|
![]() |
#182 |
DBS
Datum registracije: Nov 2010
|
Imam ja. Od prvog dana, iako je to kak ti "spatchirano", meni problem nije nestao. Samo koristi Steam server browser i nemaš problema. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ovdje ima nekoliko rješenja koja meni nisu pomogla ali možda nekome pomognu. Izgleda da je problem u jeftinim ruterima. https://support.steampowered.com/kb_...4487-YUOC-6922 Isti problem imam sa svim Valve ili Source Engine igrama. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Zašto mi neki puta lik ostane u suppressing stanju? Prestane se pucati, prestane artiljerija, ali i dalje ostajem ošamućen. Legnem se iza kuće, u rov, ništa ne zuji oko mene i jednostavno neće proći. Bug ili..?
![]() |
![]() |
#185 | |
DBS
|
I meni se to zna dogodit. Makni se sa lokacije i potraži Squad Leadera za brz 'oporavak' ili se udalji s prve linije za sporiji 'oporavak'. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Konačno sam ušao u štos (trebalo mi malo više vremena, ipak imam skoro 35 godina haha)....i krenulo je, nisam više krpa za napucavanje...a probao sam kod svog (dosta mlađeg ![]() Iako ARMA2 će uvijek imati posebno mjesto kod mene jer sam ljubitelj svih vrsta simulacija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
DBS
|
Navodno će bit dosta besplatnih add-onova za RO2. IIRC trebali bi među prvima ubacit laganije transportere - to nadam se i povlaći veće mape...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
DBS
|
Ništa novog koliko vidim. Imam frenda koji radi na jednom od modova za te patcheve / expansione pa ću ga priupitat prvom prilikom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Registered User
|
Jučer izašao update (nisam jučer igrao)... December 8th Update Notes: 1) New achievement Fighting The War on Christmas - Participate in a successful territory capture on Commissars House 2) Improved CPU performance for all players 3) Spectators will now respect the server's roaming restrictions if the viewed player is killed 4) Fixed occasional crash when changing teams in the role selection menu 5) Weapon upgrades that have been unlocked no longer have a lock icon next to them in the profile menu Countdown There is now a 5 second timeout after using a reinforcement wave in countdown. This addresses problems where several waves get used up at once. If the last player alive is still bleeding out they will now be able to live out their last few seconds before the round ends Territory Fixed the round end screen not displaying if the spawn select menu is open Server Servers that become unranked will now attempt to become ranked again after the map changes. We are still working on fully solving the issue with some servers going unranked, but this will help improve the issue. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Premium
|
Uzeo sam headset (običan stereo) i zvuk mi pucketa kao i ljudima s ovog linka. Na zvučnike super radi no na headset pucketa bilo da je spojen na daljinski zvučnika ili direktno u zvučnu. Ima kakav fix? Samo sam zbog te igre i uzeo headset i sada pizdim jer mi je beskoristan.
![]() |
![]() |
#192 |
DBS
|
Znalo mi se to pucketanje dogodit tu i tamo, nikaj novoga za ovaj patch. Dapače, jučer sam igrao malo navečer da isprobam novu "zakrpu" i ništa više nego uobičajeno mi se to pojavljuje. Doduše, prema YT filmiću iz tvog linka ja ni izbliza ne čujem kao da mi svako oružje pucketa. Tu i tamo samo, u pojedinim uvjetima. I to od prvog dana igre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
|
Evo popravilo se nakon što sam iskopčao i ostale kanale iz zvučne kartice - nije neko rješenje jer mi se ne da svaki put zavlačiti iza kompjutera, pogotovo što nemam dovoljno duge kablove da ga izvučem do kraja. Sada još mrvicu zna na lijevom kanalu, ali ništa strašno. Izgleda da ću morati pecati neku Xonar koja ima opciju spajanja na front panel, valjda onda ugasi ostale izlaze makar bi trebalo i ovako jer sam u Creativeom cp-u isprobao 5.1, 2.1/0 i headphones opcije
