|
![]() |
#182 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
MixLir, jel gore Energy rom? Ja sam imao na Xxperiji takvih problema dok je gore energy rom bio.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
ne, imam orginalni tcom rom jer mi je to sluzbeni mob |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
The dream come true? Windows Phone 7 on the HTC HD2! It appears some Chinese hackers have achieved what has been thought to be nearly impossible – Windows Phone 7 on the HTC HD2! The video above is much more convincing that previous mock-ups we have seen, going from boot all the way to proper interaction and multi-touch. The XDA.CN forum appears to have an active hacking community working on the port, which will hopefully spill over into an English version very soon. Of course with Windows Phone 7 being a much more locked down OS than before a hacked ROM may not be able to access features such as Zune and Marketplace, but getting the OS up and running is a major achievement in itself, given the discouraging news we have heard previously. I for one cant wait to give it a try.
![]() |
#187 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
da se i ja prikopcam na temu... imam mob vec, jako dugo...i guram android gore od kad se pojavio...krajem 7 mjeseca i WM ne koristim uopce, prvenstveno zbog cutomizacije, a meni je to jako bitno, jel dok ja mogu nes mijenjat po mobu, mobi mi je uvijek drugaciji i zanimljiv. i sad sam stvarno u nedoumici, dal dat lovu za Desire HD ili ne, da je kamera bolja, nebi se premisljao previse, ovako sve ostalo je gotovo isto kak imam i sad.. p.s. def neidem na manji ekran...tako da...a mozda prebrodim krizu zelje za novim mobitelom, pa ce hd2 sretno radit dalje, do druge hehe.. uglavnom mob je zmaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Premium
|
jedno noob pitanje... ako zelim napraviti update orginalnog ROM-a na T-Mobile HD2 sa upgradeom sa stranice HTC-a, da li je dovoljno da bih sačuvao orginalne postavke samo sacuvati sadrzaj sa mobitela na HDD na racunalu? Bitno mi je da spajanje na net i sve postavke rade ko i prije jer mi je to sluzbeni mob... Thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Hebemu sreću, izgleda mi crko ekran na HD2. Povremeno tj. sve češće mi se preko ekrana pojevi plava boja na nekoliko mjesta. Ima li ko iskustva sa time? Priznaju li taj kvar pod garanciju?
![]() |
#190 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ako je crko ekran, to ti garancija trebala pokrivati.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#192 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Sam da priupitam par stvari,nadam se da nije problem sto je u ovoj temi ali da ne otvaram novu.Planiram si uzeti HTC(neki).Zanima me tip ekrana. citajuci review-ju vidim da npr.Desire ima 16M boja,Wildfire isto tako,Hero 65k,HD2 65k...znam da je bolje sto je veca rezolucija ali kakva je razlika u bojama.Jedan wildfire ima 16M a jeftiniji je duplo od HD2 koji ima 65k?Nesto mi cudno to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Prvo i osnovno, razliku između 65k i 16 mil boja na toliko malom ekranu nečeš vidjeti. HD2 je skuplji od Wildfirea zbog večeg ekrana, puno boljeg procesora, više memorije itd ![]() HD2 je high end phone, Wildfire je mid-range
![]() |
#195 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2010
|
Citiraj:
Znam da ima bolji proc,veci ekran ali me malo zbunilo zar high end telefon nebi trebao imati 16M npr. a Wildfire 65k.... Znaci nebitno je to....inace razgledam i razmisljam se izmedju Desire,Hero,wildfire,Nexus....sve zavisi koliko novaca budem imao.Kupujem oko Bozica,malo prije. Zadnje izmijenjeno od: Bvlgari. 28.11.2010. u 15:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
dobio sam jucer htc hd2...koji ste android skinuli i od kuda za njega...ja sam neki frojo 2.2 bio skinuo i kad ga idem ucitat krene na ekranu puno brojki slova bijelih i stane nakon par sec i zacrni se ekran...zna neko mozda gdje griješim |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
potrazi u postovima prije kako se stavlja. sto se tice android roma ja koristim ovaj. sve radi osim snimanja u 720p. cak rade i tipke na slusalicama koje dobijes sa hd2. NAPOMENA: kada instaliras taj rom, restartaj mob, ponovo udji u android i izbrisi sljedece aplikacije sa kartice i uninstaliraj ih sa moba: swype - meni se rusio pa sam ga zato maknuo taskkiller - on je uzrok zasto mi je mob bio uzasno spor titanium backup - njega mozda i ne moras, ali ja sam ga maknuo jer ga ne koristim |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
|
Hard-SPL-aj mobitel i stavi bar 2.14.x.x RADIO. Android stavi po izboru, ima ih koliko hočeš. DarkStone je prekinuo svoje Android buildove ali neki nastavljaju njegov rad. m-deejay ima odlične buildove, štanca ih kao na traci pongster, koji je nešto usporio u zadnje vrijeme, imao je nekoliko fenomenalnih buildova, bio sam oduševljen njegovim radom ali njegove buildove nisam držao jed meni audio kod njega nije radio, sve do daske pojačano ali speakeri ne puštaju nikakav zvuk, ni pjesmu, ni zvono, ništa nažalost. Problem je vjerovatno do RADIO-a kojeg mi se neda mjenjati. If it aint broke, dont fix it. Držim m-deejay-ov rEVOlution 2.0 Android 2.2, radi bez ikakvih problema.
