|
![]() |
#181 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
mogli bismo ovaj put Fahra u mama mie tamo sam se u skale neki dan zakacio nisu mi dali sa pudlicom unutra bullet provjeri sam jeli ti disk valja ja sam samo provjerio radi li ovaj drugi u teatra vam nema pomfrija |
![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Za HDD... Ne budi Krava, spoji ga i vidi jel radi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Faraon
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Imate onaj shit od gruške noći večeras. |
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
U Scale i gotovo, kad smo tamo vec jeli-mozemo opet. Parking mjesta ima, tako da mozete svoje ljubimce ostavit bez brige. @Matesonik-ti ides autom ili ces od zvekovice sa autobusom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
|
Sutra u 20:00h ispred Skale. Tko je došo došo je... Ja ću nosit fotić jer ionako idem odmah s posla klopat a fotić je uvijek uz mene ![]() Debeli, žalim te što sutra nećeš jest svojih 7 glavnih obroka jer se čuvaš za navečer al preživit ćeš valjda ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
________
|
Eto, vidimo se onda tamo. Ocekujem malo veci broj ljudi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Faraon
|
bilo je super ekipa je zabavna, luda, bistra i britkih umova momci svi za pet osim bulleta naravno ![]() za sljedeci put mogli bismo ostati malo duze, odnosno mogli bismo se nalit ![]() i jeli netko zainteresiran da organiziramo jedan lan party kad pocmu malo hladniji dani ja imam 6 mjesta, imam potrebne UPSove, razvucenu mrezu, 4 ekrana a za ostalo se pobrinite sami. toliko mogu primiti racunala kod sebe a sad za vise trebali bi naci neku drugu lokaciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Premium
|
Hebo ti Bullet onu što je rekla da Zemlja ima 50 Mjeseci ![]() Je, bilo je super... Očekivo sam puno više ljudi al eto nažalost ništa od toga no svakako je bilo zabavno. Slike će... khm... ne znam ni ja kada (nema ih nego 4-5) Za Lan party, šta ti misliš da ova moja grafa može pokrenut bilo što osim Solitairea? ![]() Al dogovorimo se za to sve još kao i za druge žderonje na kojim bi htio vidjeti cijelu DU ekipu napokon pa da se i nacugamo, naravno svi osim Gospara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
Premium
|
Eo vam i slikice... Matesonik & Nicko Doom & Michel Optik & Gospar Gosparu došlo jelo Optik klopa Ah, taj sam I na kraju ovoga dolazi uvijek najjača SLIKA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | ||
________
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Faraon
|
imam 6 mjesta da svi stvarno imaju mjesta oko sebe da svako ima ups i mrezu vise od toga nemoze nazalost jer nema povrsine ni infrastrukture a sad sve je moguce ali mislim da je dovoljno 3vs3 za prvi put |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
________
|
Citiraj:
![]() Madjarska? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Faraon
|
Sljedeca destinacija Tahiti, razmisljao sam da stavimo dvije igre na repertoar Call of duty 4 FPS i Supreme Commander RTS a ako nebudemo mogli skupiti 6 postenih konfiguracija onda call of duty 2 samo |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Faraon
|
koji je to call of duty 2 FTW jeli to neki directors cut izdanje ![]() dolazi po ovaj hard disk zauzima mi 100cm2 znas li ti koliko je kvadrat u burbonu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Mojih par dojmova... Bilo je dobro, hrana za 5, ekipa super, trebalo bi ponoviti. Hvala Nicku na prijevozu nazad i Bulletu na vodjenju prema piceriji. PS: Optik je lijencina i nije vrijedan rodica, ne da se njemu do njih (nema sto, daleko je, vise od 10km). Ja nisam pica nego sam jucer u 7.15 krenuo biciklom u Molunat i morao sam se naspavati. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Faraon
|
Bullet je jedini ostao svoj kad su svi ostali ( aka svi = Optik ) podbacili i presili na mracnu stranu, dao bih mu svoj zadnji cevap |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|