![]() |
![]() |
#194 |
Premium
|
![]() Naravno bez scopea, a u međuvremenu je pao i gold ![]() Napokon sam počeo igrati u blagom plusu, sada još samo nadoknaditi 337 minusa ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Registered User
|
spartanovka, moja omiljena mapa....sinoć mi loše krenulo a onda je neko skinuo snajpera do mene...ostalo je povijest :-) šteta kaj nema više tih velikih mapa, čak bi volio da su još i veće od Spartanovke..postoje dvije velike custom mape ali malo je igrača tamo jer nisu official i linkovi za download su na official forumu...ova igra bi bila još bolja s tim ogromnim mapama....moja noćna mora su male mape di doslovno spawnaš pored neprijatelja (ili blizu njega) što je totalna debilana i samo me podsjeća na arkadčinu tipa COD.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
DBS
|
Imaju i male mape svojih prednosti, ali da Spartanovka rula - u to nema sumnje. Još kad otkriješ pojedina mjesta otkud te ekipa nemre skužit, ma divota. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Premium
Datum registracije: Nov 2011
|
ako može mala pomoć... čital sam i tražil po netu , ali ovo se izgleda drugima ne događa nemogu proći obuku...zaglavim kod machine gun , kada upucam kamione... i žuto mi svjetli i mitraljez i neki box, ali igra kao da ne može da me prepozna da sam pobio "kamione i da sam se "skunul" s guna ...i tamo nemam kamo dalje... dal netko zna koji način da se to prođe ? solved , koje gluposti ... Zadnje izmijenjeno od: Brzi Picek. 25.12.2011. u 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
E kako realnost? Gledao sam one preview snimke prije nego je igra zašla. Pogodak srce, strah, rane po nogama, šepanje, krvarenje... Kad sam gledao gameplay snimke čuo sam nešto regereration HP itd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#201 | |
DBS
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#202 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Arma mi je igra u srcu isto ko i tebi samo malo manje ![]() Kod nje me nesto strasno smeta. Ai je jako los, smijesno trci u cudnim smjerovima a kad legne i puca po tebi cesto propadne u pod vidi se samo glava pa te napucava. Ako igras neku multi igru opet a da je cilj pobijedit ai, imas pripreme od po 20 minuta gdje svi biraju oruzja i slicno da bi nakon 20 minutu kad poletite helijem najcesce 1 anti air skinuo heli sa svima unutra. Držanje oružja je takodjer nekako neugledno. Ko kad recu da je colin dirt simulacija relija.... Hitbox da ne spominjemo. Kad smo u nekom klanu isli testirat kako reagira hitbox ispalo je da dobar dio tijela pod odredjenim kutevima ne reagira. Zato sam odusto od arme. (Imam armu 2, operation arrowhead, i british forces..) Međutim kolicina jedinica i njihova detaljnost je nesto nevjerojatno tako da iskreno jedva cekam vidjeti tricu, samo se nadam da su rijesili ove banalne nedostatke. Btw red orchestra upravo nabavljena pa se nadam malo realnijem gameplayu od bf3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#204 | |
DBS
|
Potpis za ovo gore. Ne samo to, nego ArmA 1 i 2 imaju jedno te isti engine kao i prastari OPF. Zato i ne mogu nikaj pošteno s AI-em napravit. Nekak sumnjam da će ArmA 3 imat nov engine... ![]() Citiraj:
Kad malo bolje razmislim (uz ovo što si napisao), RO2 ima dosta dobar kompromis što se tiče pogodaka bez da su uveli dedicated medica. To mi jedino fali iz AA 2.8X. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Premium
|
