|
![]() |
#21121 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
Kad bi ti samo znao koliko je to veliki community i što se slaže po garažama možda bi znao cijeniti naljepnice koje daju 10 konja a i zašto se one ljepe. Budem se odjavio sa ove teme da možete dalje pričati o meganu jer se samo nanerviram. Što se tiče konopeka i rs4, taj auto je vozio sve drag trke legalne i nelegalne. Preslagivan je xy puta. Ako želiš dobrog Rs javi mi se na privat pa dobiješ broj od dečka koji ima jednog plavog u tvorničkom mint stanju i brijem da traži oko 10k,to mu je samo vikend auto. Ja neznam jel ti uopće imaš pojma koliko košta održavanje tog auta i da to nije auto za vozit djecu u vrtić i drndat se po gradu? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21122 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Svako malo trkne s rukom kad šalta, pa izgubi kontakt i sl. Uglavnom, ovaj njezin je poprilično osjetljiv (čitaj: Pis of šit ![]() ![]() Kvaliteta zvuka nije baš nešto, ali vjerujem da to uvelike ovisi o cijeni samog uređaja. Ovaj njezin nije baš nešto kvalitetan i skup.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21123 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21124 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
magnetska? daj malo info, link neki, kak izgleda kak to drži uopće imam sad naljepnicu klasičnu, ajde prozirna je pa se ne vidi, al ovo me zanima jer bi odmah skinuo naljepnicu ![]()
![]() |
#21125 |
Istrian Lifestyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21126 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
mislim da sam ja svoju na bivšem omv-u kupio ili u molydonu. eto gugl riješio misteriju - http://www.pravi-smjer.hr/proizvodi.aspx?pid=57 kužim, ali ne lajkam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21127 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
narucio jucer na ekupi uniroyal rain expert 3. dosle danas, prije pol sata ![]() 175/70/13 je dimenzija. sto jos reci....... dot? dot je 4515, sto ce reci novembar 2015. po meni vise nego ok, jedino sto malo made in romania bode u oci, ali jebiga - jeftina radna snaga. valjda nisu sfusali komponentu, danas bi ih vec rado testirao po ovakvom danu, ali necu stici do vulkanizera. u svakom slucaju onda znate, barem koje sam ja dobio, da ekupi ih ima. cijena zajedno obje plus postarina je 580 kuna (postarina je 20 kuna, overseeas). hvala ljudi na savjetima, jeftinije su me ispale nego savine S3 za zimu ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#21128 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#21129 | |
Istrian Lifestyle
|
Citiraj:
Pogriješio sam na prvu što sam kolegi išao stavljati slike. Nepotrebna je ova rasprava. Mozda netko za sljedeci meet slozi 4sli kartice na šoferšajbi bez naljepnica sa 3x34 zakrivljenim monitorima i radnom stolicom od 15k kuna da može surfati po fejsbuku pa vam bude interesantno ![]() Takav smo mi narod, pljuj sve što ti osobno ne odgovara. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21130 | |
Premium
|
Citiraj:
Tome služe forumi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#21131 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
I meni ko Passat izgleda.... Ovo iz osobnog iskustva mogu potvrditi. Kolona,ne mrdamo i u nas se od iza zaletava Fiat Punto. Moj stari je vozio S60 iz 2005 tada. Izlazi tip van, ispričava se.... i zastane : A.....vama nije ništa? Stari proba, gepek se otvara normalno, malo zagreban, to je to ![]() Njemu...prednji dio razvaljen, kiler pukao..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21132 | |
Istrian Lifestyle
|
Citiraj:
Onda obrišite ovu temu ili se vraćamo na onu pravo balkansku priču, nas par ovdje vodimo kolo i svatko tko nije u partiji će biti izbačen? Ja pišem u ovoj TEMI jer je naslov AUTOMOBILI. To što se moje mišljenje o pojmu AUTOMOBILA kosi sa tvojim ili čijim god znaš koliko me dira ![]() Ti si se meni našao objašnjavati kakav je ovo forum? Sad me već vrijeđaš. Pa nisam od jučer ovdje, aktivan sam od prvog dana i upoznao preko njega drage ljude s kojima danas jedem i pijem kad god uhvatimo vremena. Probaj se maknuti malo od kompa, možda ti se otvore vidici i svidi neki automobil a da nije konzerva pravokutnog oblika :* |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21133 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj mi plz objasni što je lijepo na prvom golfu? ![]() Felge sa A1 još uvijek gledam i ne znam kaj bi rekao, u svakom slučaju izgledaju krajnje interesantno. Karavan izgleda dobro, a a3 je krenuo putem golfa, definitivno krivim putem.
