|
![]() |
#181 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Predobra je igra, InFamous sam također probao, recimo da su slični konceptualno, ali Prototype mi je zanimljiviji i bolji ( a i veći mi je gušt igrat na PC-u ![]() Ako netko još nije probao, evo i jedne hrv recnezije, možda vas nagovori na to da ju nabavite ![]() Prototype recnezija na HCL-u. Uglavnom, ako niste probali, a volite akcijske avanutre, obavezno odigrajte, mnogo topla preporuka ![]()
![]() |
#182 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
da i ja sam primjetio da je tiho,ali je općenito igra takva pa sam fino na receiveru pojačao na 33 što je dost glasno za jednu igru ali onda barem štima sve...neznam kak da ti drugačije pomognem osim da pojačaš više zvučnike
![]() |
#185 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ok, za sve one koji imaju probleme sa zvukom u igri, da im je pretiho, napravite sljedece: Control Panel -> Sound and Audio Devices -> Volume, dolje pod Speakre settings -> Advanced -> Speaker Setup, stavite 7.1 wide kad ne mislite vis eigrat onda nazad na desktop |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pozdrav ekipo imam problem zapeo sam na dijelu di moram pokupit neki genetski materijel prije neg explodira toranj tj dođem do njega kak mi je locirano na gpsu al neznam koju konbinaciju tipki moram stisnut da pokupim ta materijal molim vas za pomoč ![]() p,s igra je super i zarzna iako grafika nije ne nekom nivou al koga briga kad je sloboda mayhema prisutna ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Nikakva kombinacija tipki, samo sa Hammerfistom razbij toranj ![]() EDIT: Ima nekoliko misija sa tornjevima i nekoliko sa genetskim materijalom. Valjda sam pogodio traženu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
♪☺☼☻♫
Datum registracije: Oct 2007
|
U jednoj misiji s genetskim materijalom trebas skupljati one svjetlece zute kugle |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Banned
|
koji su hardware zahtjevi za igru? |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
instaliro...nisam ocekivao bas nista,dapace bio skeptican...al nakon 2min igre ,razvukla mi osmjeh na licu ![]()
![]() |
#193 |
Premium
|
Presao sam je prije nekoliko minuta, i mogu reci da mi je to najbolja igra što se tiče takvog koncepta (spiderman, x-men etc). Grafika: 8/10, nije ono što sma mislio da bude, al od tolko ubijanja nemaš ni vremena gledat sve teksture ![]() Zvuk: 5/10, najviše zbog toga jer sma prvih 1h morao igrat onak da mi je sve tiho bilo Priča: 7.7 (xD), zanimljiva al bi trebala biti bolje razrađena, ok mi je ideja o tim vizijama, al su ipak trebali to sve malo upotpuniti Gameplay: 9/10, nema se što reči, samo da je ipak malo bolje napravljen stealth pristup, i neke sitnice |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
kako si pobogu u samo nekoliko minuta shvatio da je prica nerazradjena? i sposobnosti za stealth pristup (stealth grab, ono kad drukas lika da je on zeus...) ces dobit .. samo igraj malo vise..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
pozz dobro jutro ![]() http://rapidshare.com/files/25055346...elSat.exe.html javite kad ce trebat reupload,jer mi je acc isteko ...pa ide preko free :P
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
moze pomoc.. zapeo sam na onom dijelu gdje treba consumat inficirane vojnike u bazi i kad ih consumam sta onda? napuni mi se onaj desni tab i dalje neznam sta napravit a tab se polako prazni i onda ispocetka help plz edit: rijeseno Zadnje izmijenjeno od: baban. 10.07.2009. u 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
Preluda igra, samo je ne mogu igrati! ZAŠTO? Zato jer se iz čista mira sve sruši i komp sam restarta, ili samo zablokira cili sustav pa moram ručno restartat ili loada po ure pa opet moram ručno restartat, a najbolje je kad je pokrenem pa se odmah javi ona krasna poruka Prototype has encounterd a problem and needs to close, grrrrrrr. Što je najbolje od svega dok radi sve je ok nikakvi problemi se ne javljaju Tri dana tražim rješenje i ne pronalazim ga. Inače konfiguracija mi prolazi minimum system req. Prije ove igrala sam crysis warhead i sve je bilo normalo, i sad opet kad ga pokrenem crysis radi, samo prototype neće da žvače i gotovo. Imam najnovije drivere, direct x9c, mijenjala rezoluciju, isključila sve što se dalo, sve stavila na min i opet se ruši, nakon pet minuta, po ure, nema pravila! Vidila sam da nisam jedina s ovim problem ali nijedno rješenje koje su drugi dali meni ne pomaže. Pa ako ima koja pametna glavica neka se javi, tako bih rado odigrala ovu igru..... Hvala konfig: graf. hd 3870 512mb, athlon 64 x2 6000+, 2 giga rama
![]() |
#201 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
evo upravo zavrsio igru.. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Jesam sve to. Problem je kad nakon ganjanja lika igra kaže da ga sad konzumiram, uđem u njegov tenk i ništa se ne dogodi, samo dobijem kontrolu nad tenkom. Mislim da bi nakon što ga konzumiram trebao krenuti neki video i misija završiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
U pravu si trebala bi pocet animacija kako ti i tvoj frend idete na carrier te finalni boss fight
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
ako nekog zanima:http://www.hcl.hr/vijesti.php?TekstID=3263&select=22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Tsssss. el to Doom ili Đuka ![]() BTW, Markos, jel to cover nekog albuma na avataru?
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
|
trebao ih pomoc,zapeo sam na misiji kada onoga john mccullena(barem mislim)treba uhvatiti on utekne,a ja moram pod mission objective evade ili destroy enemies e,sada bi mene zanimalo za one koje su presli igru,kako da ih uteknem jer me stalno hunteri ganjaju,a helikopteri(ne strike team)stalno ganjaju,naime zanima me samo kako ste presli misiju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Premium
|
samo ih pokolji, lakse je xD...ukradi heli i pobjegni, ili kad te ne vide se pretvori u nekog čovjeka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|