Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Periferija > Monitori, tipkovnice i miševi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.08.2010., 14:02   #181
Wally
Registered User

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor dmr Pregled postova
Znaju mobiteli i aparati preuvelicati ovaj ips glow tako da nema sansi da se ovako vidi u stvarnosti. A i normalan je ips glow kod ovakvih monitora ali samo u mraku na crnoj podlozi. Ali kada ce ga koristiti u mraku, nece ni u 1% slucaja?
Da,a ja se eto lomim poslati natrag ili ne. Ne vidim nikakav bleeding, ali ga je tesko i vidjeti kad na crnoj non stop vidim tu refleksiju, cak i kad sjedim na nekih pola metra ravno ispred monitora.
Vjerojatno je taj anti glare coating pretjeran, samo se bojim da ne dobijem gori primjerak, jer sve ostalo mi izgleda u redu.
Znaci pitao bih vlasnike ovog monitora, kad sjedite ravno ispred njega na nekih pola metra, da li ima tog izrazenog srebrnog odsjaja na crnoj boji, kao zamuceno ogledalo.
Wally je offline   Reply With Quote
Staro 06.08.2010., 15:10   #182
S3arch1ng
Premium
Moj komp

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Znaju mobiteli i aparati preuvelicati ovaj ips glow tako da nema sansi da se ovako vidi u stvarnosti. A i normalan je ips glow kod ovakvih monitora ali samo u mraku na crnoj podlozi. Ali kada ce ga koristiti u mraku, nece ni u 1% slucaja?
slažem se s gore navedenim...

treba voditi računa da su neki jednostavno osjetljiviji na taj AG coating, dok nekima recimo ne smeta toliko, kao ni meni npr. . ja recimo ne uočavam/registriram nuspojave tog coatinga kad sjedim na pola metra ispred crne podloge na njemu ..nekima to čak toliko smeta da su ga jednostavno skinuli (AG coating), jasno gubeći pri tome gaanciju...ili su uzeli glosi monitor koji opet ima svoje prednosti i mane...

čini na prvu loptu kao da je sve u redu...ovaj monitor ima, mnogi vele, "agresivni coating" ali takav je i u većini monitora...

da bi se mogao dati objektivan sud, trebalo bi na svoje oči vidjeti o čemu se zapravo radi, ovako, meni izgleda normalno...najbolje bi bilo kod nekog drugog vlasnika tog modela monitora provjeriti kako se sve to manifestira kod njega, što je jasno malo teže za izvesti...

Zadnje izmijenjeno od: S3arch1ng. 06.08.2010. u 15:16.
S3arch1ng je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.08.2010., 15:29   #183
raliSHA
Premium
Moj komp

raliSHA's Avatar

Datum registracije: Feb 2010
mobitel to uvelike preuveličava, probao sqam to i na svom snimiti...vidi se, posebno što si bliže monitoru, ali negdje na 70cm se nevidi više ništa....meni nimalo ne smeta...a i daleko je to još recimo od u2410
raliSHA je online   Reply With Quote
Staro 06.08.2010., 18:15   #184
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
čitam ove postove i ne vjerujem. da mi je sila ići po monitor, bilo bi me strah bilo šta kupiti.
Staro 06.08.2010., 23:23   #185
Wally
Registered User

Citiraj:
Autor S3arch1ng Pregled postova
slažem se s gore navedenim...

treba voditi računa da su neki jednostavno osjetljiviji na taj AG coating, dok nekima recimo ne smeta toliko, kao ni meni npr. . ja recimo ne uočavam/registriram nuspojave tog coatinga kad sjedim na pola metra ispred crne podloge na njemu ..nekima to čak toliko smeta da su ga jednostavno skinuli (AG coating), jasno gubeći pri tome gaanciju...ili su uzeli glosi monitor koji opet ima svoje prednosti i mane...

