|
![]() |
#152 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Fak ju ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Probao demo, nece moj(e) Quadro to pogurati... Nista, cekam 3-4 godine za GOTY edition, pa cu u medjuvremenu nabaviti Quadro sadasnje generacije za parsto kn. ![]()
![]() |
![]() |
#163 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
I ja probao demo i na PC-u i na PS4, i an jednom i na drugom igra je vrh. Ali def cu uzet masterrace verziju kad padne cijena, trenutno je 30ak €, ali sam skrto govno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Antimićanin
|
7 sati Dooma singleplayera na SSD-u je uzrokovalo 0,38 TB R/W zapisa na istom ![]() Eto, ako oćete zaklat SDD, samo Doom na njega i udarajte ![]() Ali je load-time 10x brži u odnosu na HDD. Milina za igrat. A ja kreten prvi špan odigrao na HDD-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 | |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja ću ove godine ubacit sve SSD-ove. Uzeti jednoga od 960gb za podatke i ovaj samsung 250gb za sistem i super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2014
|
Znam da ima na Steamu. Točno to sam i ja htio napisati što i Frung, ali je osvježavanje stranice koma, pa zakasnih. P.S. Skinut demo i odigran. Po odigranom mogu reći da je jako zabavan. Brainless fun. Jednom kad pojeftini, sigurno kupujem. Zadnje izmijenjeno od: Tazmaniac37. 18.06.2016. u 13:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa demo te pusti van na površinu malo još iz te sobe. Ukupno valjda 20ak minuta gameplaya. Da, 7GB se čini puno, al idTech engine je to i njihove lude teksture. Moram priznati da me igra niti malo ne pali, tako da jedan veliki pass od mene.
![]() |
#175 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Da, nakon tog srca te lift odveze još na površinu, otvore se vrata i još haračiš po crvenim dinama Marsa kojih 10-15 minuta, i na kraju tog segmenta je lift koji te vrati u glavni meni.
![]() |
#178 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Probao sam demo, hvala kolegama za info da demo postoji... Na žalost nije mi se igra sviđala jer mi je cartoony previše, možda kupim jednog dana dok bude ekstra cheap ![]() Više mi se sviđala Wolfenstein franšiza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Antimićanin
|
Meni su super classic Doom mape i orginal teksture i dekoracije, a novi dizajn mutanata i oružja kojima bartam ![]() Onako, baš lijepa usporedba kako je tehnologija evoluirala, dok je smisao igre ostao isti. Zbilja je GOTY... Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|