|
![]() |
#2101 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
#2102 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Ok, za potrošnju baterije se slažem... ali gejming na mobu mi nije pretjerano jasan kao i drullanje na Antutu i slične benčmarkove. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2105 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Kolege, jel mi xperia e1 izdrzala svakidasnje napore(bez nekog veceg lagga) poput pozivi poruke whats app koja slikica i to je uglavnom to? Eventualno malo surfanja po news portalu EDIT: mob je za sogoricu ![]() |
![]() |
![]() |
#2107 |
Guest
|
|
![]() |
#2109 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pa javim se kroz 5-7 dana kad dođe ![]() PS....igro sam se s frendovom bijelom....mob je ferari boktenedo...jedino me strah malo LCD ekrana i prikaza crne...jel je to na AMOLEDu bila perverzija....a inače sam i ronioc stoga ovo ispod vode bu bilo super ![]() |
![]() |
![]() |
#2110 |
Premium
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#2112 |
|CTS|MeanBoss|
Datum registracije: Oct 2006
|
Otkad sam dobio ovu Z3...zaboravio sam dišem punjac ostavio! Koristim ga i previše.... Al 48sati odradi bez problema, oduševio me moj totalni, jedino se na veličinu još nisam navikao(nakon ip4) treba će mi vremena! ![]() |
![]() |
![]() |
#2113 |
Premium
|
Kamera koristi sonyev algoritam, a ak se napravi UB, gube se kljucevi, drugim rijecima, gubis neke blagodati koje ti sony dao, tak da nakon toga kamera je na sonyu "genericka" i automatski su fotke losije, imas cak na xda forumu usporedba, mislim da s UB gubis jos neke stvari.. E sad neki vele da razlike nema u foticu, a neki vele da je razlika vidljiva.. Gledal sam usporedbe i razlika se vidi, e sad je stvar do pojedinca, nekom smeta, nekom ne.. I ovak kameri treba update da sony to dovede u red, a di tek jos dok bi napravil UB, katastrofa.. Ak si voljan probit led, pa da vidimo rezultate "before-after" ![]() |
![]() |
![]() |
#2115 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pa ima već nekoliko komentara, što na Z1C, što na Z3C. Od mene ukratko, hardware super (osim proximity senzora na z1c), software govno. |
![]() |
![]() |
#2116 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Kaj te muči sa proximity senzorom na Z1C? Inače, preporuka ROM-a i kernela za Z1C? Vidim da baš nije neka ponuda. Trenutno je stock .157 samo rootan. Ja sam više manje zadovoljan, al kamera me nekako i razočarala naspram Lumie 925, nočne slike pogotovo.
#2117 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moj problemcic sa kamerom. Desi se obicno kad je neka low light situacija. Konacno sam uspio nac neke postavke gdje su slike kolko, tolko ok al sad ne radi.. https://www.youtube.com/watch?v=-aQ8...YXyCOuwvG84MrQ |
![]() |
![]() |
#2118 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ništa, senzor je savršeno ispravan. Samo su ga postavili na pogrešno mjesto. Stavili su ga skroz uz rub mobitela i sve je dobro kada pričaš na desno uho jer ti onda senzor hvata ili uho ili obraz i ekran ostaje ugašen. Problem je kad probaš pričati sa mobitelom na lijevom uhu, moraš točno gađati jer nedaj Bože da ti kut mobitela nije na uhu, odma se pali ekran, i naravno 100 postavki izmjenja, otvori aplikacija, pobriše widgeta itd... A uvijek postoji mogućnost i da sam nesposoban držati mobitel na lijevom uhu ili mi je glava deformirana. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mikeyy. 03.12.2014. u 19:30. |
![]() |
![]() |
#2119 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
#2120 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#2121 |
Banned
Datum registracije: Oct 2014
|
Je li iko vidio zvanican podatak kada izlazi novi firmware za T2 Ultra Dual? Mozemo li se nadati NAPOKON realnim bojama slika, sa Lollipopom, ili da na to zaboravim...? Ako ce ostati kako je sada nazalost moracu ga pokusati prodati...Gade mi se naprosto nestvarne boje.....Pogotovo kad snima video..... |
![]() |
![]() |
#2122 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Gle,smorio si forum sa Xperijom,Nubijom,Gigabaytom. Nema niko podatak kada izlazi novi firmware,osim samog Sonya. Nemožemo se nadati nikakvim bojama a kamoli realnim,jer nada je kurva. Lollipop vjerovatno neš vidjet na tom modelu. A do tada probaj isključit X-Reality engine ako ga imaš,vele da daje malo realnije boje na ekranu mobitela. |
![]() |
![]() |
#2123 |
Banned
Datum registracije: Oct 2014
|
smorio? sorry , he he... ![]() update na android 5 je vidim sad najavljen navodno za januar, ali dotad cu se nadam se rijesiti tog srota i necu te smarati a u mobu nema tog enginea vec samo bravia engine 2 hajde cao i prijatno |
![]() |
![]() |
#2126 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Ja bih ga ispraznio do kraja i onda napunio, tako sam prije par dana napravio sa svojim novim mobom.
#2127 | ||
Antimićanin
|
Citiraj:
Btw, i meni danas došla makina ![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#2128 |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Malo kradem tvoje prijedloge, pa sam te preduhitrio ![]() Jesi zadovoljan s G2?
#2130 | |
Antimićanin
|
Mučki lopove ![]() Citiraj:
![]() Za bloatware ima lijeka. Pretpostavljam "rozi" bloatware je u igri. Skini XperiFirm, skini neki FTF, tipa Baltic Generic ili tako nešto koji ima najmanje bloatwarea i nije zagađen smećem od nekog providera. Onda konvertiraš te fajlove u FTF kroz softver zvan FlashTool i istim tim soiftverom flešaš na čisto taj FTF. 10 minuta posla. Ako te kaj zanima, pitaj. To obavezno radim na svim Xperijama Z koje mi dođu pod ruku ![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|