čini na prvu loptu kao da je sve u redu...ovaj monitor ima, mnogi vele, "agresivni coating" ali takav je i u većini monitora...

da bi se mogao dati objektivan sud, trebalo bi na svoje oči vidjeti o čemu se zapravo radi, ovako, meni izgleda normalno...najbolje bi bilo kod nekog drugog vlasnika tog modela monitora provjeriti kako se sve to manifestira kod njega, što je jasno malo teže za izvesti...
Hvala , izgleda da i dellovi modeli imaju isti problem, koliko vidim po netu. Pokusat cu zivjeti s tim.
Staro 07.08.2010., 00:16   #186
S3arch1ng
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Wally Pregled postova
Hvala , izgleda da i dellovi modeli imaju isti problem, koliko vidim po netu. Pokusat cu zivjeti s tim.
Vjerujem da ćeš se jako brzo priviknuti/zaboraviti na to. I ja sam u samom početku imao probleme u prilagodbi na ovaj monitor, ali nakon 10-ak dana korištenja sve se "posložilo". U početku su boljele oči pa samim time i glava, ali uskoro sam se "aklimatizirao". Iskreno, čak mislim da su u pravu oni koji kažu da se tek nakon određenog vremena upotrebe ovog monitora i sam brightness smanji. Sretno.
Staro 07.08.2010., 00:21   #187
syzygy
Premium
Moj komp

syzygy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Momci...ne znam kako vi na to gledate, ali ja na to gledam kao defektan model koji se treba otic zamijenit. Pa neces valjda trpit glavobolje, peckanje ociju i los prikaz crne boje na monitoru koji kosta toliko novca?

Mislim, imao sam nekoliko PVA i IPS monitora, od onih manjih pa sve do, sada vec standardnih, 24" i ovo sto si ti prikazao je sve samo ne normalno i za "priviknut se"

CPU: Intel Core i7 870@2.93 GHz,
RAM: 8 GB DDR3
GPU: ATI HD5830 1GB DDR5
HDD: WD Black 640 GB
Zaslon: trenutno ga nema
Mouse: Logitech MX Performance
Keyboard: Logitech G19
Ostalo: WD MyBook 1TB Mac Edition, Logitech G13 GameBoard

CPU: Intel Core i7 mobile @1.40Ghz
RAM: 4 GB DDR3
GPU: ATI HD5750 1GB DDR5
HDD: WD 500GB
Zaslon: 15,4" LCD
Mouse: Logitech G9
Keyboard: Logitech Wave

CPU: Intel Core2Duo E8600 @3.33Ghz, Intel BOX Cooler
RAM: 2 GB DDR3
GPU: Intel HD4500
HDD: 320 GB
OPT: DVD-RW
Zaslon: HP 17" LCD
Mouse: Logitech RX1500

syzygy je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2010., 00:42   #188
dmr
Premium
Moj komp

dmr's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Ovo sto je on prikazao ces vidjeti na 99% IPS monitora u mraku na crnoj podlozi i sa pola metra. Samo ne znam ko to jos radi na monitoru u mraku i gleda u samo crnu podlogu, jer cim nije cisto crna glow se ne primjeti, i jos gleda u monitor sa pola metra. Inace ja svoj drzima na preko 1m od ociju i nikada ali bas nikada nisam dosao u situaciju da vidim ips glow.

Citiraj:
Autor Wally Pregled postova
Znaci pitao bih vlasnike ovog monitora, kad sjedite ravno ispred njega na nekih pola metra, da li ima tog izrazenog srebrnog odsjaja na crnoj boji, kao zamuceno ogledalo.
Ako vidis ovaj ips glow i u osvjetljenoj prostoriji, pa makar sa samo jednom lampom, onda nesto nije u redu sa monitorom. Ali ako ga vidis samo u potpunom mraku onda je sve OK.

Zadnje izmijenjeno od: dmr. 07.08.2010. u 00:48.
dmr je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2010., 01:02   #189
syzygy
Premium
Moj komp

syzygy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Ovo sto je on prikazao ces vidjeti na 99% IPS monitora u mraku na crnoj podlozi i sa pola metra.
Onda je mene očito zahvatio taj jedan posto ili si možda u krivu?