Pa ne znam. Mislim da meci od puške rade manju štetu od metki pištolja jer su manjeg kalibra puške. Ali da opet, samo ako te ne pogodi u vitalne organe ili ti okine neke glavne žile. 1 metak u tijelo te neće nužno ubiti, ali će te definitivno onesposobiti i to gadno. Isto vrijedi i za udove... U armi bi falilo ovo možda da nekad imaš mogućnost da vratiš paljbu. Ja jedva čekam da dođe ARMA III. Makar se čini da bude ili isto kao Arma II ili čak više arkadno... RO otpada onda se čini... Toliko su brijali na tu realnost i preciznost po tom pitanju, a čini se da ipak nije nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Prvi dojam RO je bio čisto oduševljenje, hvalospjevi. Spretno izvadim pušku naciljam, pritisnem shift i čekam. Vidim ja njega ide, ciljam malo ispred i BUM HEADSHOT ! Deset sekundi kasnije ispricavam se covjeku na teamkillu. Realnost je na zavidnom nivou koliko bi od igre čovjek očekivo. Malo smeta u početku što ne znaš gdje ko ide ni zašto. Moraš čak i prepoznavati uniforme jer ništa ne piše, pa ćeš svoga ubit ko ništa. Korištenje zaklona mi se jako sviđa i sve ali opet... nešto tu nedostaje. Prvo kako ugodno igrat kada mi fps šeta ko lud. Upalim fraps da vidim koji se đavo događa i nacijam u jednu tocku pise bijednih 20 fps, da bi potom pošlo na 45 pa na 50 fps. Opet padne na 20. To sve na dijelu mape bez granate, bez dima artiljerije ljudi zivotinja ili izvanzemaljaca cak. Servera s normalnim pingom u blizoj okolici prakticki nema!? Što nije ovo kao relativan hit od igre..... ono... bar popularna amo rec? Tako da cesto igram protiv gospodina bota fritza ili ivana ? Sve u svemu ono solidna igra ali opet cini se da ce jako brzo dosadit. daj boze da sam u krivu ali..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Premium
|
Ha, da ovo s uniformama i nije tako loše. Igao sam ja Ghost Recond Advanced Warfighter 2 sa svim HUD opcijama i time isključenim. Igrali smo kao klan i sad par ljudi u našem klanu bilo u ratu na borbenim poljima. U GRAW2 skoro sva odjela izgledaju isto, ali ne, ovi likovi to sve prepoznaju bez problema, ja se mučim da prepoznam tko je moj, a tko neprijatelj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#208 | ||
DBS
|
Citiraj:
![]() EDIT: Fritz kad trči nosi oružje samo u desnoj ruci. I uvijek nosi kacigu. Što se tiče korištenja zaklona - totalno fora na prvu, i jedino korisno kad trebaš raspalit po neprijatelju u uskim hodnicima sa SMG-om. Na otvorenom to jedino koristim sa LMG-om (CTRL, a ne desni klik miša je super koristan). Ono kaj je bez sumnje najbolje riješeno kod toga je zapinjanje puške o okvir prozora i zidove. Oduševim se jednako koliko i naživciram kad zapnem puškom o zid. ![]() - Totalni nedostatak (e.g. AA3.2 to ima) je mogućnost prolaženja kroz druge likove. Zakaj su to tak napravili nije mi jasno... Kaj se tiče mapa, one su bez sumnje najveća čar igre. Ogromne su i metak doleti od niotkud. Ubrzo shvatiš važnost tzv. "flanking manevra" ili napada s krila. Da, treba gledat mapu i u početku se teško snać kaj trebaš radit i gdje je dobar zaklon. Citiraj:
NHF ali ne znam u kojem svemiru bi to bilo točno. Pogotovo kad pričamo o puškama iz WWII. I da, te puške su preciznije od današnjih (jurišnih). Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 02.01.2012. u 12:44. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#209 | ||||
Registered User
|
Oficiri nose kapu ![]() Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I malo offtopic - iskustvo iz ratova 20-og stoljeća pokazalo je da su najbolje puške (i poluatomatske puške) one najjednostavnije konstrukcije i najrobusnije |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#210 | ||
DBS
|
Da, zaboravio sam na njih. No oficira je koliko, 2-3 po timu? Citiraj:
Najdraži trenutak iz starog AA 2.85 mi je kad sam bio ranjen i dotrčao mi je medic u pomoć. Čim me zakrpao, sletila je iza njega (on je stajao na direktnoj liniji između mene i granate) 203 granata. Poginuli su on i još dvojica u zaklonu s nama - ja sam ostao neozljeđen (samo ranjen od prije). Kad bi se to isto dogodilo u RO2, svi bi bili mrtvi. Slična situacija je bila s teškim snajperom, M82. U određenim slučajevima si mogao dvojicu prokinut ako su stajali jedan iza drugoga, što s drugim puškama nije bilo moguće. Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|