|
![]() |
#181 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#182 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
I već sam bio siguran za 2-3 modela, i na kraju sam odustao. Priznajem, nisam imao muda. I eto, uzeo Xperiju Z koja mi je, ironično, opravdala strahove. Riknula je nakon mjesec dana ![]() ![]() ![]() ![]() Ali i dalje bi prije svih uzeo ZoPo-ta, samo zato jer su Udine blizu za eventualni RMA case ![]() Svima vam skidam kapu koji ste se odvažili i kupili kineski mob. ![]() ![]() Citiraj:
![]() Priče za malu decu. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#185 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Ma znam da nije štetno, i meni je uvijek u prednjem džepu. Neznam ja planiram zamjenit One X sa Zopo C2 Platinum, mislio sam Umi X2, al kad ima samo iz Kine, pa bi morao i pdv vjerojatno. Najviše bi htio zbog baterije i microsd kartice, to mi baš fali kod HTC-a |
![]() |
![]() |
#186 |
Antimićanin
|
Što se barterija tiče, pusti te priče o 3000-4000 mAh natpisima na baterijama. Na kraju dana, jednako završe i zta od 3000 i tvoja od 2000 (karikiram sa brojevima). Osobno, ja nikada HOX nebi mjenjao za bilo kakvog kineza. HTC je HTC i imaš jamstvo u HR. |
![]() |
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ja sam mijenjao svog HTC-a za kineza. Let us see if that was a mistake. Premda mislim da nije. Reviewovi su odlični, spominje se povremeni ghosting i nekad smrzavanje touchscreena, ali to sam imao i na drugim modelima pa nakon jedno xy odlazaka u servis nisu uspjeli riješiti problem. Izvadim bateriju, upalim i vozim dalje.
#188 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kojeg si Kineza uzeo? btw, je li netko pokušao naručiti Zopo nakon što su updateali da i nama šalju iz EU skladišta? Zanima me kolika je poštarina.
#190 |
Antimićanin
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
|
Pa mogu uzeti primjer, npr direktor je naručivao nekakve Lenovo uređaje koje je plaćao oko soma kuna i na kraju ga je s pdv-om, carinom i dostavom koštalo oko 1600, znači trošak je bio oko 600kn. Pretpostavljam da bi tako bilo i sa Zopom. 16$ je dostava by registered air mail + pdv i carina. Uvjerenja sam da mi 52$ to pokriju, to je koliko, 300kn?
#194 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#196 |
Premium
|
#197 |
Guest
|
|
![]() |
#199 |
Guest
|
Hm. Ako taj Zopo prodaju u Italiji, jel' to znači da ima "CE" certifikat, jer sam pregledao brdo fotki na netu i nisam uspio pronaći nigdje tu oznaku...a "CE" je, koliko sam ja shvatio, ostao "must have" zahtjev od strane HAKOM-a, pri uvozu, i za to se carina može (ako hoće) uhvatiti, i onda ništa od uređaja. Ne kužim baš niti kako su tvoga šefa uređaji na kraju izašli cca 60% troškova/davanja u odn. na osnovnu cijenu, ako samo plaća PDV i taj transport koji spominješ...možeš li malo podrobnije to objasniti, mislim, pitati ga za detalje i proslijediti nama "matematiku"? ![]() Btw., da, Italija ti je bolja opcija, i svakako javi dojmove čim dobiješ uređaj, zainteresiran za nabavu takvoga, pa... ![]() |
![]() |
#201 |
Premium
|
Nope, sad sam ga pitao, veli da je uredno platio carinu za Lenovo mobilne uređaje. Bez šale i bez zajebancije, mrtvo hladno je dobio fakturu. +PDV+transport (kojeg je odmah platio). Ste vi sigurni da se ne plaća carina na elektroniku iz Kine?
#202 |
Guest
|
evo jedan http://www.gsmarena.com/zte_grand_x_quad_v987-5376.php http://swiatandroid.pl/recenzja-zte-...z-ekranem-ogs/ http://www.etotalk.com/zte-v987_p3668.html koji ima podatak za zračenje, SAR: 0.212 W/kg. |
![]() |
#203 |
Premium
|
Newsflash: Ova situacija sa Zopom mi se ne sviđa. Pare sam uplatio 03/07 i otad od njih nema odgovora. Postavio sam nekoliko pitanja o dostavi, o porezu i davanjima, no nakon što sam uplatio novce nema ni a ni b od odgovora, niti se paket pokrenuo s mrtve točke slanja, znači i dalje čami negdje u Italiji (ili gdjeveć). Nitko se ne želi javiti već tjedan dana, ni pod razno. Srećom, pare su uplaćene preko Paypala pa sam siguran. Koliko još da čekam prije nego zatražim novce nazad? Mislim, nije mi baš normalno da mi ne mogu odgovoriti na dva pitanja tjedan dana... Ne znam, možda ja previše očekujem?
#205 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#206 | |
Registered User
Datum registracije: May 2006