|
|||||||||||
|
|
#181 |
|
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
mogli bismo ovaj put Fahra u mama mie tamo sam se u skale neki dan zakacio nisu mi dali sa pudlicom unutra bullet provjeri sam jeli ti disk valja ja sam samo provjerio radi li ovaj drugi u teatra vam nema pomfrija |
|
|
|
|
|
#182 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Za HDD... Ne budi Krava, spoji ga i vidi jel radi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#183 |
|
Faraon
|
|
|
|
|
|
|
#185 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Imate onaj shit od gruške noći večeras. |
|
|
|
|
|
#186 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
________
Datum registracije: Dec 2006
|
U Scale i gotovo, kad smo tamo vec jeli-mozemo opet. Parking mjesta ima, tako da mozete svoje ljubimce ostavit bez brige. @Matesonik-ti ides autom ili ces od zvekovice sa autobusom? |
|
|
|
|
|
#188 |
|
Premium
|
Sutra u 20:00h ispred Skale. Tko je došo došo je... Ja ću nosit fotić jer ionako idem odmah s posla klopat a fotić je uvijek uz mene ![]() Debeli, žalim te što sutra nećeš jest svojih 7 glavnih obroka jer se čuvaš za navečer al preživit ćeš valjda ![]() |
|
|
|
|
|
#189 |
|
________
|
Eto, vidimo se onda tamo. Ocekujem malo veci broj ljudi... ![]() |
|
|
|
|
|
#190 |
|
Faraon
|
bilo je super ekipa je zabavna, luda, bistra i britkih umova momci svi za pet osim bulleta naravno za sljedeci put mogli bismo ostati malo duze, odnosno mogli bismo se nalit ![]() i jeli netko zainteresiran da organiziramo jedan lan party kad pocmu malo hladniji dani ja imam 6 mjesta, imam potrebne UPSove, razvucenu mrezu, 4 ekrana a za ostalo se pobrinite sami. toliko mogu primiti racunala kod sebe a sad za vise trebali bi naci neku drugu lokaciju |
|
|
|
|
|
#191 |
|
Premium
|
Hebo ti Bullet onu što je rekla da Zemlja ima 50 Mjeseci Je, bilo je super... Očekivo sam puno više ljudi al eto nažalost ništa od toga no svakako je bilo zabavno. Slike će... khm... ne znam ni ja kada (nema ih nego 4-5) Za Lan party, šta ti misliš da ova moja grafa može pokrenut bilo što osim Solitairea? ![]() Al dogovorimo se za to sve još kao i za druge žderonje na kojim bi htio vidjeti cijelu DU ekipu napokon pa da se i nacugamo, naravno svi osim Gospara ![]() |
|
|
|
|
|
#192 |
|
Premium
|
Eo vam i slikice... Matesonik & Nicko Doom & Michel Optik & Gospar Gosparu došlo jelo Optik klopa Ah, taj sam I na kraju ovoga dolazi uvijek najjača SLIKA ![]() |
|
|
|
|
|
#200 | ||
|
________
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#201 |
|
Faraon
|
imam 6 mjesta da svi stvarno imaju mjesta oko sebe da svako ima ups i mrezu vise od toga nemoze nazalost jer nema povrsine ni infrastrukture a sad sve je moguce ali mislim da je dovoljno 3vs3 za prvi put |
|
|
|
|
|
#203 | |
|
________
|
Citiraj:
![]() Madjarska? |
|
|
|
|
|
|
#205 |
|
Faraon
|
Sljedeca destinacija Tahiti, razmisljao sam da stavimo dvije igre na repertoar Call of duty 4 FPS i Supreme Commander RTS a ako nebudemo mogli skupiti 6 postenih konfiguracija onda call of duty 2 samo |
|
|
|
|
|
#207 |
|
Faraon
|
koji je to call of duty 2 FTW jeli to neki directors cut izdanje dolazi po ovaj hard disk zauzima mi 100cm2 znas li ti koliko je kvadrat u burbonu? |
|
|
|
|
|
#209 | |
|
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() Mojih par dojmova... Bilo je dobro, hrana za 5, ekipa super, trebalo bi ponoviti. Hvala Nicku na prijevozu nazad i Bulletu na vodjenju prema piceriji. PS: Optik je lijencina i nije vrijedan rodica, ne da se njemu do njih (nema sto, daleko je, vise od 10km). Ja nisam pica nego sam jucer u 7.15 krenuo biciklom u Molunat i morao sam se naspavati. |
|
|
|
|
|
|
#210 |
|
Faraon
|
Bullet je jedini ostao svoj kad su svi ostali ( aka svi = Optik ) podbacili i presili na mracnu stranu, dao bih mu svoj zadnji cevap |
|
|
|
![]() |
|
|