Nije da sam neki pro tester ili nesto, ali unazad par godina sam koristio ili imao prilike raditi na sljedećem:

Apple 23" Cinema
Apple 24" iMac
HP LP2475w
Dell 2209wa
LG W2220P

Naravno da je svaki monitor imao nekih omanjih problema, recimo Apple Cinema je znao zujati, iMacov je imao na dva kuta izrazen IPS glow, Dell-a je trebalo prvo kalibrirati, a LG je budget IPS i dobar je za tu lovu.

A jesam li vidio ovako nesto izrazeno? Ne.
I ne smatram to normalnim.

Nemoj me shvatit krivo, ali ne možeš me uvjerit da od IPS monitora te cijene moram "po defaultu" očekivati da će imati tako izražen IPS glow i da ću platit za nešto 4000kn i onda čekat mjesec dana da se priviknem na njega, umjesto da u startu uživam u prikazu i bojama.

Ja bi ga reklamirao, tražio novi, s time da bi taj novi pregledao u poslovnici u nekom tamnijem prostoru (skladiste ili nešto). Pošto si ti kupac, dopustit će ti što god treba.

CPU: Intel Core i7 870@2.93 GHz,
RAM: 8 GB DDR3
GPU: ATI HD5830 1GB DDR5
HDD: WD Black 640 GB
Zaslon: trenutno ga nema
Mouse: Logitech MX Performance
Keyboard: Logitech G19
Ostalo: WD MyBook 1TB Mac Edition, Logitech G13 GameBoard

CPU: Intel Core i7 mobile @1.40Ghz
RAM: 4 GB DDR3
GPU: ATI HD5750 1GB DDR5
HDD: WD 500GB
Zaslon: 15,4" LCD
Mouse: Logitech G9

CPU: Intel Core2Duo E8600 @3.33Ghz, Intel BOX Cooler
RAM: 2 GB DDR3
GPU: Intel HD4500
HDD: 320 GB
OPT: DVD-RW
Zaslon: HP 17" LCD
Mouse: Logitech RX1500

syzygy je offline   Reply With Quote
Staro 07.08.2010., 01:25   #190
dmr
Premium
Moj komp

dmr's Avatar

OK evo kako to izgleda na mom hpu lp2475w u mraku i sa upaljenom lampom i snimljeno mobom (njegov mob vjerovatno automatski vise posvjetli sliku). Recimo na snimku se i sa lampom vidi ips glow dok ja to ne primjetim.
http://www.youtube.com/watch?v=SRIGM-DoLHc

EDIT: I da sada se sjetih da HP ZR24w ima prejak brightness cak i na nuli sto dodatno utice na IPS glow, bilo bi dobro da postavi snimak neko ko posjeduje HP ZR24w.

EDIT2:@Wally Sta je bijela traka na dnu ekrana? Nesto u sklopu pozadine ili?

Zadnje izmijenjeno od: dmr. 07.08.2010. u 01:35.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 07.08.2010., 03:03   #191
Wally
Registered User

Citiraj:
OK evo kako to izgleda na mom hpu lp2475w u mraku i sa upaljenom lampom i snimljeno mobom (njegov mob vjerovatno automatski vise posvjetli sliku). Recimo na snimku se i sa lampom vidi ips glow dok ja to ne primjetim.
http://www.youtube.com/watch?v=SRIGM-DoLHc

EDIT: I da sada se sjetih da HP ZR24w ima prejak brightness cak i na nuli sto dodatno utice na IPS glow, bilo bi dobro da postavi snimak neko ko posjeduje HP ZR24w.

EDIT2:@Wally Sta je bijela traka na dnu ekrana? Nesto u sklopu pozadine ili?
Na dnu ekrana je taskbar spusten na autohide.

