|
|||||||||||
|
|
#181 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Btw, 206/207/307 CC nisu auti. To su igračkice koje voze pjevačice cajki, pederi i muškarci koji takvim autom pokušavaju nadoknaditi kronički nedostatak kurca. OVO je auto.
|
|
|
|
#182 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Šalim se naravno. Što ti se ne sviđa u igri ako smijemo znat ![]()
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#184 |
|
Premium
|
|
|
|
#185 | |
|
Premium
|
Citiraj:
tj arkade u ovom slucaju... igra je okey samo je kasnije dosta teska... bar meni nije bas jednostavno auto se zna okrenut uuff normal tezina je i vise nego dovoljna nije ko u drtu da sam mogon na pro amature igrat bez beda ![]() |
|
|
|
|
|
|
#186 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() OVO je auto kojeg bi htio vidjeti jednom u garaži, a dotad i u nekoj igri ![]()
|
|
|
|
#189 | |
|
Premium
|
Citiraj:
bolje neki masserati ili tome slicno a ne te seljobrske aute. R8 je prekrasan autic... ako se vec lozite na supersportske autice bolje nissan 350z ili tako nesto auto je totalna fora ili neki cayman od porschea ferrari F350 spider ili f430 a ne neki M5 M6 uffa u gridu iz principa necu vozit onu bmw trku!! |
|
|
|
|
|
|
#190 | |
|
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#192 |
|
The mighty pirate
|
Meni je BMW savršen auto, baš mi nisu sjeli ovi novi, oldtimeri njihovi su mi zakon. Cijela 02 serija, pa 3.0 CSi/CSL, 507 i tako dalje. Zato sam se ja nauživao u GT Legends. 3.0 CSL u ruke i udri. Šteta što tu nisu ubacili vintage modele. RD2 ih je recimo imala,
|
|
|
#193 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
i meni je isto bmw zakon... ovi ostali mi nisu nesta posebno. |
|
|
|
|
|
#197 | |
|
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
.Ipak su tu zene u manjini i gotovo nikad ne nastupaju ovak, mene samo zanima zasto je tebi navedni audi R8 tolko drazi od navednih peugeota?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
|
|
|
|
|
#198 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
Normalna cura napokon, ili možda ne?? XD Joj samo da nema tog nabrijavanja. Tog se najviše bojim. Bilo je mali dio toga u RD3, sva sreća da niej velika razlika bila pa se nisam morao zamarati i time.
|
|
|
|
#200 |
|
Why so serious
|
Došla cura u temu GRID i svi od reda počeli spmati.... ![]() Nije tema koji bih auto želi imati kad odrastem... sorry(al gluplju izjavu nisam čul "206, 207CC itd, itd...su pederski auti( i ono sa pokušavaju nadoknaditi..., daj molim te o čem ti pričaš?! Jeste izmislili kaj u vezi online-a da svi s foruma ljepo zaigramo jednu trku...ha? ![]() |
|
|
|
|
|
#201 |
|
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
demo i full igra mi rade normalno na visti sp1 x64, no nabavio sam volan logitech driver force ex i cim je on ukljucen igra se ne zeli pokrenuti, za volan sam skinu najnovije drivere medjutim problem ostaje zasada nerijesiv.... sto se tice realnosti, evo jedana dobra usporedba: http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY
|
|
|
#202 | |
|
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam ju naručio, valjda ce do sutra doći ![]() Nadam se da će ići dobro na mom kompu (šta vi kažete?) ![]()
|
|
|
|
#203 | |
|
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
I dalje stojim kod svoga da je GTR jedina prava simulacija sa pravim proklizavanjem. Ovo je sve samo sminkeraj, kao i NFS shit. |
|
|
|
|
|
|
#204 | |||
|
Premium
|
Ne. Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
I da, ne sviđa mi se onaj BMW. I slažem se s EuroDiezelom za GTR. sry za offtopic ![]()
|
|
|
|
#205 | |
|
Why so serious
|
Citiraj:
Pa ni ja ne volim pežo CC i te brije(nikad ga nebi izabro, više mi audi/bmw odgovara, al nem zato vrijeđal pežoa da je za pedere jer gore uvrede nema) al nije auto rađen za pedere i šminkere,to ljudi biraju.... nema mi ljepšeg kad u CC-u vidim neku curu jaoooo (kosa leprša) Ma GTR, pa nemislim cijelu igru proklizavat... bitna mi je i grafika i efekti a GRID je tu negdje u sredini sa svime... evo igra samo što nie stigla čujem poštara na APN-u 4! |
|
|
|
|
|
|
#208 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam odigro malo nesta nfs pro street, i nakon 10-ak minuta igre ja u sebi mislim,sta sam skido ovo smece ? ![]() jedini nfs koji sam igrao sa uzitkom je nfs most wanted i ostale starije verzije nfsa. |
|
|
|
|
|
#210 | |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Koje gluposti pricas... Nemogu si svi priustiti hebeni Audi A8 i nije svima auto za pokazivanje i qurcenje. po tvojoj prici dok pisem ovaj post sa prozora sam vidio bar 10 sminkera, pedera i likova sa malim pisom ![]() BTW igru cu zaigrat nadam se jos veceras ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |