|
![]() |
#151 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Crysis 2 krajem listopada?
![]() |
#152 | |
|
Citiraj:
http://www.bug.hr/master/vijesti/cry...31/101899.aspx
![]() |
![]() |
#153 | |
|
Two More Crysis 2 Screenshots - The 'Halo Killer'? Treći nastavak je izgledan... Citiraj:
http://www.tomsguide.com/us/crysis-c...news-6795.html
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]() |
#156 | |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]() |
#159 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Sumnjam da ću to moći odigrati s ovim šta sad imam... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pa neka HD5850 bi je bez frke upogonila. neki i5/i5 ili AMD ekvivalent i mislim da bi bez frke glatko radilo. mozda ne na max detaljima, ali cisto pristojno bi je vrtilo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#161 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ja umirovljujem 4870 i uzeo sam dve 5870 Vapor-X za Xfire samo zbog Crysis 2! ![]() Jedva cekam...jedinica mi se stalno vukla, laggy je bilo za ubit... |
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Nuclear Experiment
Datum registracije: Aug 2009
|
2x 5870. cca 5000 kn? Moje misljenje previse para za crysis iako grafika mami nekome oci al ipak too much. PS.Zna li itko mozda otprilike kak bi se meni vrtio crysis 2 na i7 920,2x4870 i 7gb rama?
![]() |
#164 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Vise 6000kn! ![]() Jos sam uzeo GTS250 za PhysX. Ma muka mi je vise od trzanja i lagiranja i tako to...kontam sa tim setupom mogu piknit sve igre sljedece 2 godine (nadam se) u 8xAA i 16xAF bez trzanja na 19x12... |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
|
![]() |
#168 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Izgleda i djeluje izvrsno. nema sumnje da će grafika biti super, to im je trademark. Pitanje je samo po koju cijenu i kako će cijela igra ispasti. New York kao mjesto radnje mi sve više izgleda ok, no još uvijek mislim da su još malo trebali ostati na selu/tropskom otoku. FC2 se zeznuo zamjenom otoka s Afrikom i dugačkim vožnjama između radnji, hoće li i C2 napraviti korak natrag s NY? Mislim da će C2 na Pc-u neka 5xxx kartica za cca 1000 kn ovo vrtiti na 1280x1024 medium/high. A meni će to biti dosta ![]()
![]() |
#169 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Jedino dobro na isječku je glazba. Ostalo katastrofa, svi se narajcali koda će umočit u yebeny Crysis ![]()
![]() |
![]() |
#171 |
Premium
|
![]() |
#173 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ma grafika je ok, lošija nemre biti a bolja ni nemora ![]() Meni je veči problem kaj su preselili radnju u grad...kaj je po meni debilana, ima miljun igrica po gradu, samo zgrade i muljun nijansi j3bene sive boje...monotono. Kriza mi je bila prvenstveno hit jer je bila na otoku i sve je bilo super, krajolik, šume alieni....a ne ovo smeće od grada i skakanje po zgradama, fuj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Slažem se, igra jako jako jako loše izgleda, jebo ih grad, bit će Mirrors Edge sa više akcije ![]() Prvi dio mi bio super, bmk što nekome nije, al ovo je očaj.... I jebem ti ja tu njihovu grafiku, pa šta samo grafiku žele popravit u igrama, ne smao u Crysisu nek i opčenito, što se mene tiče bolje od Crysisa 1, S.T.A.L.K.E.R.a i sličnih mi ne treba, nek poboljšaju gameplay, ubace raznolikije misije, AI, etc U svakom jebenom trailer samo pokazuju kako se mijenjaju sjene, kako sunčeve zrake prolaze kroz lišće etc, pa kad će jebeno shvatit da je grafika zadnje na što bi morali obračat pozornost kod razvoja igre...važniji je zvuk, atmosfera, gameplay, priča, AI |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Al to je više biznis brijem....no sve u svemu po meni je - to kaj su preselili u grad. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Na stanu grafika, na stranu gameplay. jednostavno izgleda užasno (tu ne mislim na grafički izgled, jednostavno sve to skupa izgleda užasno) Zaboli me i za grafiku i za gameplay, i za grafičku koja će pokretati ovo, ovo jednostavno izgleda loše. Grad je loš izbor, ajde da su stavili neku provincijsku hillbilly rupu na zapadu Amerike di žvaču duhan, nose shotgunove i svi voze pick-upove, oni se nasele u grad da se skače po skyscraper-ima - loše, što drugo reći
![]() |
#179 | |
|
Citiraj:
![]() Ja se ne bih još upuštao u neke prosudbe dok ne zaigram na vrućem asfaltu New Yorka, pa i Prototype je smješten na ulice NY pa je dinamičan i zanimljiv ![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 11.06.2010. u 15:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Premium
|
Pa i ja sam napisao da bi mi bilo draže da su ostali izvan grada, na tropskom otoku. No ova promjena ne znači nužno da će igra biti loša. Uz dobro razrađen gameplay, napetost i akciju, neću puno razmišljati o tome da li skačem po neboderima ili prašumskom drveću.
![]() |
|
|