Evo posto ja nemam dovoljno dobru opremu za poslikati, nasao sam na netu identican problem sa istim monitorom. Lijepo se vidi horizontalni banding pri sredini ekrana na sivoj pozadini. (taj izraz sam pokupio negdje )
Mozda je malo manje izrazen nego ovdje na slici, ali definitivno mi smeta u Visual studiu na sivkastoj pozadini.

http://www.neva.org/images/IMG_7361.JPG

EDIT : Identicno je kao meni, to je ta crta preko sredine ekrana, i taj izrazeni glow cak i na svijetlu.
Problem je malo sto moram slati u ADM, pa ne mogu znati sto cu sljedece dobiti.
Sad me zanima da li je ovo dovoljno za reklamaciju. (ADM)

Zadnje izmijenjeno od: Wally. 07.08.2010. u 18:58.
Staro 07.08.2010., 14:05   #192
dmr
Premium
Moj komp

dmr's Avatar

Ako ovo vidis iz bilo kog ugla, i ne mijenja se, onda je ovo backlite bleeding i definitivno je defekt. A da li ce ti uvaziti ovo kao defekt vrijedan reklamacije niko ti ne moze reci, to moras probati.
Staro 07.08.2010., 23:05   #193
S3arch1ng
Premium
Moj komp

Citiraj:
Ako ovo vidis iz bilo kog ugla, i ne mijenja se, onda je ovo backlite bleeding i definitivno je defekt. A da li ce ti uvaziti ovo kao defekt vrijedan reklamacije niko ti ne moze reci, to moras probati.
upravo to...ako je taj bleeding "statičan" onda se može raspravljat o nekakvom defektu...

badava snimanje i slikanje mobitelima i fotoaparatima...

ono što je i Visage u ovom postu govorio, nema savršenog monitora a ljudi očekuju savršenstvo i postali smo prekomotni i možda prezahtjevni..nekad smo bleili ispred 15" crt monitora i nitko se nije žalio.u ovom monitoru definitivno možeš uživati u bojama i svemu a najmanje u zurenju u crnu pozadinu...

ako ti je monitor "ugodan" i "paše" ti u svakodnevnom radu/igranju, nema se potrebe zamarat s Ag coatingom, bleedingom, brightnessom i ostalim stvarima...to valja prepustiti onima na čiji reuzltat rada to može utjecati...

lp
Staro 08.08.2010., 08:57   #194
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
jel se može igrat na tom monitoru,mislim na brze fps igre
m4x je offline   Reply With Quote
Staro 08.08.2010., 21:32   #195
S3arch1ng
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor m4x Pregled postova
jel se može igrat na tom monitoru,mislim na brze fps igre
ja recimo mogu...ako misliš na povremeno napucavanje i uživanje u single playeru cod-a uz hladni gemišt, malo open arene itd. ... ali ako pitaš da li možeš biti kompetitivan u multiplayeru protiv nabrijane ekipe, nažalost tu ti ne mogu pomoći jer neznam...inače je u input lagu ovaj monitor u nekom prosjeku

http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_zr24w.htm

nadam se da je bar malo pomoglo...
Staro 08.08.2010., 22:25   #196
raliSHA
Premium
Moj komp

raliSHA's Avatar

ja bi rekao da bi ti mogao biti tu negdje u rangu tvog sadašnjeg t220, možda malo sporiji ali s manje input laga
Staro 15.09.2010., 18:07   #197
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005

Slika je preloša da bi dočarala lipotu ovog čuda, a i stol je malo na knap
Razliku u kvaliteti u odnosu na stari baš i ne primjećujem jer je stari isto bio klasa, HP LP1965, ali zato razliku u površini primjućujem itekako, odma sam na MX518 mišu pojačao brzinu za 2, da dohvatim svu tu površinu

Iako skup (relativno jel, jer je najeftiniji kvalitetni 24" model) vridi svake kune, pogotovo ako me bude služio 2, 3 godine kao stari HP bez ikakve greške il problema...

