|
![]() |
#2101 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ni lose...psycho i rifleman...tako bi se i opisao ![]() EDIT: Evo i moje omiljeno oruzje: -kar98k 833:83 (kill/death) ukupni omjer: -1968:1732 Najvise ubio (osim sebe -60 suicida ![]() .::PcE::.MisterM 79 .:: PcE ::. atha 77 masni 70 Ubijen od: ::PcE::.Gemmy 86 .::PcE::.vercetti 86 .::PcE::.ZED 62 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2102 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
hehe, ja sam također u TOP 5 na snajperu ![]() Mogao bi opet početi malo s time... nisam već dugo... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2103 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
![]() ![]() Survivor - Player who kills more than dies 1 .::PcE::.vercetti 2129 Support machine gunner - Top players using support machine guns 1 .::PcE::.vercetti 2440 Gangster - Top players using pistols 1 .::PcE::.vercetti 129 Head shooter - Top players shooting direct in the head 1 .::PcE::.vercetti 949 buhahahah ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2105 |
Ex-Gastarbajter
|
Ja sam 13. player po kill:death ratio-u.... Al evo prijedloga, kada se osposobi NOB... definitivno bi volio vidjeti ovakvu statistiku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2107 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
I da izjavim for the record nema veze da li neko ima 15 godina ili 42 kuke - ako ljudima uništava zabavu onda je to za svaku osudu. Malo pročitaj druge forume pa češ vidjeti bijes i žuč koju ljudi pišu zbog čitera i posebno zbog činjenice da se Infinity Ward nije udostojio staviti PB u igru. Pokrenuta je čak čitava inicijativa kao upozorenje Activisionu da ili izbace PB ili če bojkotirati sve njihove igre - ne samo CoD. Još samo kao podatak 3,3 milja ljudi igra CoD 1 i 1,1 milja igra CoD2. Ostale njihove igre neču nabrajati. N.B. Ako misliš da ovo što pišem ne spada u temu koju si ti pokrenuo - sorrry - bum prešel negdje drugdje ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2108 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
mene nema na stastistici valjda jer sam tek pocel igrat na dozi ![]()
![]() |
#2110 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
w w w.doza.hr ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2112 |
Ex-Gastarbajter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2113 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2115 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
http://doza.hr/statistike/06_2005/pl...a+20mirko.html Ne igram tamo puno pa i nije neka statistika ![]()
![]() |
![]() |
#2117 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Imam pitanje... Malo sam čitao thread od početka, pa bih pitao kako se igra može namjestiti na DX7 ili DX8 renderiranje... Malo je glupo, al sry neda mi se istraživat... ![]() EDIT Zaboravite...našao..Ćorav sam ponekad ![]() pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2121 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() nego shto je ona kategorija u kojoj masni vodi....nekakkav noob stick? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2123 | |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2127 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
atha 31 na statistici nije lose a nije lose ni za mog buraza 3 je na statistici ![]()
![]() |
#2128 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ajmo jednu nočnu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2129 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Evo ja sam malo nakon dugo vremena spilao u MP,igrao sam malo single player,pa dosao opet gust za MP ![]() Na mojoj najdrazoj mapi sam se s shootgun-om naubijao ![]() doza Btw...ZED je totalna legenda,tog covjeka svugdje sretnes,u vecini slucajeva ubijes ![]() ![]()
![]() |
#2130 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
A znaš što se kaže, jednom cheater, zauvijek cheater... ![]() Kao što je naznačeno na slici, a lijepo se vidi i da je prtscr baš tvoj jer je boldan tvoj nick. Za mene ovim činom više nisi gamer dostojan bit u istoj mapi sa mnom dok god ne izađe punkbuster ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|