|
![]() |
#181 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma lako za grafiku, ne patim na nju, ali dapače, ako je dobra to je samo plus. Govorim o samom dojmu igre. Di je odjednom nestalo 14 milijuna ljudi NY-a? Sve oteli Alieni? ![]() Ova skakanje po skyscraperima su debilna, padneš dole pa se opet penji 140 katova ukrug... ![]() Na Prototypeu je bar penjanje bilo zabavno ![]()
![]() |
#182 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa strpi se malo s ocjenom čovječe, još nismo ni zaigrali novi Krajzis, ima vremana za pljuckanje po igri ako stvarno bude tako nezanimljiva kao što misliš da će biti ali ja mislim baš suprotno, ako je Prototype bio tako zanimljiv smješten u betonsku džunglu ovi su mogli napraviti samo bolji posao, meni osobno je ta raja samo smetala u Prototypeu dok sam ganjao prave žrtve, što mi trebaju kolateralne žrtve kad mogu potamaniti isto toliko aliena koji su ipak malo veći izazov od murjaka ili bakica s hodalicama ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#183 | ||
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Sa obadvojcom se u potpunosti slazem, nikako mi ne pasu zgrade, grad, alieni koji su drugaciji koliko sam skuzio iz videa... ![]() Sto je najgore od svega, nema nikakvog spin off-a u kojem se radnja prebacuje u grad, vec odjednom skoci 3 godine unaprijed. Ocu znat kaj je bilo sa Prophetom i Psychom i NOmadom kad su otisli natrag u sferu!! ![]()
![]() |
![]() |
#184 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Dobro je onaj napisao, samo razne nijanse sive boje. Don't like. Što je najgore, prvi demo Cryenginea 3 je bio zapravo u đungli, počinje kako lik izlazi iz neke građevine i ulazi direktno u đunglu... Ovaj trailer me nekako podsjetio na Left4Dead, isto grad, AI nekako glupavo šeta po napuštenom gradu i ti samo ideš okolo i ubijaš...ne znam, ako mi u startu već nije nešto, čisto sumnjam da će biti i kada izađe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
|
![]() |
#186 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovaj gore filmić je grafika s konzola i uopće ne sumnjam da bu grafika za PC bila na razini prethodnih Crysisa s dodatkom dx11 efekata.Ovo filmić izgleda jako dobro s obzirom da je s konzole. Promijena iz šume u grad mi je ok i takva promijena je trebala Crysisu da razbije monotoniju i doda nove mogućnosti za dobar gameplay. |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#189 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni je iskreno vec dosta vucaranja po dzunglama i plazama, tako da promjena u urbanisitcko okruzenje bi mogla biti dobra, jos s nano-suitom. Samo se nadam ce biti nekih poveznica s prvim nastavkom (nastavcima), bar u vidu nekih flash-backova, da znamo tko koga zasto i koliko. Sto se tice grafike, to me ne dira ni najmanje. Ako ce igra imati dobru pricu, ono nesto sto ce me tjerati da igram dalje da vidim sto ce biti, onda mi je samo to bitno. Kad se samo sjetim kakvu grafiku ima Half-Life jedinica a igrao bih je opet bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#191 |
Premium
|
mene samo zanima ove tri godine prije šta je bilo, bilo bi fora da se odmah radi ekspanzija kao warhead da se sazna npr šta je bilo i još bi bila veća fora da ovaj crysis normalno podržava crossfire jer ovi mi nikako neće XD...još sam izugbio framova -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
I danas sa debelo jacim mashinama, moras imat grafu od 2-3kkn il crossfire, al onda pocne driver faktor i jos izgubis FPS radi nekih nebuloza, da bi imao posten framerate. A svi danas rade igre u 100 nastavaka samo da pokupe lovu, Crysis predjes u 4-5h, 50$ za to.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Premium
|
a i to što kažeš prekratko traje...ali zato je na ebayu bilo obadvije verzije(standard + warhead) i multyplayer za 25$ pa je to bilo i ok kupiti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
|
![]() |
#195 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Sweeeet |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Banned
Datum registracije: Aug 2009
|
ma totalno su s*ebali igricu...prvi dio je bio super..a ovdje sad zgrade i previse aliena..mislim da je sad ovo fail.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
Crysis 2 odgoden. Bad news for Crysis 2 fans, EA had their financial announcement today, and confirmed that Crisys 2 will be delayed unti 4Q2011. It was originally scheduled to come out this winter. EA didn’t let out any official reason for the delay, but it could be related to the recent addition of 3D graphics. Link:http://www.crunchgear.com/2010/08/03...ed-until-2011/ Link:http://www.gamespot.com/news/6272151...es%3Btitle%3B1
![]() |
#201 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Koja glupost, hebeni 3d! To će ionako koristiti niti 5% igrača Crysisa2 i zbog toga oni odgađaju igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Bas sam procitao za odgodu... Mislim da su se prepali jake konkurencije za blagdane, pa su zato odgodili za proljece kad je manja ponuda visokokvalitetnih naslova. Steta, jer koliko cujem igra je praticki vec gotova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Aaaaaaaaaaaaaa, ma ne znam.Meni se ni prvi Crysis nije svidio ,jer onak...nekako je 'mekana' igrica.AI mi je totalno bezveze i sve je nekako prejednostavno.Ovo u NY mi izgleda više kao u Las Vegasu.Puno boja, šarenila , bleh. I dalje tvrdim da Crysis ima puno potencijala, ali mora biti puno ozbiljnijii od do sada viđenog i prikazanog. No, stvar ukusa. ![]()
![]() |
![]() |
#204 |
|
![]() |
#209 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
@ShebY ti vjerojatno misliš na poslovnu godinu, to je drugo first quarter (q1) su prva tri mjeseca u godini (siječanj, veljača i ožujak), second quarter (q2) su druga 3 mjeseca u godini...
![]() |
#210 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Pa da na to mislim, al nekim firmama je pomaknuta poslovna godina tj. nepoklapa se sa kalendarskom |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|