Hvala momci na preporuci

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300
Headphones: Philips SHC 2000
ADSL: Siemens Gigaset SX763 router [T-com Flat - 10/640]
Switch: D-Link DGS-1005A 5-port giga

CPU: AMD X2 A4-5300 cooling: BOX
MBO: Gigabyte GA-F2A85XM-HD3
RAM: Kingmax 1x4GB DDR3, 1600 MHz CL9 [FLGF]
HDD: WD Green 2TB [WD20EZRX]
PSU: Antec SU380
Case: Antec NSK2400 (ispuh: 120mm - 5V)

TV: Samsung 43E450 @HDMI
Remote: Logitech K230 + Logitech M180 mouse

LINK

Mr.Ex.President je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 11:07   #198
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mr.Ex.President Pregled postova
Slika je preloša da bi dočarala lipotu ovog čuda, a i stol je malo na knap
Jucer sam samo preletio post i krivo sam ulovio "slika je preloša" komentar, pa si mislim, kako je tako nezadovoljan a istom ga stavio na stol Sad vidim da je u drugom kontekstu i drago mi je da je tako.

Ovaj prosli je bio MVA pretpostavljam? Jer znam su spominjali neku kasniju reviziju kao TN ili je to moguce bila samo lovacka prica. Uglavnom dok se malo uhodas, posebno ako ces ih barem par dana imati jedan do drugog, mislim da ce ipak naci ociglednije razlike u snazi nove 24"-ke.

Citiraj:
Iako skup (relativno jel, jer je najeftiniji kvalitetni 24" model)
Koliko je IPS dojam bez neke testne metodologije subjektivan govori i zadnji osvrt Bug 24" monitora. Dobro, uobicajeni telegram testovi, ali po njima 24w ima besprijekoran prikaz crne boje i vise manje osim gamuta, jedva da su dali naznake razlike uz spomen LP2475W. Najveci prigovor je sto ima premalo USB-a

To je upravo na putu onoga sto sam i tvrdio kad je izasao taj monitor. Ako je u generalnom Bug osvrtu ocekivano odlican monitor, onda ce za najveci broj korisnika biti najcesce iznad toga.

Zanimljivo Mar-ov Philips ima po njima najzasicenije boje i moram priznati da mi je promaklo da on ima LED pozadinku?

Uglavnom, nek ti se ne kvari i bit ces sigurno zadovoljan. Jedino daj koju povratnu za ostale, kako si zadovoljan crnom/slikom u MM/filmovima. Jer to je ionako najvecem broju najzanimljivije pitanje.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 12:12   #199
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Je, MVA je bija stari HP LP1965. Vjerovatno je ova IPS kvalitetnija, ali ono, "na oko" je sve to li-la. Možda bi primjetio razliku da stavim starog do ovog, ali stari je prodan, tako da ništa od usporednog testa...

Šta se tiče feedbacka, ne znam, prika ima LP2475w i (opet "na oko") ne vidin neku superiornost koja bi koštala 1000+ kn više. Je, ima 2 USB više, "čistokrvni" je IPS (kolko ono 102% H-IPS?) te ima Pnp i PnP. Uglavnon imho definitivno ne vrijedi 1000+ kn više. Crna mi je ok, ne vidin nešto šta bi me iritiralo il nerviralo, ne znan, ne viidin neku manu

Periferija

LINK

Staro 16.09.2010., 13:53   #200
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Trebal si stavit i external flash na taj Slony-ovak se malo slabo vidi

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2010., 16:03   #201
raliSHA
Premium
Moj komp

raliSHA's Avatar

o, uzeo si ga na kraju sretno s novim monitorom
Staro 16.09.2010., 16:03   #202
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Trebal si stavit i external flash na taj Slony-ovak se malo slabo vidi
To mi je od uzbuđenja ruka drhtala A i na deskopu ima ilegale pa je bolje da se ne vidi

Citiraj:
Autor raliSHA Pregled postova
o, uzeo si ga na kraju sretno s novim monitorom
Jesan. Tvoja i od još jednog čovjeka riječ je presudila

Periferija

LINK

Staro 21.09.2010., 23:04   #203
Zond
Rabotnik
Moj komp

Datum registracije: Feb 2003
Nakon dana i dana bjesomučnog traženja informacija po Internetu, odlučio sam i ja kupiti navedeni monitor.
Danas poslije posla trk u ADM, monitor raspakiran prije koju minutu, upaljen i eto dočeka me fini masni crni piksel u gornjem lijevom kutu. Letimičnim pregledom nazirem još par asocijalnih kandidata.