![]() |
#199 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
HSPL2_RUN....pomocu ovog sam napravio hard spl i pisalo je uspješno iskljucio sam usb i pokrenuo mob...skinuo sam MCCM_SE_V3.4_FroyoStone_Sense....stisnem za zvuk i nakon toga pokrenem booting...i on odmah ocita neka slova sitna bijela u par redaka i stoji...da li je to normalno i treba cekat ili se zamrznuo??? hvala na svim prijedlozima i pomoci unaprijed ![]() znaci moram i taj radio staviti prije nego idem bootat android?? stavio sam RADIO 2.15 xx i sad mi se boota normalno android stoji zeleno htc valjda ce nešto biti od tog mobitela =))) MCCM_SE_V3.4_FroyoStone_Sense.................imam ovaj android i baterija mi je preko noci se ispraznila 28%...da li su takvi slucajevi i kod vas ili....ako imate neku bolju verziju mozete slobodno napisati =)) Zadnje izmijenjeno od: Router. 06.12.2010. u 12:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Prvi boot traje nekih 10-15 min ako ne kopiraš vec napravljeni data.img, radio bi trebao biti 2.xx.50 ( ne 2.xx.51 ili sl.) Za bateriju čitati XDA forum (kao i za ostalo ![]()
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
|
DarkStone je opet dignuo na noge cijeli HD2 Android community Napravio je Android 2.2 Froyo za HD2 koji radi iz RAM-a, boota se sa SD kartice, implementira u RAM te tako radi. Brzina je nevjerovatna. Sve je instantno. Neki koji imaju i Desire i HD2 govore da je brži od samog Desirea http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=870518 Postoji par problemčića, kao i uvijek ali su minorni, USB storage večini ne radi, kamera crash-a kad se ode u camera settings, te GPS je fifti-fifti, nekom radi nekom ne. Također neki imaju pojavu robo-voicea, ali sa obzirom da je ovo v.1 build je nevjerovatno dobar. Nažalost, ova verzija je bez Sensea ali DarkStone trenutno radi na verziji sa Senseom
![]() |
#202 |
Premium
|
Jesli li probao? Ja neplaniram dok nebude 100% funkcionalno jer mi zasad sa SD kartice odlično vrti android bez ikakvih zasoja... A jel netko probao gingerbread na HD2?
ORIGIN: CR0_VandaL | STEAM: vandalzd | TDU2: VaandaL | R* Social Club: vandal_zd | DayZ: VandaL | battle.net: VandaL #2220 |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
|
Nisam još probao poradi malo vremena, te što sam fan Sense UI-a kojega ovdje nema, i radi toga što sam trenutni rEVOlution Android ulickao kako meni odgovara. A i kakve sam sreče vjerovatno bi dobio robo-voice. Ima i 1.1 verzija tog superRAM builda ali je još u testiranju među nekoliko ljudi, pa ću nju kad izađe probati. Što se tiće Gingerbreada, on je još uvijek u betama i postoji nekoliko buildova, ali to nisu buildovi za daily use.
![]() |
#204 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Zanima me dal bi mi se isplatilo promijeniti galaxy s za htc hd 2 ili da dodam i uzmem si htc desire hd..ovaj 4" mi je malo premali, a i htc mi je drazi |
![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
|
HD2 je isto 4 inča. Stariji je, i nativno nije ANdroid, samo se može portati Android na njega OTOH, ima bljeskalicu, dual boot WM-a i Androida je awesome, puno je profesionalniji mobitel od bilo kakvog standalone Androida (ako tako nešto tražiš). Android je fenomenalan OS i obožavam ga, ali je jednostavno preovisan o dječjim gluparijama kao što su google i syncanje svega. O aplikacijama i njihovom zadiranju u svaku privatnost da ni ne govorim. Ako ti pak mobitel treba samo za day-to-day upotrebu i zabavu, onda Android all the way. A i kvaliteta izrade HD2 je za klasu iznad bilo kojeg mobitela u toj klasi u zadnje vrijeme. Iskreno, ako imaš, nadoplati za Desire HD, nečeš se razočarati ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 06.01.2011. u 05:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Premium
|
HD2 je 4,3 inča isto ko Desire HD ako se nevaram.... A je se isplati tvoj prelazak sa HD2 na Desire HD, uvjek mi se čini da je to isti shit, jedino sto na HD2 mozes staviti Desirerov OS?!? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Lazy person
Datum registracije: Jul 2009
|
Ma najvjerojatnije cu nadoplatiti i uzeti desire hd. Daj mi reci kakva je kvaliteta zvuka jer malo citam i kazu da nije nesto |
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
|
![]() |
#210 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
hd2 je 4,3 inča kao i desire hd kao i hd7! amen uzmi si desire hd jer ima noviji cpu sa novijom grafičkom u sebi.. jedino sto je ekran malčice lošiji! edit: http://www.htc.com/www/product/hd2/specification.html
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|