|
![]() |
#151 |
15/JG52
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
#152 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Vjerojatno može, ali neoficijelni. Čisto sumnjam da će neki od njih dobiti značajniji update na npr. KLP kao S3. Hardver im je dovoljno moćan za KLP, ali je pitanje softvera tj. koliko im se isplati angažirati (čitaj: platiti) nekog da napravi update na KLP.
#153 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Sve je to kuhinja i xda recepti uglavnom. Rijetko koji kinez izbaci svoj novi rom. |
![]() |
![]() |
#154 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Evo jedan tooky s buyincoinsa, 500kn +100kn carine, ogroman je, al dobar, 5.13" |
![]() |
![]() |
#155 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
Pardon , evo ga |
![]() |
![]() |
#156 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
i kakva su iskustva sa minideal.net planiram uzeti thl w100 za 148 $. ili na bangood.com za 156 $. savjet? |
![]() |
![]() |
#158 |
सच्चाई यह है कि वहाँ से ब
Datum registracije: Jan 2008
|
Je li to ovaj T88: http://www.buyincoins.com/item/25520.html Zanimljiv uređaj za malo novaca... Kakva je kvaliteta razgovora, signal, trajanje baterije, izrada (škripi ili ne...)? Ekran? To je oko 180dpi, vidi li se piksel u normalnom korištenju? |
![]() |
![]() |
#159 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
http://techdy.com/shop/basic-bear/ Sta kazete na mobitel Basic Bear?
#160 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Quad core, 2gb RAM i 4" ekran? Zvuci predobro, ako iskustva prvih korisnika budu pozitivna, mogao bih i ja jednog si uzeti. Pokusavam naci neke bolje 4" mobitele, ali nista, svi rade samo velike. |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#163 |
Registered User
|
Da.. ali slazem se s OuttaControlom, stvarno zasad djeluje predobro da bi bilo istinito, malo sam skeptican :/ Budemo vidjeli za mjesec dana, pise da July 1st shippaju prve primjerke. |
![]() |
![]() |
#166 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Bear ovaj, hvale se da je "Base on the design of next iPhone", i da mu pasu dodaci od istog. Kak ce mu pasat screenprotector od iP, kad Bear ima 4"??? EDIT: My bad, nekak sam mislio da iP ima veci ekran od 4" ![]()
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
#168 |
Premium
|
Milsim da su malo falili. Nije "Base on the design of next iPhone" nego "Copying the design of next iPhone". ![]() Muči me malo još jedna rečenica "Runs Stock Android for an always-up-to-date OS". Tko će ga updateati? Google? Ne bih se kladio. Sve drugo izgleda i zvuči i više nego dobro. Prilično neobična rezolucija ekrana (1136x640).
#170 |
Premium
|
Za tebe u obzir dolazi samo pink verzija ![]() Jedine mane koju sam mu našao je da nema sd slot i što je utor za sluške na dnu. btw, 'oće netko kopiju HO? http://techdy.com/shop/bear-pro/ EDIT: Zopo se updateo http://www.zopomobileshop.com/conten...lowing-product
"Dvije stvari su beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran." A. Einstein Zadnje izmijenjeno od: coconut. 08.07.2013. u 10:56. |
![]() |
![]() |
#171 | |
Antimićanin
|
Odlična ![]() ![]() Citiraj:
![]() Radije uzmem HDC-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
#172 | |
Registered User
|
Citiraj:
Oni kojima je dosao ispravan mobitel sve super, ali svi kojima je bio DOA ili krepao ubrzo imaju problema. Slali su ih natrag, a ovi se prave glupi i kaze da nisu primili. |
|
![]() |
![]() |
#173 |
Antimićanin
|
Nije samo Android-sale očajan. Pandawill su tip i ženska koji dilaju robu iz svog stana, također znaju zasrat, ali ako ništa, imaju forum i kakav takav support i znaju engleski donekle. FastCardTech je isto na crnoj listi reviewa, plus što ne znaju engleski. Nekom liku su rekli da ako im dođe u Kinu da će ga ubit ![]() ![]() Osobno bi kupovao preko EtoTalka, daleko najprofesionalniji Čajna e-šop, ali 25 dolara je poštarina. Ali barem znaju šta rade... |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Ja inače tražim samo stranice koje prihvaćaju paypal jer ako se i nešto desi samo prijavim. Imao sam par negativnih primjera na ebayu, ali riješeno preko paypala bez brige. Nekakva garancija od 45 dana ![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
OC addict
Datum registracije: Apr 2009
|
Ja isto razmisljam o kupovini nekog kineza jer su brutalno jeftini za ono sto nude...posebno mi se svidja THL W100 kojeg je autor teme predstavio. ![]() ALI, sto je sa dijelovima? Sto ce biti kada netko razbije ekran na nekom kinezu? To je ono sto mene brine... (nisam trazio po netu dijelove ali pretpostavljam da ih niti nema za neke žnj marke) EDIT: evo nasao sam ekran za THL W3, ali je skuuup u pm! |
![]() |
![]() |
#176 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
Čitao sam na ZoPo forumima od ekipe koja je polomila ekrane. Po 2-3 mjeseca su ih zavlačili za ekrane da bi im na kraju rekli da je model EOL i da im ne mogu pomoći, te da si kupe novi mobitel ![]() Zato, oprez je obavezan, kao i da kupiš SGS4 za 5+ iljada kuna. |
|
![]() |
![]() |
#177 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
A da li je provedena kakva studija utjecaja tih mobacha na zdravlje. Znam da svi mobiteli zrace ali ovi veliki igraci imaju deklarirane brojke zracenja na glavu/tijelo a sto je s ovim kineskim uredjajima. |
![]() |
![]() |
#178 |
Antimićanin
|
Uglavnom nemaju podataka ![]() ![]() Ali da je povišeno, je. Iako, ZoPo daje CE i RoHS sertifikat, pa možda bi oni i davali te podatke. |
![]() |
![]() |
#179 |
Premium
Datum registracije: Jan 2010
|
Nista onda cekamo da kolega vladosch primjeti eventualne kakve nuspojave...uho koje svijetili u mraku... ![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisam 100% siguran, al mislim da se kod mene na faksu (ETF Osijek) može izmjerit zračenje u prostoru, ako se dobro sjećam čak je neki ovlašteni uređaj za to baš kod nas. Planiram uzet Zopo C2 platinum, jer ovaj C3 ima dosta lošije specifikacije, pa ako se odlučim na to provjerim ![]() |
![]() |
![]() |
|
|