|
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Nije, 29,59 EUR. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#185 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
GOTY? Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Evo, javio Bing, da demo ostaje neodređeno vrijeme na Steamu, pa tko još nije stigao isprobati ima još vremena. Trebao je biti dostupan samo za vrijeme trajanja E3 sajma, ali su se predomislili. Samo vrag zna zašto. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
bože kakve su to gluposti s limitiranim trajanjem DEMO-a...dobro da ga ne naplate još
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Boje se da nebi netko na Demu nadogradio ostatak igre badave kao ono jedne godine na PESu ![]() ![]() Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() Inace, na Nintendo 3DS-u su svi demoi limitirani na X puta, dakle neke igre mozes odigrat 3, a neke 10 puta i ciao. Developeri sami biraju. A isto tako postoje i oni demoi koji su vremenski ograniceni (mislim u minutama), ali mi nijedan trenutno ne pada napamet. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
enivej, dakle doom, ...level: pa neki po sredini valjda, samo san loada poziciju kod frenda, misija je bila return to the mars. setting misije: jako podsjeca na hell iz doom3. oruzja: nema sta nema vec tu ![]() generalni osjecaj: ugl. tocno kako sam i predmnijevao, ni p od price, ni s od prave single kampanje, ovo je zapravo jedan napredni map editor. apsolutno nikakav osjecaj napretka kroz misiju nemas, sasvim svejedno ides li naprid ili nazad...glory kills dosade nakon 4 puta valjda, perkovi se nekakvi kupe i valjda su sami sebi svrhom...nije ni na doom3 bila bas logisticka nestasica, no ovo je otislo na neku visu razinu, armor shards, municija...sve to lezi razasuto uokolo jer nema di stat... onaj survival osjecaj iz dooma3 nije prisutan, jer je fascinantan DA soundtrack zamijenjen nekakvim metal prangijanjem, uz tek jedan prearanzirani srednjovjekovni choral. dok trazite iduci val neprijatelja, vlada tisina. lose. protivnici: svako ko dobro poznaje doom3 zna da je npr mancubus velika bacva sala s dual wield rocket launcherom i trazi malo taktiziranja da se skine s ekrana. e ovde ga mozete dobavit i motornom, osobno isprobano (!!), archville kao jedan od najimpresivnijih demona u proslom, ovde je nekakva balerinica koja apsolutno ne izaziva nikakav respekt..i dakako, strah i trepet trice, hellknight, bestija od cijih je koraka drhtao screen, ovde je sveden na razinu opsanosti impa iz d3. ima neki crveni, na prvu sam mislia da je to redizajnirani hellknight, al sam upozoren da ipak nije - e on je solidan, i toliko. na boss borbe nisan naletia. oruzja: ima ih vecu toj fazi igre toliko da vam je vjerojatno svejedno iz cega pucate. vazno je da se puca. ![]() ideja da se revitalizira original iz 90-ih je zapravo apsurdna, obzirom koliko je racunalna tehnologija napredovala u meduvremenu..originalni doom je crpio max tadasnjih tehnoloskih resursa. novi doom to takoder radi, doduse, ali u pogresnom smjeru. jer ovo se slobodno moglo zvat i unreal doomament..ili super mario on a picnic trip. kakogod. ljubitelji dooma3, sacuvajet nesto novca na kartici i zaobidite ovo u sirokom luku.
![]() |
#195 |
Antimićanin
|
Odigrao si "Argent facility (destroyed)" ako sam dobro shvatio ![]() Lako je Mancubusa skenjat štilovkom na "I am too young to die" ![]() ![]() ![]() Nadalje, imaš razne challange kroz igru tipa "skenjaj 5 hell knightova glory killom iz visine iliti Death fron above" i tako dalje. Ok, ne sviđa ti se... o ukusima se ne raspravlja, ali meni osobno je novi Doom od Dooma3 bolji barem 5 puta. Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Doom 3 je IMHO najlosija igra u serijalu (samo da napomenem da sam prva dva igrao 1994-e prvi put, dakle smatram se nekom vrstom Doom veterana :P ), ali kako kaze brkati, o ukusima se ne raspravlja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
O da. Ground Zero prijedes za 7 minuta a naplacivali su ga oko 30 dolara ![]() Kolega, tvoj trophy list bas pece za oci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, i ja probao demo, čisto da vidim kak radi. Meni sve na max, što se može staviti osim shadowsa na high. Radi super. Ali igra mi se nije svidila, prebrzo je to za moj ukus. I ova "F" je dosadan već nakon 10 min a kamoli dulje. Neću ukupiti ziher. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
Koja igretina, vratila me u 1994 g. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Antimićanin
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#201 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
O hitscan soliderima sa stunlock automatima, i oruzja koja su zvucala ko igracke koje ispaljuju isprike umjesto metaka. Novi Doom all the way, pogotovo na vecim tezinama
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
DOOM je dobija podrsku za Vulkan API.Ko ima Ati kartice bice zadovoljan. http://techfrag.com/2016/07/12/27894/ http://techfrag.com/2016/07/14/doom-vulkan-benchmarks/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Nego, ne mogu upogonit niti jedan overlay, niti afterburner, niti dxtory, čak niti steamov fps counter. To inače ne radi ili ja nešto krivo radim?
![]() |
![]() |
#207 |
Antimićanin
|
http://www.cdkeys.com/pc/games/doom-pc-cd-key-steam Odaberi EURe i jeftinijeg na internetu naći nećeš. Nemoj dalje ni tražiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
na G2A je još jeftinije: https://www.g2a.com/?search=doom |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | |