|
![]() |
#181 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Gle to je sila. Nema te plastike koja moze izdrzat udarac (nisi ti na parkiralistu sa 2kmh lupio) od jedne tone u nepomicnu barijeru. Pleh se ulubi, puca vezni, a plastika isto. Obicno prvo odu oni palci kaj drze (apsorbiraju udarac) odbojnik i dalje vise manje je logicno. |
![]() |
![]() |
#182 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
i 40 kmh moze bit puno , ja osjetio an sebi .. isto sam se naso u "sendvicu" , zanci ja sam stalo al ovaj iza mene nije (zeleni val) i ja odletio u accenta isped sebe ... prvi sudar , tesko opisiv osjecaj , ne dajem gas a auto ideee .. srecom nis mi nije bilo. odonda se cesce vezem : wtf : |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ma oke 40 ali ja nisam vozio 40 tocno bio sam ispod 40 + sto kad sam ga udario vec sam se gotovo zaustavio da je bio jos malo naprijed (da sam koju sec ranije poceo kociti) ne bi ga ni dodirnio,,,, on je drugi auto udario samo zato sto je bio par mm od njega bas mu zaljepio za straznji kraj zabio bi se u njega da ga je komarac gurnio ![]() anyway danvo bilo osiguranje sve sredio....... |
![]() |
![]() |
#184 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
http://www.youtube.com/watch?v=0grbXHY22C4 Ovako ide nova Vectra 1.9 Cdti, ali tuned na 193 konja. Nasa ima nakon chipanja 185 konja na dynu. I ide tako slicno nekako....Mislim sta da kazem nego zvijer, alfini motoru su zbilja vrhunski! ![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Ali kad smo već kod alfinih mašina,točnije 150ks turbo diesela...ne mogu da ne iznesem svoje nisko mišljenje o dotičnoj,auto trese kao traktor,a ne ide ništa posebno,tj. ide loše (npr. moja toyota od 150ks ide puno bolje i ljepše)...još je ta mašina dodatno upicanjena jer se nalazi u bratovom Saabu 9-3 Vectoru,Saab ima malo više kriterije ![]() Ako bi se nešto bojao nabrijat,onda bi definitivno bila ta mašina...
![]() |
#187 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() Čudim se šta je i ovih 75k km izdrža ![]() |
|
![]() |
![]() |
#189 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#190 | |
Yugokiller
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Buraz ima astru 1.9 CDTI, 150ks sa 35k km, auto radi ko urica, samo se ćuje kako turbina fućka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 | |
Premium
|
Citiraj:
Čisto usporedbe radi u 5.oj Saab ide max 195-200kmh i imaš filing da ce se sve razletit,dok Toyota s doduše 300cc više ali isto ks 210kmh i ne sjetis se prebacit u 6.u jer je mašina nečujna... Prije nje sam imao TDI-a 130ks,bio je puno mirniji...čak je bio i čipan na 170ks... Opel je danas puno bolji nego ranije,ali jednostavno me ta mašina nije oduševila... (a ni ostale opelove,s obzirom na konje prespori su to auti...npr.benzin 200ks itd)
![]() |
#193 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Ti gledas na iskustvu sa tim Saab-om. OK, shvacam te skroz. Ali kod ove Vectre nema ni tragova takivim pojavama, mislim nije sad da je necujno itd, auto radi fino i uglađeno, nema primjedbi. Da se nesto trese-nikako. Eto ne znam stvarno, mozes tvrdit sto god hoces za taj motor, ali on je hvaljen na sve strane kolko je meni poznato u tom području, baš alfin 1.9 JTD sa 150 ks. Mozda nesto sa Saabom nije u redu...Sta ja znam, nosac motora, getriba whatever ![]() E da, kolko si uspio toyu navuc u 6. do ibera? Evo mi na autoputu neki dan prema Sl. brodu, stari navuko 240 ![]() I bas kao sto kaze kolega, na vecim okretajima se normalno cuje i motor, ali bas se lijepo i cuje ficukanje turbine ![]() |
|
![]() |
![]() |
#194 | |
Yugokiller
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#197 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=nuh00CY0dZs# Te je alto. ![]()
![]() |
#198 |
80286
|
Uf, sad sam zamjetio ovaj topic pa mi se neda sve citati, ali jesi li recimo razmisljao da uzmete neki furgon, a ne bas karavana, recimo moj stari je prosle godine uzeo Citroen Berlinga, trosi cirka 5 litara, mozes u njega natrpat do 700kg tereta, neznam sada tocno koliko konja i to, ali na autocesti sa preko 700 kila je iso 150 znaci da valja, motor 1.9d. Cijena ja mislim da je bila ispod 140kkn ![]()
#199 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Vozio sam dosta dizela,ovo je daleko najsavršenija dizel mašina na koju sam naišao... Što se maksimalne brzine tiče,blokada na 235kmh...ali auto stvarno ima puno snage,vraća se na maksimalnu vrlo lako i kad izgubi na brzini,100% sam uvjeren da nema te blokade da bi išao još,jer 235kmh radi na 4800 okretaja...a osjetiš lakoću dostizanja 220-230kmh... RI-ZG stižem u 50min do naplatnih kučica...što je brže nego s Passatom s kojim sam jednom došao za 55min,ali imao je čip na cca 170ks... Eh,da...toyota zna popit i 13l kad je tako stiščem...što je puno!
![]() |
#200 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() ta je cesta sad kao pista... relativno nova, ravna, zacudo su i sahte ok napravljene, ali se ne bi vozio s tom brzinom na onom dijelu kod semafora u podsusedu, tamo je cesta u k**cu lijepo si je nagazio ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#201 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
#202 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() inace na bolonji cesto zna bit nesreca nije ni cudo ravna je, dobra....... pal policijskih patrola i sve bi bilo rijeseno |
|
![]() |
![]() |
#203 | |
Yugokiller
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#204 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
#205 | |
sto da napisem ?!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
a uvijek se nade netko ko bi bjezao od murije, da skrene u neki od kvartova, pobjegao bi garant ! samo me zanima zasto se oni sa presretacima ne voze recimo po bolonji, recimo ja nikad nisam vidio onog s famoznom cbr-kom da se vozi, da je uporan i dobar vozac, taj koji bjezi nema sanse protiv njega ! ne znam, zna se da se u ludnici cuga, pa me zanima zasto civilni murijin auto ne bi stajao kod ine u vrapcu i pecao (alko test, radari i slicno) s druge strane na ini u gajnicama (krizanje bolonje i medpotoki-a) i bilo bi love, sve se zna di se okupljaju rejseri, di se pije, ali se ocito nista ne poduzima ! http://www.youtube.com/watch?v=nHoWKIvTf9E svaka cast iznimkama ! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#206 |
Banned
Datum registracije: Sep 2006
|
nisam čitao cijeli topic, preoručujem da posjetite www.opelclub.hr/forum |
![]() |
![]() |
#207 | |||
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
eto ga to je kao samo bio nastavak na ono sto je Matth€w da je mislio na Toyotu a ne sabb (oke malo bezveze ispalo no...) znam da sam pisao za toyotu i mislio sam na toyotu samo sam malo prebrzo preletio postove pa je 2+2 ispalo 3 ![]() Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: speedy-3. 22.03.2007. u 22:39. |
|||
![]() |
![]() |
#209 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#210 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Evo prošla je još jedna godina. Zafira još uvijek ide bez problema. Ima oko 120000 km. Servisi su redoviti nakon svakih 15000 km. Samo je trebalo 4 puta do sada mijenjati žarulje koje su izgorile. Ima malo čudan način mijenjanja ali ništa strašno. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|