Vjerojatno ne moram ni napomenuti kako sam lagano iziritiran.

Zond je offline   Reply With Quote
Staro 22.09.2010., 00:13   #204
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor Zond Pregled postova
Nakon dana i dana bjesomučnog traženja informacija po Internetu, odlučio sam i ja kupiti navedeni monitor.
Danas poslije posla trk u ADM, monitor raspakiran prije koju minutu, upaljen i eto dočeka me fini masni crni piksel u gornjem lijevom kutu. Letimičnim pregledom nazirem još par asocijalnih kandidata.

Vjerojatno ne moram ni napomenuti kako sam lagano iziritiran.
Moj isto bio iz ADMa
Sranje, šta da ti kažem, koliko komada treba bit za reklamaciju? 1?

Periferija

LINK

Zadnje izmijenjeno od: Mr.Ex.President. 22.09.2010. u 00:39. Razlog: popravljen tipfeler
Staro 22.09.2010., 00:21   #205
Zond
Rabotnik
Moj komp

Citiraj:
Moj isto bio iz ADMa
Sranje, šta da ti kažem, koliko komada treba bit za reklamaciju? 10?
A nemaš kaj reći, nadam se da će tvoj ostati bez ikakvog defekta.

Baš gledam na HP pixel policy:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...5&dlc=en#N1113

A full pixel defect is a bright white dot or very noticeable black dot on the display. No full pixel defects are allowed per HP's monitor specification.

U svakom slučaju sutra nosim na reklamaciju.

Staro 22.09.2010., 00:33   #206
dmr
Premium
Moj komp

dmr's Avatar

Da ako je samo 1 cijeli pixel imas pravo na reklamaciju, dok subpixela mora biti vise.
Staro 22.09.2010., 00:38   #207
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Citiraj:
Autor Zond Pregled postova
A nemaš kaj reći, nadam se da će tvoj ostati bez ikakvog defekta.

Baš gledam na HP pixel policy:

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...5&dlc=en#N1113

A full pixel defect is a bright white dot or very noticeable black dot on the display. No full pixel defects are allowed per HP's monitor specification.

U svakom slučaju sutra nosim na reklamaciju.
Gore je trebalo pisat 1, ne 10

Sve u svemu, sretno s reklamacijom

Periferija

LINK

Staro 27.09.2010., 23:06   #208
Zond
Rabotnik
Moj komp

Kratki izvještaj oko reklamacije.

Monitor odnešen u ADM, ADM servis pogledao monitor i potvrdio postojanje mrtvog piksela. Odobrena zamjena za novi monitor koji je odmah otvoren i pregledan da i njega ne bi zadesio isti defekt (nije). Tako da par dana uživam u novom (ispravnom) monitoru (kuc kuc).

Nisam ništa čačkao po kalibraciji, jedino sam smanjio brightness na 40 i contrast na 80 jer mi je defaultno stanje bilo preintenzivno.

Eto, toliko od mene (za sada) na ovu temu.

Pozdrav

Staro 13.10.2010., 21:25   #209
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Poceo mi krepavat 206BW, ciljam na ovog. Sto sam dosad procitao bilo je OK i pozitivno, pa se nadam da cu ga i ugrabit uskoro, ako ovaj krepne ili nastavi krepavat.
IcyTexx je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2010., 00:58   #210
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
čitao sam nešto po netu da se ekipa koja igra gre na ovom monitoru žali na ghosting, nešto kao ''dok igram FPS imam osjećaj da sam pijan''

kakva su vaša iskustva? (gamerska)

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno