je izvuko gan i da me s leđa rokne! E to me raspi****. Najgori su mi tipovi koji banaju nekoga jer kempa! Pa halo, ako igram kao snajper kaj očekuje, P90 i da jurim u gilu ko manijak po karti. Omiljena mi je Bloc i Bog za kempanje ali opet kad i ne igram ko snajper na tim kartama znam kuda i kako se provuć da me drugi kemper ne skine. Na kraju to je samo igra ali zar bi u realnom ratu rekli NEMA KEMPANJA!! Nije da uspoređujem to dvoje ali što je na raspolaganju nek si koristi. Jasno ako igram na servirama gdje toga nema ili ako se dogovorimo ok, nema. Kaj je s tipovima koji sade clay? Nedavno sam upao na neki server (8 vs 8) gdje su 4-ica sijali clay ostali im davali support. E to je bilo zanimljivo...brzo sam odustao. Toliko od mene.
![]() |
#2128 |
The mighty pirate
|
Đizssss, get a life. Ako te živcira kaj te netko skine GL-om kad se spawnaš, lijepo se nasmij i probaj opet. Nisu svi supermegaturbouberkul nabrijani gejmeri ko ti pa da mogu pištoljem headshotove radit dok skaču uokolo. Ima ljudi koji nisu igrali prijašnje nastavke CoD-a i navikavaju se tek na ciljanje i pucanje po neprijateljima pa im je jedini način da nekog ubiju upravo GL. Ne kužim čemu živciranje zbog obične igre koju možeš ugasiti ili promijeniti server na kojem igraš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 | |
Banned
|
Citiraj:
CoD4 je prva igra koju sam ja probao na mreži igrat,tak da... ![]() Naravno,ja nemam života i ti si u pravu. Samo da vidiš koliko ljudi zapravo nema života,otiđeš fino na bihnet i igraj 10min s gl-om,i samo broj koliko puta će ti bliža rodbina biti spomenuta. Zadnje izmijenjeno od: žile. 13.02.2008. u 12:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2130 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Kaj je sa rabbits serverom? Nema nikoga vec duze vrijeme? Ja sam samo tamo igrao pa pitam... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|