|
![]() |
#21091 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ma može imat milju, auto je nakaradan... r8 mjenjač ako se ne varam, volan wtf, strapovi nepotrebni posvuda, speedline-like felge koje ne znam koju poveznicu sa audijem točno imaju etc. Zadnje izmijenjeno od: syss. 26.04.2016. u 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21092 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ajmo prvo malo google prije nego se pocne lupetat ![]() Sad sa mvidio nize da si linkao vec. Ne ne, megane RS je zvijerka, to treba kupit. ![]() ![]() Jesi li se bar udostojio procitat oglas ili eto , lupas i usporedujes to remekdjelo (govorim o ovom primjerku) s onim isprdkom od megana ? Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 26.04.2016. u 22:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21093 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#21095 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#21096 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21097 |
Xulos :)
|
Ovaj se podforum ionako treba zvati klub stovatelja renaulta a ne automobili. U zagradi das auto je sranje ![]() Sto se audijevi felgi tice http://beautifullyengineered.tumblr....g-lore-the-fan |
![]() |
![]() |
![]() |
#21099 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Koji skill ![]()
![]() /connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
![]() |
![]() |
![]() |
#21100 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() C6 izgleda ko da je za kinesko trziste. Reno je najbolji, das auto nije dobar za kicmu, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21101 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Krivo si razumio, pola forumaša su ljubomorni na wagenwerk zajednicu . A nijedan renol nije do koljena jer ne pašu na šaraf nego varenje. Škrta modifikacija, jedino ih paše plastika ka đrman tuning areodinamike. Kao štovatelj švapskih auta, većih bremza i vozač krumpirowagena. Meni su ok. Dođe mi da naručim 365mm od R8 i ubaciti dvostruka klješta na zadnje. Eh da, paše bez problema i sa većim felgama. Cilj je znanje. Kao ubacivanje R32 u keca. Njihova volja i znanje. Napraviti nešto što drugi nemaju. Dečki voze prave vešmašine minimalno 200ks na više. Tako nije sve u felgama, ovjesu i boji.
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21102 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Drzi se ti fotica i dalje, jer je ocigledno da o autima pojma nemas, ne kuzim sto uopce pises u ovoj temi Citiraj:
Bas se ocigledno kuzi koliko ovdje geekova ima koji o autima znaju koliko ja o laku za nokte. Pratim topic i smijem se komentarima, tu je valjda uspjeh ako netko uopce razlikuje zimske od ljetnih guma, ali da ga je pitat na kojoj latenciji mu radi njegov ddr3 ram i na kojoj voltazi, e to se mora znati. Ali u topicu o autima se iscudjavati jednom RS4 ili Audi A1 sa "nekim cudnim" felgama Neprocjenjivo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21103 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Yebi ga, ne moraš biti neki poznavatelj da bi mogao suditi o estetici. Meni su ta dva Audija i oni "tjuninzi" koje je VIP postavio nakaradni i šaka u oko, kao što je i mojoj ženi R.A.T. 9 bio ružan (iako nema pojma o miševima). Mogu oni s tehničke strane biti ne znam kako isturpijani i unikatni, ali nemaju ono nešto što dijeli seljo tuning od pravog remek djela. A linija je tanka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21104 |
The mighty pirate
|
Stvarno moraš biti specijalno nadaren da kupiš auto koji je na pragu da postane oldtimer i još za njega daš 12500€... jer Audi S4 karavan, svrš svrš. O ukusima se ne raspravlja, ali kod onih auta gore ja ukus ni ne vidim... Onaj nabrijani A1 me podsjeća na lokalne Yugo tuning. Ima brdo konja, skupe felge...ali je Yugo. U ovom slučaju A1. Čemu taj auto realno služi, neću nikad shvatiti, kao ni oni auti koji imaju svaki slobodni centimetar zauzet s pojačalima i zvučnicima. Ne može čovjek otić po špeceraj jer mu nema kamo stati. Ne daj bože da trebaš prevesti hitno nekog (do bolnice recimo). Kakav smisao ima takav auto u svakodnevnom prometu? Sent from my LG-D855 using Tapatalk
