|
![]() |
#181 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Btw, 206/207/307 CC nisu auti. To su igračkice koje voze pjevačice cajki, pederi i muškarci koji takvim autom pokušavaju nadoknaditi kronički nedostatak kurca. ![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
|
![]() |
#185 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() OVO je auto kojeg bi htio vidjeti jednom u garaži, a dotad i u nekoj igri ![]()
![]() |
![]() |
#189 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a u gridu iz principa necu vozit onu bmw trku!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#192 |
The mighty pirate
|
Meni je BMW savršen auto, baš mi nisu sjeli ovi novi, oldtimeri njihovi su mi zakon. Cijela 02 serija, pa 3.0 CSi/CSL, 507 i tako dalje. Zato sam se ja nauživao u GT Legends. 3.0 CSL u ruke i udri. Šteta što tu nisu ubacili vintage modele. RD2 ih je recimo imala,
![]() |
#193 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
i meni je isto bmw zakon... ovi ostali mi nisu nesta posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
![]() Ipak su tu zene u manjini i gotovo nikad ne nastupaju ovak, mene samo zanima zasto je tebi navedni audi R8 tolko drazi od navednih peugeota?
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Normalna cura napokon, ili možda ne?? XD Joj samo da nema tog nabrijavanja. Tog se najviše bojim. Bilo je mali dio toga u RD3, sva sreća da niej velika razlika bila pa se nisam morao zamarati i time.
![]() |
![]() |
#200 |
Why so serious
|
Došla cura u temu GRID i svi od reda počeli spmati.... ![]() Nije tema koji bih auto želi imati kad odrastem... sorry(al gluplju izjavu nisam čul "206, 207CC itd, itd...su pederski auti( i ono sa pokušavaju nadoknaditi..., daj molim te o čem ti pričaš?! Jeste izmislili kaj u vezi online-a da svi s foruma ljepo zaigramo jednu trku...ha? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
IT Consultant
Datum registracije: Feb 2007
|
demo i full igra mi rade normalno na visti sp1 x64, no nabavio sam volan logitech driver force ex i cim je on ukljucen igra se ne zeli pokrenuti, za volan sam skinu najnovije drivere medjutim problem ostaje zasada nerijesiv.... sto se tice realnosti, evo jedana dobra usporedba: http://www.youtube.com/watch?v=cP1Q6sxNJoY
![]() |
#202 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam ju naručio, valjda ce do sutra doći ![]() Nadam se da će ići dobro na mom kompu (šta vi kažete?) ![]()
![]() |
![]() |
#203 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() I dalje stojim kod svoga da je GTR jedina prava simulacija sa pravim proklizavanjem. Ovo je sve samo sminkeraj, kao i NFS shit. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |||
Premium
|
Ne. Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
I da, ne sviđa mi se onaj BMW. ![]() sry za offtopic ![]()
![]() |
![]() |
#205 | |
Why so serious
|
Citiraj:
Pa ni ja ne volim pežo CC i te brije(nikad ga nebi izabro, više mi audi/bmw odgovara, al nem zato vrijeđal pežoa da je za pedere jer gore uvrede nema) al nije auto rađen za pedere i šminkere,to ljudi biraju.... nema mi ljepšeg kad u CC-u vidim neku curu jaoooo (kosa leprša) ![]() Ma GTR, pa nemislim cijelu igru proklizavat... bitna mi je i grafika i efekti a GRID je tu negdje u sredini sa svime... evo igra samo što nie stigla čujem poštara na APN-u 4! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam odigro malo nesta nfs pro street, i nakon 10-ak minuta igre ja u sebi mislim,sta sam skido ovo smece ? ![]() jedini nfs koji sam igrao sa uzitkom je nfs most wanted i ostale starije verzije nfsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Koje gluposti pricas... Nemogu si svi priustiti hebeni Audi A8 i nije svima auto za pokazivanje i qurcenje. po tvojoj prici dok pisem ovaj post sa prozora sam vidio bar 10 sminkera, pedera i likova sa malim pisom ![]() BTW igru cu zaigrat nadam se jos veceras ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|