![]() |
#21134 |
Istrian Lifestyle
|
Buljo, svatko ima u glavi zacrtano što i kako želi napraviti,taj auto izvana je kompletno orginal, nikakvi taperveri i slične debilane kao što si šojić i ekipa brije. u tome je i čar cijele priče. Nije to NFS ![]() Sve što se radi je ovjes, motor, unutrašnjost, druge veće kočnice i felge.. A1 je limitirana unikatna serija, takav kao što je na slici je izašao iz tvornice. Stavio sam link prije. Za koju godinu taj auto bude vrijedio kao jedan 3soban stan u ilici. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21136 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Nemrem vjeroati da se tak netko zapjeni bezveze, pa čovječe, ne plaćaju te da ih podržavaš/opravdavaš, ili možda da? Nebitno o kojem se forumu radi, pa ne očekuješ da se sve svima sviđa što i tebi, dapače, kako bi svijet izgledao da se svima sviđa isto. Neki, ko i ja, ne kuže lupanje para u nešto bezveze kao svakodnevno viđeni auti, tu ne mislim na GTR-a i slično društvo, jer ti auti vrijede sve više kak su stariji, dok audiji i ostali VAG klonovi sa slike, ne vrijede niš. Najbolje je kad neko to složi pa ide prodavati, ko je lud platiiti na autu vrijednosti 5000 ojra, neupotrebljiv ovjes i plastiku vrijednosti 15 000 eura |
![]() |
![]() |
![]() |
#21137 |
Istrian Lifestyle
|
@drug Ti si rođo kao moj brat kojem je auto samo da može kad padne kiša ići na posao jer je inače na motorima cijeli život. Njemu je ne shvatljivo da sam ja kupio sebi Audi i da se toliko novaca lupa u njega a radim 5k km godišnje. Bacanje novaca? je slažem se, ne treba mi taj auto, mogu autobusom na posao ali znaš šta je, mene on jako veseli, i ne bi ga mijenjao za niti jedan makar ima tih svojih 6 godina. Jebe me samo što ne mogu financijski popratiti baš sve,i auto i komp ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21138 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21139 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Tnx. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#21142 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Isto je tako kad netko baljezga za plastiku 15.000 eura koju niti ne postoji. Samo tvoja izmišljena mašta. Otvori malo oči i pogledaj što ima unutra. A ne ovako površno izvana. Nemoj zaboraviti da neupotrebljivi ovjes vozi po Nordschliefe ![]() Imaš puno hobija : stajling, sreetrace 402m, vožnja po stazi. Ja spadam u one koji gleda : vožnja po stazi. Za vanjski izgled = BRIGA ME.
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 27.04.2016. u 11:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21143 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
Znači ne znaš kaj je unutra, vidiš i komentiraš samo ono kaj vidiš na slici.
![]() |
![]() |
#21144 | |
Premium
|
Citiraj:
Samim time što svima automobil služi za doći od točke A do točke B, način vožnje između te dvije točke može biti različit. Ako ti se ne sviđaju potencijalni negativni komentari, ne postaš. Konkretno, onaj mali Audi, kakav god bio, očigledno predstavlja samo rugobu na cesti za dobar dio ljudi (uključujući i mene). Makar on koštao kao stan u centru neke metropole.
![]() |
![]() |
#21145 | |
Istrian Lifestyle
|
Citiraj:
Iggy isto tako kao sto ja postam i tebi se ne sviđa zasto onda pises ovo sto pises? jednostavno si mogao ne sudjelovati u temi i amen? edit: @ Doktor jel ti stvarno mislis da on zna sto je Nordschliefe? ![]() isto tako vecina vas ne zna da je jedan od jacih golf 1 u ovom dijelu europe slozen u Funtani u Istri. Auto izgleda kao najobicniji golf 1, a unutra je tfsi motor sa dsg mjenjacem ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: V.I.P. 27.04.2016. u 11:59. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21146 |
Strichek Moderator
|
Opet ti po svom. Ne razumijem zašto ne možeš odgovorit na jednostavno pitanje koji se odnosi isključivo i samo na izgled a ne na unutrašnjost, motor, cijenu, vlasnika... Evo ponovo za slučaj da si zaboravio. ![]()
![]() |
#21148 |
Istrian Lifestyle
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21149 |
Strichek Moderator
|
Eto, to mi je bilo dovoljno da s tobom više ne vodim nikakav razgovor vezan uz izgled jer vidim da su nam ukusi dijametralno različiti ![]() Onaj komentar o fiatu i alfi neću komentirat jer sam siguran da si imao bar 2 fiata i 3 alfe pa to znaš iz vlastitog iskustva. ![]()
![]() |
#21150 | ||
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Dečka sa Funtane? Ma tko ga ne bi znao legendu ![]() Citiraj:
edit, ne vidim točno na prednjem braniku (malo mutno izgleda pa pretpostavljam US branik sa bočnim žmigavcem) Felge su od GeTiIja. Da se zna, stane osamnaestice bez problema. 365mm naprijed i zadnje 356mm
__________________ |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|