![]() |
#21105 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
![]() Čekajte, Vi mislite da cijena može još niže? Ja sam mislio da je dobar deal, sa obzirom na listu uloženog u sam auto. Dođe mi da zovnem pa ponudim tipa 10K, trenutno Pežo mi je na 205 tisuća i pomalo me živcira, što ne preći na nešto življe. ![]() Što se tiče održavanja, mislim da kad dođe do zamjene kvačila i sličnih stvari da u ovom slučaju zaboli glava, možda da Ozren napiše koliko dođu takve stvari, da me ohladi od ovoga. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21106 | |
Premium
|
Citiraj:
Nema, kao niti jedno 90% autiju kakvih se vozaju. Svima je dovoljan Golf 2 ![]() Jel ovo postala neka izrečica? Sve super sve divno.. Ali je A1, jel ovo kao nekakav filter, priznajemo samo brojeve >= 6 ako su Audi, ili serije >= 5 ako su BMW itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21107 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
To sto ti ne kuzis zasto jedan rs4 kosta 12-13k eura (a kako je auto slozen vrijedi daleko vise) ne znaci da nema ljudi koji to ne cijene i kojima ne bi predstavljao veliki gust kada ga izvezu iz garaze, isto ko tebi uzet svoj fotic od 3000 eura i objektive u koje si spucao vise nego sto taj audi dodje. Kuzis poantu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21108 |
The mighty pirate
|
Sorry stručnjak... Ja pričam o razumnom odabiru. Da imam love, kao vikend auto za gušt bi uzeo E30 M3 Evo II. Jedina razlika između mene i ovih VAG "entuzijasta" je što ga ne bih unakazio Tupperware branicima, pragovima i spojlerima i naljepnicama koje navodno nose par konja svaka Sent from my LG-D855 using Tapatalk
![]() |
#21109 |
Lika u mom srcu
|
Nisam ja nikakav strucnjak. To je onaj inzinjer koji ga je slozio. Ja sam obicni covo koji je imao prilike voziti svasta i cijeniti pravi sportski auto. Tu je izgleda u topicu doseg Clio i nekakav megane. Cudite se ko pure dreku na custom aute, a tu se klanjate raznim rugobama od custom kucista po forumu, sto je spica valjda samo jos u osmom osnovne. Naravno da ima ruznoca, ali ima i predivnih auta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21111 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
Seicento sa 1 ncap zvjezdicom i tenk od Volva, i to još od iza, niš čudno. Jednom sam radio nezgodu na zelenom valu, FIat Uno je sa prednjom stranom udario u prednja bočna vrata Volva 850. Ok, nije uno bio tak jako razbijen, al otišla svjetla, branik, hauba se prelomila. AL na Volvu JEDVA sam našao neka oštećenja, to mi je bilo impresivno, bočno nisu tak auti jaki ko do iza, pa me tim više začudilo, ko da na vratima ima lim od 4-5mm. Inače 850 T5R karavan, jes stara kvarljiva kanta, koja izgleda ko kutija za cipele na kotačima, al od nekada mi je dobar |
![]() |
![]() |
![]() |
#21112 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Volvo destruction: http://youtu.be/A3GPraVxnp0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21114 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
Znam da postoji mogućnost da budem popljuvan, ali iskreno meni se onaj bijeli A1 sa prošle stranice baš dopada. Ok felge su možda čudne ali auto u cjelini mi je dobar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21116 | |
Premium
|
Citiraj:
Kakvi tupperware branici to je valjda jedina odlika cijelog oem stila da nema nikakvih aftermarket nakaradnih gluposti, kao sto se na slikama i moze vidjeti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21118 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
![]() |
|
|